Ağlamaktan helak oldum sabah sabah

Ozeli devleti hepsi ayni
10 yillik muhendisim,yeniyken ben de yasadim aynilarini. Ama posta koymak icin deneyim kazanmalisin. Su an ne ozelde ne devlette kimse takmaz seni. Sabirli ol calis ve deneyim sahibi ol sonra sesini cikarirsin

Dün iş yerimde müdürümle tartıştım. Bugün rapor aldım işe gidemedim. Akşam sinirden ishal oldm kustum bütün gece. Gidemediğim için kendimi daha kötü hissediyorum kaçmış gibi oldum. Gerçekten çok zor anlıyorum. İş yernde otoriter kurabilmeyi başarmak ayrı şey. Hakaret etmek ayrı. Bu ikisini ayıramıyor yöneticiler.
4 ay çok yeni. Biraz daha sabret. Kışa kadar. Ailenle yaşıyorsan çıkarsın bir süre işten kpss çalışırsın.

Bak arkadasim hakkaten is yerindeki sıkıntılar insanim psikolojisini alt ust ediyor hele ne oldum delidi ustler yok mu onlarda cabasi ama arkadas tafsiyesi olarak dusun disini sık maasini onlar vermiyor ki orda olmanin sebwbi onkar degilse bosver kaale alma kendi cizgini belli et muhattap olacagin olmayacagin insanlari belirle is iliskileri disinda muhattap dahi olma
Yavas yavas bu sekilde karsindakilerde sana olan hareketlerine dikkat edecektirler gercekten yumusak yuzlu gormek bazilarinin kwndini bisey zannetmesini sagliyor

yinede senin bilecegin is tabi bu surecte kpss ye hazirkanmak istiyorum dersen en dogrusunu yaparsin ama eger sadece dayanamadigin icin cikmayi dusunuyorsan pes etme derim

Devlette iş saatin az sana densiz densiz insanlar boş konuşmuyor en azından. Ah kafam ah calısmadım kpssye sürünüyorum
Emin misin?? Ben de devlet memuruyum seninle ayni odayi paylasan adam bile sana ustunluk taslıyor. Sanki maasini o oduyormuscasina gozu ustunde oluyor laf carpmalar, seni yalanci konumuna dusurmeye calismalar vs. Ozel ya da devlet fark etmez bu tipler her yerde alismaya bak pes etme hemen.

Alışıp tecrübe kazanmalısın. Yeni ve tecrübesizlere her zaman sana yapılanı yaparlar. Tek değilsin. Kendini geliştirdiğinde rahat edersin.

aynen katılıyorum. hiçbir alakam yok birimin tekiyle. müdürümle konuşup işe geç geliyorum misal. diğer alakasız birimdekinin haddiymiş gibi konuşuyor boş boş. ya da iş olmayınca oturuyorsun, koltuk dolduruyor diyor. iş yok üretsin mi kafadan. yani densiz her yerde var.

Çünkü biz sağlıķçılar ezilmeye mecburuz gibi. Ama inan söyledikleri gibi her klinikte var bunlardan. Keske güzelce anlatio hakliyken haksiz duruma düşmeseydin. Bence bir kac gün bekle sakinlesince git ve seneni doldur. 1 senelik bir sözlesme varsa sana ucret olarak dönebilir. Yada maasini tam almauabilirsin. Tam bir bilgim yok yinede arastirilmasi gerek tabi. Ama sen sıkma tatli canini bosver, o insanlardan her iş hayatinda var..

ben olsam bağırı çağırı tavrımı koyarım despot ol katı ol seninle ugraşamasınlar sonrada istersen kovul ama istifa etme

Devlette iş saatin az sana densiz densiz insanlar boş konuşmuyor en azından. Ah kafam ah calısmadım kpssye sürünüyorum
Öyle demeyin. Benim kardeşim devlet hastanesinde memur. Hemşire veya sağlıkçı da değil. Hastanenin idari işlerini başhemsirenin biri yürüttüğü için kardeşim hastayken neler çekti. Hiç görev yeriyle alakası olmayan (ambulans memurluğu, danışma, sterilizasyon) gibi işlerde joker eleman olarak kullandı bu hanımefendi kardeşimi. En son kamu hastaneleri birliğine şikayet etti kardeşim, şimdi sterilizasyon ekibinin başında ama yine rahat değil. Birimi muhasebe normalde.
Despot her yerde aynı anlayacağınız.

Ah kaderdaşım ah ne çektik bee

İnan bilmiyorum daha cok küçüğüm belki de bundan zorlanıyorum
18 yaşımdan beri çalışıyorum 12 yıldır özel sektördeyim nelerle karşılaştım asla hakkımı yedirmedim yedirmemde sakin kaçıp gitme güçlü ol kaçsam ben kaçardım seni sindirmelerine izin verme

Canım imzalamış oldugun sözleşmeye bağlı ne yazman gerektiği sözleşmende 1 yıl çnce istifa edersen die bazı koşullar vardır onları biliyormusun ?

Sözleşmen ne olur bilemem.

Ama bana biraz Nazlı geldin. Sağlık personeli olan biri bunlara hazır olmalı. Sağlık sektörü başka bir sektöre benzemez. Uzman doktor bile yard doç tan fırça yerken, sen Çömez hemşire halinle tabii ki bulamadığın dosya için bashemsireden fırça yersin. Çünkü o dosya bulunacak. Hikaye anlatmayacaksin, dosyayı bulacaksın, anlatabiliyor muyum?

Daha bu iş ortamıyla baş edemiyorsan, seni doğuya atanmış, ya da universite hastanesi yoğun bakımda, Yenidoğanda çalışırken hayal bile edemiyorum. Üstesinden gelemezsin. Biraz güçlü ve işinin ehli ol yahu. Sen saglikcisin, su faturası alan memur değilsin. Alış.

Türk dizileri var ya son dönemde. Saçma sapan. Genç kız bir şirkette işe başlar. Hem bir halt bilmez hem de patrona beş beş cevap verir, gözlerini aça aça falan... hah işte hayat o bayağı ve avam dizilerdeki gibi değil. Sen de o bayağı dizi kızlarina özenme

Ne fircalar yesen de (hakaret değil elbette ama sağlık alanı kıran kıranadır), dört elle işine sarılmaya, işinin ehli olmaya ve üstlerinin gözünde becerikli biri olmaya bak. Ben olsam öyle yapardım

ne istifası kuzum ya.he he de geç.ben işe başladığım ilk sene sürekli istifa yazıyordum Allaha şukur ki hiçbirini veremedim.şimdi sevdiğim bi işim var.anlaşamadığım bana kötü davranan müdürünmle kanka oldum.haytının her döneminde zor insanlarla karşılaşacaksın.kaçmaktans çabala bu seni daha güçlü yapar.kendine olan saygın artar

O kadar incelemedim açıkcası 1 yıl çalışacağıma dair imzaladım o kadar

Ben inan hic uyuyamıyorum gece calısıyorum uyumadığım halde beni uyuyo sanıp neler neler diyo

Istanbul da ismini vermiyim şimdi çok bildik bi hastanede arkadasimda aynı durumdaydı sözleşmesi varken istifa edip çekti geldi 4 bin lira tazminat odettiler süresi dolmadan bıraktığı icin
O kadar paraya tapıyolarki bana da ödetir gibi geliyor tazminatı vericek para olsa çalışmam zaten anlayıs sıfır ya nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…