Ağlamak istiyorum

Toz pislik off of temizleyecek olan benim. Banyoya da boydan boya halı serecek.
Ben sana bu durum için kökten çözüm öneriyorum, sofrayı kuran kaldırır, halıyı döşeyen temizler, süpürecekse buyursun tavana da halı sersin, biz kızın odası ve salon dışındaki tüm halıları kaldırdık, süpürmesi eziyet, toz tutuyor ayrı dert, eşim süpürdüğünden zorluğunu görüyor, benimkiyle konuşturayım mı eşini:-)

Ay en sevmediğim şeydir. Mutfağa bile halı sererler ya sizinki daha da abartmış bir de banyo diyor. O banyodaki halılar ıslandığında temizliğini de halledecekse sersin.
Astım gibi hastalıları da azdırıyor bunu ona okutsan kararı değişir mi acaba?
Olmadı sersin halıyı onbeş günde bir halı kirlendi süpürmekle olmaz diye yıkamaya verdir hem maddi külfeti hem onların sürekli serilmesi toplanması yılar belki. Onbeş günde bir çok derse de halısız yeri bir kere siliyordum her gün hijyenik oluyordu şimdi toz yuvası aslında hafta bir vermek istiyorum da kendimi tutuyorum dersin belki gözü korkar vazgeçer.
Umarım vazgeçer cidden kötü ya

Toz pislik off of temizleyecek olan benim. Banyoya da boydan boya halı serecek.

Banyoda halı nasıl olacak ki aklım almadı, hani banyo pas pasları falan var ufak ortaya atılıyor da halıyı hayal edemedim şimdi, ay konunun altında üstünde halı reklamları çıkıyor şaka gibi:olamaz:

Hergün sen süpüreceksen neden olmasın de.... o halıların süpürülmesi toplanıp altlarının silinmesi işkence olur valla.... bence sizi işkence dolu günler bekliyor şimdiden kolay gelsin :)

Ben de etrafı çok açıkta bırakan halıyı sevmem,halıya basmak isterim ama koltukların altı,banyo abartı olmuş biraz:confused:.Koltukları,eşyaları beri çekmek ,temizliği zor olur,hele şu an halınız küçükse ,açık alan fazlaysa afakanlar basabilir sizi.Denemeye odanın birini şu anki halinden daha büyük bir halı alıp,şık bir paspasla tamamlarsanız ,belki vazgeçebilir.

Benim eniştem tuvalete bile halı serdirmişti sadece tuvaletin ayak acak kısmi ile delik yeri acıktı. :bicak:
Bence siz halıflexlerin en kalın olanında karar kılın :deli:
Hiç değilse desen itibarı ile daha modern.

Ben sana bu durum için kökten çözüm öneriyorum, sofrayı kuran kaldırır, halıyı döşeyen temizler, süpürecekse buyursun tavana da halı sersin, biz kızın odası ve salon dışındaki tüm halıları kaldırdık, süpürmesi eziyet, toz tutuyor ayrı dert, eşim süpürdüğünden zorluğunu görüyor, benimkiyle konuşturayım mı eşini:-)
Benimki evi süpürse dünya tersine dönmeye başlar. Yorumları okuyorum ona, işine gelmiyor beğenmiyor. Kararlı yani. Belki fikri değişir demiştim. Sonra da bana sen de fikrini söyle orta yolu bulalım diyor. Ben de ben halı sermeme taraftarıyım deyince küsüyor. Bu halı olayı ciddi kriz çıkardı. Artık tamamen ona bırakıyorum. Halıları da büyük olursa öyle kaldırıp kaldırıp hayatta silmem süpürür geçerim pislik toz içinde yaşarız. :KK11: :işsiz:

Benim eski eşim de her yere halı sermek isterdi. Evet bizim de banyoda yolluklarımız vardı, şu ince altı kaydırmaz olanlardan. Mutfak masasına oturunca ayakları üşüyormuş gidip oraya da yolluk almıştı. Sonra bir gün internetten beyaz shaggy halı almış ucuz bulup, salon halısını bi uca ittirip kalan boşluğa onu sermiş eve bi geldim yuh dedim. Salondakini kaldırtmıştım ama ötekilere ayacıkları üşütmesin diye ses etmemiştim görüntüyü bozmuyordu. Görüntüyü bozmuyorsa sen de seslenme bence.

Ama benim ex kendisi süpürürdü evi, bana fazla ev işi bırakmazdı sağolsun.

Benim eniştem tuvalete bile halı serdirmişti sadece tuvaletin ayak acak kısmi ile delik yeri acıktı. :bicak:
Bence siz halıflexlerin en kalın olanında karar kılın :deli:
Hiç değilse desen itibarı ile daha modern.
Yaa sorma aynısını ben de diyorum ona bak asimetrik koridor var mesela, oraya diyorum büyük halı al, o asimetrik kesmi kısıp tamamen halıyı oturtursun. :D :D :D halıfleks de diyorum. Yok. Küçük ve az halı sermeyi tasarımdan uzak zihniyet görüyor. :KK53::sinirli:

Benimki evi süpürse dünya tersine dönmeye başlar. Yorumları okuyorum ona, işine gelmiyor beğenmiyor. Kararlı yani. Belki fikri değişir demiştim. Sonra da bana sen de fikrini söyle orta yolu bulalım diyor. Ben de ben halı sermeme taraftarıyım deyince küsüyor. Bu halı olayı ciddi kriz çıkardı. Artık tamamen ona bırakıyorum. Halıları da büyük olursa öyle kaldırıp kaldırıp hayatta silmem süpürür geçerim pislik toz içinde yaşarız. :KK11: :işsiz:
Yani sırf temizlikse derdin sen de süpürme daha sık yardımcı alırsın olur biter. Ama görüntüye de takılıyorsan haklısın derim valla, o ne yaw her tarafta halı.

Duvardan duvara hali sermek istiyormus.
Yorumlari okuyunca anladim gercegi,
ben halilari duvarlara sermek istiyor gibi algiladim.
Dersler iyice bozdu benim kafayi:olamaz:

Bende duvari hali kaplatacak diye dusundum ama benimki tamamen uykusuzluk :27:

Jookerim o halidan alerjik astim olursun de sen esine.. hic sevmiyorum hali..

Yani sırf temizlikse derdin sen de süpürme daha sık yardımcı alırsın olur biter. Ama görüntüye de takılıyorsan haklısın derim valla, o ne yaw her tarafta halı.
Hem temizlik hem görüntü için. Şu an evde sadece bi odada halı var. Ama halı olmayan yatak odası salon falan acayip toz oluyor her gün. Yani haftada bir yardımcı geldiğinde bile biz o haftayı da toz içinde geçireceğiz ve halı olmamasına rağmen her gün toz mobilyaların üstü. Halı ne kadar süpürülürse süpürülsün pisliktir benim için ve çok üzgünüm yani her yere sermek istiyor.
Ama kendimi ekstra yormayacağım onda kararlıyım.

Hem temizlik hem görüntü için. Şu an evde sadece bi odada halı var. Ama halı olmayan yatak odası salon falan acayip toz oluyor her gün. Yani haftada bir yardımcı geldiğinde bile biz o haftayı da toz içinde geçireceğiz ve halı olmamasına rağmen her gün toz mobilyaların üstü. Halı ne kadar süpürülürse süpürülsün pisliktir benim için ve çok üzgünüm yani her yere sermek istiyor.

Ver süpürgeyi eline süpürsün dursun enişte bey.
Çok halı olması evde ciddi anlamda toz olması demektir.
Eğer halıyı alırsa ciddi ciddi öksürmeye başla yada hapşır bak gördünmü toz dokunuyor dersin.

Iyy nefret ederim halidan.
Kvlerimde oyle alismislar evin 1 cm2 si bile aacik degildi. Kestirme halilardan her yere boydan boya kestirmisler. Tum girinti cikintilari. Banyoya tuvalet onune bile ondan kestirmisler.

Kendi evimiz icinde aynini dusundu esim ama asla izin vermedim.
Ev ici benim bolgem. Benim rizam olmadan boyle bisey yapamaz. Temizleyecek olan benim. Biz de ki de bel yani. O kadar hali supur supur bitmez. Fitik mi olacaksiniz esinizin ayagi gunde bilmem kac saat yere basacak diye.

Tamamen bencilce bi istek esinizin ki. Kendi keyfi icin sizi yuk altina sokmak bu

Bende duvari hali kaplatacak diye dusundum ama benimki tamamen uykusuzluk :KK53:

Jookerim o halidan alerjik astim olursun de sen esine.. hic sevmiyorum hali..
Okudum yorumları, burun kıvırıyor ama inşallah bir cm dahi küçültmesine etki etse benim için kar. :bicak:

Enişte Beyin halısızlık canına tak demiş anlaşılan.Halıları yıkatmaya verdiğimde ev bomboş ,mobilya mağazası gibi geliyor bana.Hatta evin temizliği bile halısız olunca daha zor gibi geliyor .Ama dediğim gibi eşinizin düşüncesi abartı.

Back
X