Ağlamaktan helak oldum sabah sabah

Karlidaglar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2016
348
348
103
Hemsireyim atanamayangillerden. Özel bi hastanede calısıyorum okulum oldugu icin de tanıdık sayesinde girdim evime yakın ama gel gelelim ben artık yapamıyorum 4 aylık eleman çığrından çıkarılır mı? Çıkarılır Bi kaç kez bashemsire olucak gestapoyla uzun uzun tartıştık oralara girmiyorum tartışmamızda yeni oldu bu yüzden surat yapıyoruz servisteki sorumlu hemsirem bana ben ona falan filan. Aksam erken gidiyorum ki nöbet teslim alayım derken zaman geçmesin erken çıksınlar diye ama salaklık bende ki insanlık yapıyorum. Neyse hemşire geldi 8de hanımefendi 30 geçiyodu hala teslim almaya gelmiyo süsleniyor içerde bide Bashemsire gelecek ya sabah. Bashemsire geldi yogun bakımdan hasta çıkmıştı dosyası gelmedi bana ben aradım yok dediler bana bu yüzden beni bi azarladı ki dosyayı da bulamıyosan sen ne işe yarıyosun bilmem ne bilmem ne anlatıyorum anlamıyo seviyesiz bende bagırdım yeter be dinle bi diye sonra saygısızlığım mı kalmadı hadsizligim mi iş bilmezliğim mi. Laf söyledim bende biraz sonra çıktım ama öyle zoruma gittiki yol boyunca hüngür hüngür ağladım

Şimdi sorum şu bilenler elbet olur ben istifa etmek istiyorum fakat 1 yıllık sözleşme imzaladım ne gibi sorun yaratır ve istifama neler yazabilirim ?

meydanı bırakıpta niye gidiyosun heryerde karşına çıkacak böle hadsizler hepsinde kaçacakmısın

İsfanızı verip başka bir yere geçin bence her yer hastane klinik kaynıyor. Mutsuzsam orda mıcıyım aldığım paraya ya

iş hayatında ultra mutluluğuyakalayanlar çok şanslı...ama ne yazıkki geneli seninde başına geldiği gibi birbirine takmalar azarlamalarla falan geçebiliyor...aslında cevap vermekle iyi yapmışsın..başhekimle görüş bence o sana bu konuda daha iyi bilgi verir..sonuçta sağlık sektörü kafa dalgınlığına yer yok.. sen işini severek yapmalısın..

Devlette iş saatin az sana densiz densiz insanlar boş konuşmuyor en azından. Ah kafam ah calısmadım kpssye sürünüyorum
Öyle densiz densiz konuşuyorlar ki aklın şaşar!
Küfür etmezler ama öyle bir laf ederler ki dayak yemiş gibi olursun.
En iyi tarafı çalışma saatleri evet bunu kabul ediyorum.

Benzer şeyleri devlette de yaşayacaksın maalesef dengesiz insan çok etrafımızda. Sözleşmedeki süreyi doldurmadığın için muhtemelen tazminat ödersin. Aslında bu sözleşmede neyin altına imza attığına bağlı. Yazmıyor mu orada şu kadar maaş öder falan diye?

Devlette iş saatin az sana densiz densiz insanlar boş konuşmuyor en azından. Ah kafam ah calısmadım kpssye sürünüyorum

gayet de densiz ler oluo sağlık mezunuyum il sağlıkda memurum sabah bi kafamı koymusum gözüm kapanmış ne oluo nie yatıon dedi şef kesinlikle özel olsa çekmezsin bana iş mi yok dersin ama memur olunca odamı degıstırın bile demion gelen gideni aratmasın hesabı

Çok iyimsersin devlet konusunda ama inan daha beteriyle karşılaşırsın ayrıca iş yükün daha fazla olur.
Mesleğini öğrenebilmek açısından işini yap kimseyle muhatap olma

heryerde böyle insanlar var..
benc onun için işinizden olmayın..
sabredin biraz daha durun. hem tecrübe edinirsiniz hemde alışırsınız belki..
malesef kaçıp gitmek sorun değil..
Maalesef iş hayatı çok acımasız...
Hele düşün,devlette olunca çekip gidemiyorsun da...
Yapma,alış bunlara.
aynısını yaşıyorum ve kamudayım şikayet edildim bekliyorum sonucu

O hooooooo yolun başında bu ne kazan kaldırmalar.Biraz sabır biraz emek biraz sükunet.

Istanbul da ismini vermiyim şimdi çok bildik bi hastanede arkadasimda aynı durumdaydı sözleşmesi varken istifa edip çekti geldi 4 bin lira tazminat odettiler süresi dolmadan bıraktığı icin

Bende bu yaz devlette çalıştım ordakilerde özeli övüyordu çünkü devlette çekip gitme lüksünde yok mecbursun katlanmaya. Ben hemşirelerle sorun yaşamadım hiç ama stajyerler baya sinir harbime neden oldular
Bence istifa etme aksine dik dur aldığın üç kuruşu geri ödetirler sende çektiğinle kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…