Ağlamaktan gözlerim şişti :(

çok yanlış düşünüyorsun insan babasından utanırmı yaşın küçükte değil
dalga geçeceklerini sanmıyorum neden dalga geçsinler
insanların kusurlarıyla özürleriyle dalga geçenler olursa özür onların beyninde diye düşünüyorum ben aynı durumda olsam babamı gururla arkadaşlarıma tanıştırır dalga geçen olursada ağzının payını verir daha sonrada aslında hiç arkadaşım olmamış olan o sözde arkadaşları silerdim hayatımdan kendini üzme ve babanın yanında ol

canım yaşından dolayı böyle utanmaların oluyor sanırım . ama utanılcak bir şey yok başını dik tutup babacıgına sarılırsan sanki hiç bir şey olmamış gibi etrafda size bakmaz çok büyütüyosun bence sen

Babanla grur duymalısın!Ne babalar var evlatlarına bir lokma ekmeği çok gören.Ne olmuş babanda kusur olduysa?Allah beterinden sakınsın.Tamam senin hissettiklerin iç güdüsel birşey..Sende böyle düşünmek istemezsin fakat o dalga geçeceğini düşündüğün insanlar eğer gerçekten 'insan'ise dalga geçmeyi akıllarından bile geçirmezler.Farz etki dalga geçtiler!Böyle birşey için üzülmeye değer mi?iNSAN olan dalga geçmeyeceğine göre onların insanlık iç güdüleri henüz gelişmemiş demektir..BENCE hşö takma kafana..O kadar sağlam dur ki baban seninle grur duysun..

babanın değilde senin fiziksel bir engelin olsaydı baban senden utanırmıydı

Ya kızlar ben lise son sınıfa gidiyorum. Yarın veli toplantımız var herkesin ailesi gelicek. Benimde babam gelicek. Ama babamın fiziksel bi rahatsızlığı var söylemekten bile korkuyorum ama arkadaşlarıma karşı utanıyorum.. aralarında konuşurlar dalga geçerler diye çok korkuyorum napıcam bilmiyorum.. .(:(:(

keske babam olsaydı da fiziksel rahatsızlığı olsaydı... bu yasta bole seyler düsünmen sasırttı beni... yazık..

Okuduklarıma malesef digerleri gibi bende inanamadım!
Babamla dalga gecerler diye utanmazdım ben. Dalga gececeklerini de sanmıyorum.
Bunu düsünmen bile tuhaf zaten.

Ya kızlar ben lise son sınıfa gidiyorum. Yarın veli toplantımız var herkesin ailesi gelicek. Benimde babam gelicek. Ama babamın fiziksel bi rahatsızlığı var söylemekten bile korkuyorum ama arkadaşlarıma karşı utanıyorum.. aralarında konuşurlar dalga geçerler diye çok korkuyorum napıcam bilmiyorum.. .(:(:(

bir baban olduğuna şükret !!!

Konu samimi gelmedi bana lise son sınıfa kadar hiç mi veli toplantısı olmadı ayrıca ? ama neyse ; samimiyse bile söylenenler söylenmiş. Ders aldıysanız ne ala !

O zaman sizde annenizi götürün ; giderken güzellik merkezine de uğramayı ihmal etmeyin.

Konu samimi gelmedi bana lise son sınıfa kadar hiç mi veli toplantısı olmadı ayrıca ? ama neyse ; samimiyse bile söylenenler söylenmiş. Ders aldıysanız ne ala !

O zaman sizde annenizi götürün ; giderken güzellik merkezine de uğramayı ihmal etmeyin.

:62::62::62::62::62::62::60::60::60::60::60: allah seni :60::60::60::60::60:

yazık ne diyim.. utanmak yerne gurur duymalısın. babanın ne özrü var bilmiyorum ama buna rağmen sizi okutan bir adamın önünde ben eğilirm.

Böyle birsey icin aglamk cocukca vede cok sacma. Biri babamla dalga gececek öylemiiii? Dogduna pisman ederimm! Aileme kimse laf söyliyemezz!
Aile ne demektir bilirmisin! Birgn evlendiginde daha iyi anlarsnda neysee..

Yazık gerçekten bunun için ağlaman, bi de gözlerin şişene kadar :53:
Baban ne güzel senle ilgileniyor veli toplantına geliyor
Bu tür toplantılara katılmayan o kadar çok baba var ki alkolik çocuğuyla ilgilenmeyen
Ya da alnında kara lekeyle gezen ve bu kara leke yüzünden çocuklarının başları devamlı önlerinde
Sen neden utanıyorsun baban çünkü özürlü öyle mi
Yazık gerçekten bi bebeğin doğmasına vesile ol ve o çocuk biraz sivirlince senden utansın
Unutma ki o baban olmasaydı sende olmazdın
Babanın sağlığı için dua edeceğine neler düşünüyorsun
Ben senin bu yaptığını ergenlik psikolojisine veriyorum

arkadaslarina karsi utanacagina bence kendinden utanmalisin...:20:ne olmus babanin fiziksel rahatsizligi varsa...hepimiz birer engelli adayiyiz...yarina kimin ne olacagi belli degil...dua et baban basinizda sag selamet babasiz olanlar babasini hic gormeyenler babasini kaybetmis olanlar ne yapsin bence saglikli dusunemiorsun buda genclikten olsa gerek ilerde bole dusundugun icin cok pisman olursun insan bazi seylerin degerini kaybettikten snra anlior bazi arkadaslarinda dedigi gibi baban hirsiz degil tacizci degil ALLAH OLE YARATMIS ODA SINAVINI OYLE VERIYOR insanlarin dis gorunus ve engelleriyle dalga gecmek insan evladina hic yakismaz zaten boyle birsey icin dalga gececek arkadaslarin varsa onlardan arkadas olamaz...bi zaman snra arkadaslarin gidecek kimse kalmicak yerinde herkes ayri bi yol cizecek o zaman senin yaninda sadece utandigin baban ve ailen kalacak ALLAH BASKA DERT VERMESIN(AMIN):nazar:

Anlaşılan daha çocuksun sen ve gerçek hayatı daha görmemişsin,bu söylediklerinden büyünce pişman olacaksın.Benim babam uzakta,onu görmek için,şuan yanımda olmak için neler vermezdim. Bu dünyada değerli bir şey varsa o da ailedir,bunu unutma.Eğer babanın durumuyla dalaga geçen biri çıkarsa asıl utanması gereken o kişilerdir.

Gerçektenn çookkk yazık yaa.. Güzelim babası olmayanları düşün bide baban yanındayken kıymetini bil kaybettiğinde iş işten geçmiş olur kıymet anlaman için.. Benim annem ve babam ayrılar yada 1 kez anca görüorum ben babamı şükret yanında olduğu seni kollayıp gözettiği için.. Adam görse bu yazdıklarını kahrolurdu kesin yetiştirdiğim evalt nankörlük yapıyor diye..!!

Back
X