- 28 Kasım 2010
- 42.523
- 141.249
- 798
- Konu Sahibi Karlidaglar
-
Hemsireyim atanamayangillerden. Özel bi hastanede calısıyorum okulum oldugu icin de tanıdık sayesinde girdim evime yakın ama gel gelelim ben artık yapamıyorum 4 aylık eleman çığrından çıkarılır mı? Çıkarılır Bi kaç kez bashemsire olucak gestapoyla uzun uzun tartıştık oralara girmiyorum tartışmamızda yeni oldu bu yüzden surat yapıyoruz servisteki sorumlu hemsirem bana ben ona falan filan. Aksam erken gidiyorum ki nöbet teslim alayım derken zaman geçmesin erken çıksınlar diye ama salaklık bende ki insanlık yapıyorum. Neyse hemşire geldi 8de hanımefendi 30 geçiyodu hala teslim almaya gelmiyo süsleniyor içerde bide Bashemsire gelecek ya sabah. Bashemsire geldi yogun bakımdan hasta çıkmıştı dosyası gelmedi bana ben aradım yok dediler bana bu yüzden beni bi azarladı ki dosyayı da bulamıyosan sen ne işe yarıyosun bilmem ne bilmem ne anlatıyorum anlamıyo seviyesiz bende bagırdım yeter be dinle bi diye sonra saygısızlığım mı kalmadı hadsizligim mi iş bilmezliğim mi. Laf söyledim bende biraz sonra çıktım ama öyle zoruma gittiki yol boyunca hüngür hüngür ağladım
Şimdi sorum şu bilenler elbet olur ben istifa etmek istiyorum fakat 1 yıllık sözleşme imzaladım ne gibi sorun yaratır ve istifama neler yazabilirim ?
Emin misin?? Ben de devlet memuruyum seninle ayni odayi paylasan adam bile sana ustunluk taslıyor. Sanki maasini o oduyormuscasina gozu ustunde oluyor laf carpmalar, seni yalanci konumuna dusurmeye calismalar vs. Ozel ya da devlet fark etmez bu tipler her yerde alismaya bak pes etme hemen.Devlette iş saatin az sana densiz densiz insanlar boş konuşmuyor en azından. Ah kafam ah calısmadım kpssye sürünüyorum
Emin misin?? Ben de devlet memuruyum seninle ayni odayi paylasan adam bile sana ustunluk taslıyor. Sanki maasini o oduyormuscasina gozu ustunde oluyor laf carpmalar, seni yalanci konumuna dusurmeye calismalar vs. Ozel ya da devlet fark etmez bu tipler her yerde alismaya bak pes etme hemen.
ne kadar alıyorsum cnmAldığım para da para olsa o kadar komik bi rakam ki
Öyle demeyin. Benim kardeşim devlet hastanesinde memur. Hemşire veya sağlıkçı da değil. Hastanenin idari işlerini başhemsirenin biri yürüttüğü için kardeşim hastayken neler çekti. Hiç görev yeriyle alakası olmayan (ambulans memurluğu, danışma, sterilizasyon) gibi işlerde joker eleman olarak kullandı bu hanımefendi kardeşimi. En son kamu hastaneleri birliğine şikayet etti kardeşim, şimdi sterilizasyon ekibinin başında ama yine rahat değil. Birimi muhasebe normalde.Devlette iş saatin az sana densiz densiz insanlar boş konuşmuyor en azından. Ah kafam ah calısmadım kpssye sürünüyorum
Ah kaderdaşım ah ne çektik beeHemsireyim atanamayangillerden. Özel bi hastanede calısıyorum okulum oldugu icin de tanıdık sayesinde girdim evime yakın ama gel gelelim ben artık yapamıyorum 4 aylık eleman çığrından çıkarılır mı? Çıkarılır Bi kaç kez bashemsire olucak gestapoyla uzun uzun tartıştık oralara girmiyorum tartışmamızda yeni oldu bu yüzden surat yapıyoruz servisteki sorumlu hemsirem bana ben ona falan filan. Aksam erken gidiyorum ki nöbet teslim alayım derken zaman geçmesin erken çıksınlar diye ama salaklık bende ki insanlık yapıyorum. Neyse hemşire geldi 8de hanımefendi 30 geçiyodu hala teslim almaya gelmiyo süsleniyor içerde bide Bashemsire gelecek ya sabah. Bashemsire geldi yogun bakımdan hasta çıkmıştı dosyası gelmedi bana ben aradım yok dediler bana bu yüzden beni bi azarladı ki dosyayı da bulamıyosan sen ne işe yarıyosun bilmem ne bilmem ne anlatıyorum anlamıyo seviyesiz bende bagırdım yeter be dinle bi diye sonra saygısızlığım mı kalmadı hadsizligim mi iş bilmezliğim mi. Laf söyledim bende biraz sonra çıktım ama öyle zoruma gittiki yol boyunca hüngür hüngür ağladım
Şimdi sorum şu bilenler elbet olur ben istifa etmek istiyorum fakat 1 yıllık sözleşme imzaladım ne gibi sorun yaratır ve istifama neler yazabilirim ?
18 yaşımdan beri çalışıyorum 12 yıldır özel sektördeyim nelerle karşılaştım asla hakkımı yedirmedim yedirmemde sakin kaçıp gitme güçlü ol kaçsam ben kaçardım seni sindirmelerine izin vermeİnan bilmiyorum daha cok küçüğüm belki de bundan zorlanıyorum
Canım imzalamış oldugun sözleşmeye bağlı ne yazman gerektiği sözleşmende 1 yıl çnce istifa edersen die bazı koşullar vardır onları biliyormusun ?Hemsireyim atanamayangillerden. Özel bi hastanede calısıyorum okulum oldugu icin de tanıdık sayesinde girdim evime yakın ama gel gelelim ben artık yapamıyorum 4 aylık eleman çığrından çıkarılır mı? Çıkarılır Bi kaç kez bashemsire olucak gestapoyla uzun uzun tartıştık oralara girmiyorum tartışmamızda yeni oldu bu yüzden surat yapıyoruz servisteki sorumlu hemsirem bana ben ona falan filan. Aksam erken gidiyorum ki nöbet teslim alayım derken zaman geçmesin erken çıksınlar diye ama salaklık bende ki insanlık yapıyorum. Neyse hemşire geldi 8de hanımefendi 30 geçiyodu hala teslim almaya gelmiyo süsleniyor içerde bide Bashemsire gelecek ya sabah. Bashemsire geldi yogun bakımdan hasta çıkmıştı dosyası gelmedi bana ben aradım yok dediler bana bu yüzden beni bi azarladı ki dosyayı da bulamıyosan sen ne işe yarıyosun bilmem ne bilmem ne anlatıyorum anlamıyo seviyesiz bende bagırdım yeter be dinle bi diye sonra saygısızlığım mı kalmadı hadsizligim mi iş bilmezliğim mi. Laf söyledim bende biraz sonra çıktım ama öyle zoruma gittiki yol boyunca hüngür hüngür ağladım
O kadar incelemedim açıkcası 1 yıl çalışacağıma dair imzaladım o kadarBenzer şeyleri devlette de yaşayacaksın maalesef dengesiz insan çok etrafımızda. Sözleşmedeki süreyi doldurmadığın için muhtemelen tazminat ödersin. Aslında bu sözleşmede neyin altına imza attığına bağlı. Yazmıyor mu orada şu kadar maaş öder falan diye?
Ben inan hic uyuyamıyorum gece calısıyorum uyumadığım halde beni uyuyo sanıp neler neler diyogayet de densiz ler oluo sağlık mezunuyum il sağlıkda memurum sabah bi kafamı koymusum gözüm kapanmış ne oluo nie yatıon dedi şef kesinlikle özel olsa çekmezsin bana iş mi yok dersin ama memur olunca odamı degıstırın bile demion gelen gideni aratmasın hesabı
O kadar paraya tapıyolarki bana da ödetir gibi geliyor tazminatı vericek para olsa çalışmam zaten anlayıs sıfır ya nefret ediyorumIstanbul da ismini vermiyim şimdi çok bildik bi hastanede arkadasimda aynı durumdaydı sözleşmesi varken istifa edip çekti geldi 4 bin lira tazminat odettiler süresi dolmadan bıraktığı icin
225 saat diye anlaştım o saat 260 oldu mesai desen hemen alamıyorsun ve İstanbul'daki en düşük veren hastane 1600 alıyorum. Allah yukarda hak yemek kolay ama ödemesi zor asla hakkımı helal etmiyorum aslane kadar alıyorsum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?