canim nezamandan beri evlisin.. ve almanyayami geldin türkiyeden?? tabiki cok zor dil bilmiyorsun yer bilmiyon etrafinda kimseye tanimiyorsun cok ama cok zor inan anliyabiliyorum ben seni..., allah kolaylik ve yardimcin olsun canim...., bak ablanda sende hamilesiniz ve ikinizde cok duygusallastiniz.., ablanda kötü niyetle dememistir öyle.., hani hergün hergün ariyon ya türkiyeye sonucta ariyon , olurda kocan niye hergün ariyon fatura matura derse araniz bozulmasin sorun yasamayin diye kizmistir belki niye hergün ariyon diye yoksa inan canim kötü niyetle dememistir yoksa o senin ablan istemezmi yaninda olmak hergün konusmak.., ama sende kendini biraz olsun toparlamisin canim hamilesin yanlizsin ama böyle hayat yürümez sonucta evlenmissin ve hayatini secmissin.. yarin öbür gün kocan sürekli agliyorsun ne bu böyle derse dahada cok üzülürsün toparlan.. kocanla zaman gecir onunla ilgilen bebeginizle ilgilenin canim..
Canim ben Amerikadayim .. Evlendim geldim .. 1 Yil oldu evleneli ... Hamileligimde inanilmaz duygusallastim ... Her seye agliyorum.... ;((
Ayyy kiyamam canim keske olsaydi .... Ne kadarda kirilip uzulsende kavgalar etsekte iyiki var hep yanimda....
vala canım ablanın hamile kalmasını bile kendine çok dert etmiştin hatırlıyosun dimi...
nasıl HAMİLE KALIR ben hamileyim benimle ilgilenmeli annem diye ablanı bencillikle suçlamıştın ve ben seni çok kötü yargılamıştım..hala da aynı düşüncedeyim..
ve sen soruların cevabını veremedin için burdaki patavatsız ve kendini bilmeyen insanlarla muhatap olmak istemiyorum demiştin konunu kapatmıştın..şimdi yine bi konu açmışsın..
açıkçası ablanla arandaki tartışmaların nedenini bilemicem ama istersen biraz kendinide ölç tart neden acaba diye kendinede sor ondan sonra kararını ver
vala canım ablanın hamile kalmasını bile kendine çok dert etmiştin hatırlıyosun dimi...
nasıl HAMİLE KALIR ben hamileyim benimle ilgilenmeli annem diye ablanı bencillikle suçlamıştın ve ben seni çok kötü yargılamıştım..hala da aynı düşüncedeyim..
ve sen soruların cevabını veremedin için burdaki patavatsız ve kendini bilmeyen insanlarla muhatap olmak istemiyorum demiştin konunu kapatmıştın..şimdi yine bi konu açmışsın..
açıkçası ablanla arandaki tartışmaların nedenini bilemicem ama istersen biraz kendinide ölç tart neden acaba diye kendinede sor ondan sonra kararını ver
Bugun aramadim ablami .. Ama icim icimi yedi ....Surekli aklimday di .....Bende bugun onun bebisinie biseyler almaya gittim .)
dediğim gibi konunuzu bilmediğim için senin yazdıklarına göre yorum yaptım..
ve sen kendini hiç de iyi ifade edemedin..hatta çok da kızmıştım sana..bencillik ti senin düşündüğün sölüyorum ya yazdıklarının yorumunu yaptım ben..
içinizde yaşadıklarınızı bilemicem kim haklı kim haksız onun hükmünü vermek zaten bana düşmez ama.. benim ablamın kılına zarar gelse heralde dünyam kararır anne baba eş bi yana ablam bi yana benim için..çünkü onun emeği çok fazla üzerimde..ve ben kardeşler arasında bir husumet olmasını ezelden beri anlayamamışsımdır ve anlamicamda..
ablanı aramışsın konuşmuşsun buna sevindim..her ne olursa olsun biz küçükler olarak görevimizi sonuna kadar eksiksiz yerine getirmeliyiz die düşünüyorum ben..herneyse inş bundan sonra aranızda ki sorunları halleder ve çok iyi olursunuz..
Slm arkadaslar ... Moralim cok bozuk . Sabah kalktigimdan beridir agliyorum....Kendimi cok kotu hissediyorum....Simdi bile agliyorum....
7 aylik hamileyim .. ve yurt disinda yasiyorum ... Yanlizim esimden baska konusacagim dertlesecegim kimsem yok .. Gunumun cogu zamanini da evde geciriyorum .. Canim sikiliyor ve hergun tr ararim . Annemle konusurum .... Ayni zamanda ablamida ararim .. Ablamda hamile 4 aylik biraz kotu geciyor onunki mide bulantisi falan ... bide 8 yasinda kizi var onunla ugrasir .. Ben de ablami arayip gude 10 dk konusurum .. Nasil ne yapar diye hal hatir sorarim .. hamilelegi nasil geciyor diye .... Ama bugun bana niye hergun hergun ariyosun yaa.. daha dun konustuk .. Dunden beridir iyiyim iste ... gibi laflar etti ... Bu laflari daha oncede soylemisti ... Ama cok umursamamistim .. Ama bugunde soyleyince artik kendimi tutamadim .. iyi tamam birdaha aramam hadi kendine iyi bak dedim ve teli kapadim .. Konusursam aglayacaktim konusamadim yani .... Teli kapattigimdan beri agliyorum .. Hamileyim yanlizim diye bana cok dokundu .. Bir daha aramiycam cocugumu dogurana kadar ... Ama cok kotuyum suan .. Ben suan bile onu dusunuyorum hamile uzulmusmudur diye .. Ablam ilk hamileliginde ben bekardim , ablam bizden uzakti ve ben 9 ay boyunca onun yanindaydim .. Geceleri sutunu bile ben verirdim.....Sizce haksizmiyim , konusacagim kimsem yok yanimda ;(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?