Amin,çok teşekkür ederimAllah yardımcın olsun canım benim
Hakime de guvenilmiyor desenizeElbet burunlarından gelecek o inkar ettikleri. Yok pek sayılmaz, davayı delilli ispatlı sunup tazminatlı kazandığım ve karşı tarafın bir tane maddi delili olmaması üstüne çelişen tanıklarına rağmen onun da davasının kabulü ile sonuçlandı. Çünkü hakim uzaktan tanıdıkları çıkmış.
Umarım öyle olur teşekkür ediyorum.Kusurlarini kabul ettiği özür/barışma mesajları var,bir de eski sevgili ile sosyal medya üzerinden yazışmasi,annemin tanıklığı dışında..Konu sahibi içinizi ferah tutun, elinizde sağlam kanıtlar varsa bunlar hükme esas teşkil edecek olup yalan tanık beyanları zaten tutarsız ve temelsiz olduğu için ikincil duruma düşecektir
Altın davasını verdim. Onun da üstüne yattılar da.Hakime de guvenilmiyor desenize
Bir üst mahkemeye itiraz etseydiniz,onlar hakkınızı korurdu belki ?
Teşekkürler.Oturdum cevap yazdım o beyanlara,yeni bitti,öyle bir mesaj yazmadigimi da belirttim, bakalımHakkınızda yazılmış veya söylenmiş sözleri iftiraları ispatlamak zorunda. Senden çocuk yaptım bitti lafı için hatırlamıyorım der geçersiniz ve ispat etmesini ısrarla istersiniz. Mesaj attıysanız ve attığınız mesajları şahitlik yapan kişiyle paylaştıysa yine suçlu olur ex eşiniz. Özel mesajlarınızı sizden izinsiz 3.şahısla paylaşamaz. Sizde burdan yürürsüNüz o zaman:) Allah yardımcınız olsun
Allah yardimciniz olsun inşallah en kisa sürede kurtulursunuz bu insanliktan nasibini almamiş varliktan.Merhabalar,bu konuda o kadar konum var ki...Çekişmeli boşanma davam var. Ex in üç tanığı var hiçbirini tanımıyorum,biri zaten il dışında.İl dışında olan bugün talimat ile dinlendi.Bastan aşağı yalan iftira..
Zaten farklı bir şey beklemiyordum ama bütün vücudumun gerilip kasılmasına engel olamıyorum,sinirden ağlayasim geliyor, ağlıyorum da şu an,yıllar önce bıraktığım sigaradan aldım bugün bir paket,ex e bir sürü şey yazmak istiyorum,yalancı oluşunu yüzüne yüzüne vurmak,hatta uyaptan o yalancı tanığın numarasini alıp sen kimsin nasıl bir insansın hiç mi vicdanın yok demek istiyorum ama maalesef bunları yapamıyorum.
Bütün o yalancı tanıklardan sonra itiraz dilekçesi yazacağız fakat Mayıs a kadar sabretmek çok zor.
İkinci yalancı tanık önümüzdeki ay duruşmada dinlenecek , avukatım duruşmalara bizzat katılmayı etkili buluyor o sebeple orada olacağım.. Nasıl elim kolum bağlı oturacağım ve bişey söylemeden o salonu terk edeceğim..
Öylesine bir iç döküş işte...
Canım kocişkomAMa Gömme enistemi yaa
İnşallahAllah yardimciniz olsun inşallah en kisa sürede kurtulursunuz bu insanliktan nasibini almamiş varliktan.
Ay aklıma şey geldi. Bende boşandım 10 ay kadar önce. Eski eşimin bana ağır şiddet uyguladığını tüm ailesi biliyordu. Vücudumdaki morlukları görmüşlerdi birde yanlarında ki tartışmada şahit olmuşlarsa şiddet gördüğüme. Neyse boşanacağımız sıra ailesi ailemle konuşmaya geldi. Eski kaynım dedi ki ‘barista abime ters davranıyor. Abim bir kere kumandayı istedi Batista’dan oda dedi ki kendin al.’ Ben kahkaha atmıştım nasıl ya verdiğin örnek bumu demiştim. Şimdi abinin yaptıklarını anlatırım ama ailemi üzemem tekrar siz zaten biliyorsunuz diyip evden kovmuştum. Şimdiki aklım olsa o kumandayı suratına fırlatırdım ama işte geçti. Olabilir böyle şeyler. Ben davayı çekişmeli açmadım. Alabileceklerimden feragat edip anlaşmalı boşandım. Exde boşanmak istemiyordu ama tehdit ettim boşanmazsan darp raporunu kumar borçlarını falan sunarım derin. Bolcada şahit vardı diye kabul etmek zorunda kaldı. Sıkma canını geçiyor bu günler. Allah’ın adaletine bırak. Ben bıraktım Allah’ta cezalarını verdi sonra zaten.Ha bir de oo kişinin bulunduğu ilde de önceden evimiz olduğunu,o eve geldiğini,benim de ex e saygısızlık ettiğimi onun bana çok saygılı olduğuna şahit olduğunu yazdırmış.Bunlar tamamen hayal ürünü..Bir kere o kişinin bulunduğu ilde fln yaşanmadı.
Bunlar neden gündeme geliyorKendi duruşmalarım aklıma geldi. Soframda yaptığım yemekleri, ikramları nefessiz çiğnemeden yutarken, bir yandan da "hiç böyle bişey yemedim, Allah senin gibi gelin nasip etsin bize de" diye dua eden akrabası; tanık gününde önlerine çay bile koymadığımı iddia etmişti. Öyle büyük ah ettim ki içimden. Umarım Allah duymuştur.
Büyük sabır çelik gibi sinir istiyor. Uyap bende fobi oldu, o şifreyi girerken bile travmatik olarak gerilip, strese giriyordum. Çekişmeli davalar bu hukuk sisteminin başına gelmiş en illet şeylerden.
Ben de Allah'a bıraktım.Dun gece o ifadelere cevap yazdım,elim yine yalana gitmedi,bu doğrucu Davutlugun mükafatı olur inşallahAy aklıma şey geldi. Bende boşandım 10 ay kadar önce. Eski eşimin bana ağır şiddet uyguladığını tüm ailesi biliyordu. Vücudumdaki morlukları görmüşlerdi birde yanlarında ki tartışmada şahit olmuşlarsa şiddet gördüğüme. Neyse boşanacağımız sıra ailesi ailemle konuşmaya geldi. Eski kaynım dedi ki ‘barista abime ters davranıyor. Abim bir kere kumandayı istedi Batista’dan oda dedi ki kendin al.’ Ben kahkaha atmıştım nasıl ya verdiğin örnek bumu demiştim. Şimdi abinin yaptıklarını anlatırım ama ailemi üzemem tekrar siz zaten biliyorsunuz diyip evden kovmuştum. Şimdiki aklım olsa o kumandayı suratına fırlatırdım ama işte geçti. Olabilir böyle şeyler. Ben davayı çekişmeli açmadım. Alabileceklerimden feragat edip anlaşmalı boşandım. Exde boşanmak istemiyordu ama tehdit ettim boşanmazsan darp raporunu kumar borçlarını falan sunarım derin. Bolcada şahit vardı diye kabul etmek zorunda kaldı. Sıkma canını geçiyor bu günler. Allah’ın adaletine bırak. Ben bıraktım Allah’ta cezalarını verdi sonra zaten.
İşte hakime şov için ağlaya ağlaya anlattılar bi de düşünün. Neler gündeme gelmiyor ki, karşı taraf dilekçesinde böyle full iftira atmıştı salak saçma.Bunlar neden gündeme geliyor
Sanki zorunda misiniz
Olur sen hiç merak etme. Allah’ın değirmeni yavaştır ama ince öğütür.Ben de Allah'a bıraktım.Dun gece o ifadelere cevap yazdım,elim yine yalana gitmedi,bu doğrucu Davutlugun mükafatı olur inşallah
Zaten hiçbiri doğru değil.Cevap yazdım,mayısı bekliyorum.Ben sizin yerinizde olsam ispatı olmayan herşeyi inkar ederim.
İftira atıyor derim.
Aynen öyle,aminnnn.Kızgınlık anında herkes herşeyi söylüyor kendisi evliya ruhlu sanki.
Hem evlilik birliğine uyma hem de kadını süründür.
Allah versin cezasini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?