Ağlamak istiyorum

WWEE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
598
282
103
32
Merhaba arkadaşlar öyle bir ruh hali içerisindeyim ki sürekli ağlamak istiyorum. Şu an yapmak istediğim başka hiçbir şey yok.Çok mutsuzum amaçsızca. Ne yapmalıyım ben?

Bnde öyleyim. Malum ramazan ayı sahura kadar yatmıyorum. Sabah işe gidiyorum uykusuz ve çok yoğunum. Eve gel bitkin bir şekilde iftar hazırlıkları temizlik çamaşır ütü . Birde regl olamadım. Çok bunaldım walla.
Ama benimkiler geçici bi süreç. Siz neden böylesiniz sebebi nedir?

Pazar günlerini evde geçirirsem bana da aynısı oluyor ya. Kafanızı dağıtabileceğiniz, sizi meşgul edecek bir şeyler yapın. Alışveriş yapmasanız da marketleri, mağazaları dolaşın. Dışarda yürüyün biraz... İyi gelir.

Bende uyumak istiyorum da olmuyor

İyice ağla birde uyu oh mis

Sebebi ne? Anlatmak ister misin? Yardımcı oluruz belki

Mutsuzlugunuzu bastirmaya, yok saymaya calismayin. Kabul edin, aglayin, sonra sakinlesince nasil bir cozum bulabileceginizi dusunun.

Öyle durumlarda akşam vakti bir yürüyüş çok iyi gelebiliyor. Yanında biri olsun olmasın, temiz hava açıyor insanı.

Ama bazı durumlar var ki ne tatlı bir söz, ne bir yürüyüş ne de sevilen bir yiyecek; hiç bir şey kâr etmiyor. Böyle durumlarda profesyonel destek almak şart. Maksimum 2 haftada insan günlük aktivitelerine zor da olsa dönebiliyor. Tecrübeyle sabittir. Umut her zaman var; yaşadıkça.

Şu yaşımda hiçbir amacım yok gibi hissediyorum. Hiçbir şey yapmaya mecalim yok sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…