Ağlamak :(

Esmerapunzel

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
156
221
18
Kızlar müzdarip olduğum şey bi konuda biriyle tartışırken ağlıyorum. Cevap verebiliyorum, konu hakkında düşüncelerim var, ne istediğimi biliyorum ama biri bana ters bişey söylediğinde özellikle ailemden biriyse kendimi anlatamadan ağlamaya başlıyorum. İstemsiz olarak gözümden yaşlar akıyor ve konuşunca resmen krize giriyorum. Böyle hissettiğim an ne kendimi anlatabiliyorum ne de karşımdakini dinleyebiliyorum direk ortamı terkediyorum okulum yeni bitti öğretmenim ama atanamadım ve okuduğum bölümden atama çok zor. Yüksek lisans yapıp üniversitede kalmaya çalışıcam ki bu torpil dönemlerinde çok zor. Öğretmenlikle alakası olmayan bi yerden öğrencilik dönemlerinde çalıştığım pozisyon sayesinde güzel bir iş teklifi aldım. Ama ailem burada çalışmamı kabul etmiyor. Ve öğrencilik dönemimde kimsenin eline bakmadım kendim çalıştım kendim yedim, şimdi para isteyince sanki ailemin yüzü düşüyormuş gibime geliyor. Ama genç kızım kıyafete kuaföre bakıma düşkünüm bunlardan vazgeçmeye çalışsamda hafta da 1 dışarı çıksan en az 50tl yani, ne yapıcam bilmiyorum. Açıklamaya çalışınca hayır diyorlar ve ağlamaya başlıyorum kendimi daha iyi nasıl ifade edebilirim bilmiyorum. Sadece bu konu değil aileden biri bana olumsuz cevap verince ağlıyorum, bunu nasıl yenebilirim sizce?

Neden istemiyorlar orada çalışmanızı? Oturup kpss'ye hazırlan gibi bir planları mı var yoksa başka birşey mi?

Duygularınızı yoğun yaşıyorsunuz demek ki.
Biri bişey söylediğinde gözünüzü kapatıp 10 a kadar sayın içten biraz sankinleşin işe yarar belki.

Hangi bölümden mezunusun ?

Bence dene en azından KPSS yi de dene diper işi de

Bu arada ağlamak biraz Zayıflık göstergesi ama bunu yenebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…