Ağlamak istiyorum

Eşin nereli ?
Eski Türk filmleri gibi. .
Nostaljik olur aslında. .
Eşin fikir değiştirmiyorsa, sen değiş . .
:-)
Marmaralı. Oysa ki kulağa kerpiç evde donarak kışları zatürre olarak, üstüste halı serilmiş bi evde büyümüş gibi geliyor değil mi.? :D hem tasarım anlayışı hem de ayak tabanlarının acıması hem de her boşluğu doldurmak istemesi bir arada. Salonda halı tv ünitesinin önüne kadar gidince kötü olursa halının altına kaydırırız diyor. Onun orta yolu böyle. :D

erkeklerın kadın ısıne karısması kadar komık bırsey yok bence
bıde yan yana halılar nedır yahu halıflex bıle deegıl tam bı :skandal:

bence cok komık gorunur
kreslerde bıle oyle halı acmıyorlar

gıtsın ıstedıgı halıları serdırsın hıjyen acısından 3 ayda bı yıkamacıya verırsın mecburen
hem maddı kufletını ceksın ozaman hemde halılar yıkamadan gelene kadar otursun oyle yapacak bırsey yok
madem ısıne karısıyor oyleyse boyle ;)

erkeklerın kadın ısıne karısması kadar komık bırsey yok bence
bıde yan yana halılar nedır yahu halıflex bıle deegıl tam bı :skandal:

bence cok komık gorunur
kreslerde bıle oyle halı acmıyorlar

gıtsın ıstedıgı halıları serdırsın hıjyen acısından 3 ayda bı yıkamacıya verırsın mecburen
hem maddı kufletını ceksın ozaman hemde halılar yıkamadan gelene kadar otursun oyle yapacak bırsey yok
madem ısıne karısıyor oyleyse boyle :KK66:
Boyuna yıkatacağım evet. :bicak::bicak:

Bizim ilk evimiz çok eski binaydi salonu 40 m2 ydi 6 metrelik hali almistik o bile orta yerde cucuk gibi durmustu. Simdi 25 m2 salonum var 6 metrelik haliyi serince koltuklarin altina girmiyor ama baya bi uzaniyor tv unitesine kadar, gorsel olarak hic hos degil. Komple hali dusunemiyorum bile.

Benim evde hiç halı olmadığı için halıya hasretim. Terliksiz gezmeyi halıya basmayı özledim. Eşini destekliyorum :D

Halıflex serse daha iyi. Köy evi gibi Bi halı bitince diğeri başlasın istiyor. Halıya basmak istiyormuş.

Hahahaha cok komıksınız ya halıya basmak ıstıyrmus hahajaha aynı annem gıbı eve heryere halı serer kalan bosluklarıda paspasla kapatır parke gzukmez her yer halu oraya buyuk kardesn basıyo o paspası kaldırma surası kucuk kardesının ayakaltı o paspasıda kaldrma dıye dıyee kaldırtmazdı da Allah klaylık versın

Aynı benim eşim, adam takıntılı özellikle kışın evin her tarafı halılarla kaplı olsun istiyor, ayakları üşüyormuş beyefendinin. Hayır terlik, çorap gibi şeyler icat edilmiş değil mi ayaklara üşüdüğünde giyilmesi için. Ama yok illa halı olacak neymiş o evin içinde çorap ya da terlikle gezmek istemiyormuş bende halı istemiyorum zorla mı? Her kış bu sebepten benimle tartışırdı. 7 yaşındaki oğlumun alerjik astım olduğunu öğrendiğimiz günden beri evdeki bütün halıları kaldırıp ufak ebatlı anti-alerjik halı aldık artık hiç ses çıkaramıyor daha doğrusu oğlumuzun sağlığı için halı merakından vazgeçti.

Bizim evde de tek bir hali yok kaldırdım hepsini. Ama ben kopekten dolayı kaldırdım kopek olmasa da halılarım küçük küçük olurdu çünkü halıdan haz etmiyorum. Halıya ciğer mi dayanır duvardan duvara! Sen zararlarından bahset belki vazgeçer

Duvardan duvara diyince bende duvara halı mı serecekler diye şaşırdım.
Halı iyi değil, çıplak taban fıtık gibi ama kışın mecburen bende seriyorum. Genede hijyen açısından her yerin halı kaplanması iyi değil.

Benimki evi süpürse dünya tersine dönmeye başlar. Yorumları okuyorum ona, işine gelmiyor beğenmiyor. Kararlı yani. Belki fikri değişir demiştim. Sonra da bana sen de fikrini söyle orta yolu bulalım diyor. Ben de ben halı sermeme taraftarıyım deyince küsüyor. Bu halı olayı ciddi kriz çıkardı. Artık tamamen ona bırakıyorum. Halıları da büyük olursa öyle kaldırıp kaldırıp hayatta silmem süpürür geçerim pislik toz içinde yaşarız. :KK11: :işsiz:
Valla o zaman şu yorumu da okut jooker, eşim kalkar kalkmaz evi süpürdü, halıyı süpürmek eziyet diye laf edince aklıma senin konun geldi, dedim bizim sitede bir arkadaşın kocası evi halı kaplatacakmış, banyoya bile halı koyalım diyormuş, yemin ediyorum gözleri aynen böyle oldu:KK57: halı süpürmenin zorluğunu biliyormuymuş, kendi süpürsün bakalım bir kere, kadına günah değil mi, ben hanımıma kıyamam, o da kıymasın dedi, eşimin birebir laflarıdır.
Birgün KK kadınlarının eşleriyle konuşturacağım benimkini:KK14: eğitimli ev erkeği olmayı aşılar belki:KK70:

Valla o zaman şu yorumu da okut jooker, eşim kalkar kalkmaz evi süpürdü, halıyı süpürmek eziyet diye laf edince aklıma senin konun geldi, dedim bizim sitede bir arkadaşın kocası evi halı kaplatacakmış, banyoya :nazar:bile halı koyalım diyormuş, yemin ediyorum gözleri aynen böyle oldu:KK57: halı süpürmenin zorluğunu biliyormuymuş, kendi süpürsün bakalım bir kere, kadına günah değil mi, ben hanımıma kıyamam, o da kıymasın dedi, eşimin birebir laflarıdır.
Birgün KK kadınlarının eşleriyle konuşturacağım benimkini:KK14: eğitimli ev erkeği olmayı aşılar belki:KK70:
:nazar::nazar::nazar: Abla maşallah. :D
İleteceğim eşime. :KK200:

Marmaralı. Oysa ki kulağa kerpiç evde donarak kışları zatürre olarak, üstüste halı serilmiş bi evde büyümüş gibi geliyor değil mi.? :KK70: hem tasarım anlayışı hem de ayak tabanlarının acıması hem de her boşluğu doldurmak istemesi bir arada. Salonda halı tv ünitesinin önüne kadar gidince kötü olursa halının altına kaydırırız diyor. Onun orta yolu böyle. :KK70:

:D :D hahah şaşırtıcı

Kocam tüm eve duvardan duvara halı sermek istiyor. Vazgeçiremiyorum.
Ayniii babam ya anneme okadar karisio ki ev duzeninde boyasinda banasinda halisinda peresinde ayyyy cok fena bisey ya hic anlamadigin sey Koca ne anlar evden :) o gecsin zaping maping yapsin koca dedigin oyle olur :)))

Back
X