ağlamaktan gözüm şişti ne olur bakar mısınız :(

Canım bir bosluktasin bahar ayları da geldi. Gönlün hos olsun istiyorsun çok dogal. Bak zsmanaini burada harca başkalarının derdine kendince çare bul. Kafanı oyala. O uyuzu da engelle. Ya da şöyle yap. Gece neden oyle tepki verdiğini anlatan içinde kalmayacak msj at sonra engelle ama bir daha yazsa da asla cevap verme. Netten falan da pek güvenme canım. Ruhsal olarak güçlü olduğunda başla derim ilişkiye. Kendinle uğraş bakım yap kendine. Hem gerçek hayatta dikkat çekersin öyle.

2 aydır ne idüğü belirsiz bir ilişkim var. sevgililiğin altı arkadaşlığın üstü adam hemen her gün arıyor ama aşk meşk hariç her konuda konuşuyoruz.
bazen çok ümitli davranıyor bazen mesafeli. Sanki canı sıkıldıkça beni arıyor bazen öyle hissediyorum.
en son bugün akşam konuştuk. Telefonu kaparttık ben buna mesaj attım uykum gelmiyor dedim. o da nen nen nenni yazmış iyice sinirlendim. dalga mı geçiyorsun dedim. sonra benim uykum geliyor yazmış hani anladım ki bana yazma ben uyucam diyor. sonra da yazmış uyu da boyun uzasın demiş kısa biri de değilim. yüzyüze görüşmedik bu arada biz bununla aynı memlekettteniz ama faceden tanıştık. neyse dalga mı geçiyorsun sen benimle dedim
arama beni bundan sonra dedim. konuşmak sitemiyorum seninle dedim. haydaaa şaka mı yapıyorsun dedi yok hayır ciddiyim dedim.
mesajı gördü cevap yazmaıd. siz ne diyorsunuz? kendimi çok kötü hissediyorum. yorum yapın ne olur.
Espiri yapmak istemiş, gereksiz alınganlık göstermişsiniz.

Adam resmen sizinle geyik olsun diye can sıkıntısından görüşüyor belliki siz fazla gözünüzde ciddileştirmişsiniz bu görüşmeyi.
Ayrıca bu adam ahlaksız olsaydı, bana uykum yok diye mesaj atan biri için hiçte ahlaki bir mantık aramazdım sizin kaşıntınızı anlamış saflığa vurmuş çocuk namusunu kurtarmak için :-)
sizide böyle uzaklaştırmış kendinden:anne:

2 aydır ne idüğü belirsiz bir ilişkim var. sevgililiğin altı arkadaşlığın üstü adam hemen her gün arıyor ama aşk meşk hariç her konuda konuşuyoruz.
bazen çok ümitli davranıyor bazen mesafeli. Sanki canı sıkıldıkça beni arıyor bazen öyle hissediyorum.
en son bugün akşam konuştuk. Telefonu kaparttık ben buna mesaj attım uykum gelmiyor dedim. o da nen nen nenni yazmış iyice sinirlendim. dalga mı geçiyorsun dedim. sonra benim uykum geliyor yazmış hani anladım ki bana yazma ben uyucam diyor. sonra da yazmış uyu da boyun uzasın demiş kısa biri de değilim. yüzyüze görüşmedik bu arada biz bununla aynı memlekettteniz ama faceden tanıştık. neyse dalga mı geçiyorsun sen benimle dedim
arama beni bundan sonra dedim. konuşmak sitemiyorum seninle dedim. haydaaa şaka mı yapıyorsun dedi yok hayır ciddiyim dedim.
mesajı gördü cevap yazmaıd. siz ne diyorsunuz? kendimi çok kötü hissediyorum. yorum yapın ne olur.
Buna mı oturdun zırıl zırıl ağladın da o gözlerin şişti ????? Ciddi birşey sandım okuduğum şeye bak şaka gibisiniz............

Adam resmen sizinle geyik olsun diye can sıkıntısından görüşüyor belliki siz fazla gözünüzde ciddileştirmişsiniz bu görüşmeyi.
Ayrıca bu adam ahlaksız olsaydı, bana uykum yok diye mesaj atan biri için hiçte ahlaki bir mantık aramazdım sizin kaşıntınızı anlamış saflığa vurmuş çocuk namusunu kurtarmak için :-)
sizide böyle uzaklaştırmış kendinden:anne:
Sizin kaşıntınızı anlamis ne demek
Pardon ne demek istiyorsunuz

Arkadaslar kararimi verdim o adama hicbir sekilde cevap vermicem benimle dalga gecti zamanimi kullandi harcadi.cok saf davrandim cok kolay yem gorundum demek karsidan yaziklar olsun suc benim ama.neyse bundan boyle daha dikkatli davranirim.
Gecen bir ara yine konusmustuk konusma bitiminde guzel sohbetti yine konusuruz dedi yani sadece sohbet arkadasi olatak mi goruyor bu soz onu mu gosterir sizce

Arkadaslar kararimi verdim o adama hicbir sekilde cevap vermicem benimle dalga gecti zamanimi kullandi harcadi.cok saf davrandim cok kolay yem gorundum demek karsidan yaziklar olsun suc benim ama.neyse bundan boyle daha dikkatli davranirim.
Gecen bir ara yine konusmustuk konusma bitiminde guzel sohbetti yine konusuruz dedi yani sadece sohbet arkadasi olatak mi goruyor bu soz onu mu gosterir sizce
Seni soğuk suyun icine daldırıp daldırıp çıkarmak lazım kız tamam artık aaaaa kapat konuyu bırak hayatına bak

mavikelebek mavikelebek Adamın sana ilgi alakası yok ?
Nasıl baglandın bu kadar yüz yüze bile görüşmedin nesini sevdin?
Arkadaşların yokmu ailen çevren ? Nedir seni bu adama bu kadar baglayan bi söyle Allah aşkına...
Okuyorum yorumlarını o kadar akıl verıyorlar,
Hala ararsa napıyım ne diyim hala beklenti...
Vur tekmeyi gitsin kızım sana deger veren biri çıkar elbet nedir bu adamdaki ısrarın ?

Bakın @mavigozlubebek eğer mutlu olmanız hayatınızda bir erkeğin olmasına bağlıysa arayışınız hiç bitmez ve çok üzülürsünüz. Özgüveniniz zedelenmiş, mağdur ve sürekli aynı soruları soran bir tavrınız var. Takılıp kalmış bir plak gibi ilerleyemiyorsunuz. Tek bir insan sizi sevmedi diye nerdeyse hayata küsmüşsünüz, değer algınız yerlerde.

Lütfen biraz kendinize dönün, içinize dönün. Kişisel gelişiminize yatırım yapın, kitap okuyun, neden bu halde olduğunuzu sorgulayın biraz. Hayatta kendinize bir duruş edinin önce.

Birsey yazacagim ama lutfen ters yanindan anlama..inan kardesime de ayni seyi soyluyorum..Ablan say..
Allah sabahlara kadar aglayacagin gercek bir dert verir bunlari hatirlamazsin bile..
Yaziktir bu dert degil valla..Tanimadigin etmedigin adam kimbilir kimin nesi insan on yillik kocasindan ayrilip onune bakiyor..
Yapmayin valla...Allah nasip ederse Yemenden gelir kusmetin..bosver aramasin bosver dengesiz bilsin..
Bunlar hep bosluktan hayatinda bosluklar var canim cok belli..Sen onlari doldurmaya bak..

Adam sevmiyor boşuna anlam aramaya çalışıp kendini hırpalama, bulamazsın. O takmıyor çok rahat. Olansa sana olur. Hiç görmediğin biri için değmez.

inanın belirsizlik beni mahvetti ayrıca ona duygularım var keşke olmasaydı bu kadar konuşmazdım sanki o benimle vakit öldürmek için konuşuyor gibi.erkek hoşlanmadığı bir kadınla vakit geçirmek için konuşur mu?msanırım konuşuyor şekil bendeki gibi.
peki ona arama beni dedim şaka yapıyorsun dedi yok gayet ciddiyim konuşmak istemiyorum seninle dedim.mesajı gördü cevap vermedi.sizce arar mı?
Insan hic görmediği birine nasil duygu hisseder?cok garip geliyor bana.kokusunu bilmezsin,pismidir temizmidir bilmezsin,garip bence...asik olmak boyle degil bence o yuzden takma

Ne yasadiniz da kendinize bu kadar guvensizsiniz cok merak ediyorum.Hem de oyle bir guvensizlik ki tek sansinizin bir kere bile yüz yüze gorusmediginiz,sizinle dalga gecip zaman geciren bir adam oldugunu düsünüyorsunuz.

Daha onceki konularinizi da takip eden biri olarak vardigim sonuc adam sizi sallamiyor.Daha fazla bahane uretmeyin su adam icin.Kendinize gelin, üzülmeye degmez.

Sen asla onuNla iletişimi koparamazsin boyle davranarak adam da bunu anlamış bence.ne zaman kendin e birini bulur ciddi bi ilişki başlar o zaman sana beni arama diyen o olur. Sen bunu desen bile yapamıyorsun. O zamana kadar senle de takılır sen acaba diye düşünürken bi bakarsın adam evleniyor anca o zaman anlarsın duygularının olmadığını bence .

Back
X