Ağlamaktan helak oldum sabah sabah

Canım imzalamış oldugun sözleşmeye bağlı ne yazman gerektiği sözleşmende 1 yıl çnce istifa edersen die bazı koşullar vardır onları biliyormusun ?
İnanın bilmiyorlar ama agi vermiyorlar mesela benden tazminat istedikleri Zaman bunu koz olarak kullanmak istiyorum.

Çoklu alıntı yapmayı bilmiyorum o yüzden herkese yazamadım ama hepinize teşekkür ederim desteklerinizden ötürü. Yani üzerime direk mobing uygulanıyor ne kadar daha sabredebilirim bilmiyorum. En nefret ettiğim şeydir hak yenmesi,anlamadan dinlemeden gemilerin yakılması ama ben onları Allah'a havale ediyorum.

İnanın bilmiyorlar ama agi vermiyorlar mesela benden tazminat istedikleri Zaman bunu koz olarak kullanmak istiyorum.
Canım Agi vermiyorlarsa zaten sigortalı değilsindir sigortalı çalışmadıgın bi yerdende direk istifa edevilirsin sözleşme seni bağlamaz

Hayır sigortam yatıyo Allah var yatmıyo diyemem ama agide bi kurnazlık yapıp vermiyorlar
Eger istifa etmek istersen ne yazman gerektiği ile ilgili sna bir döküman hazırlayabilirim . Özelden yazarsın ama kendini attırmaya çalış performansını düşür .

Mobing defteri gibi bir günlük tut.gün gün ve etrafında kimler varsa yapılanları,söylenenleri yaz.Yakın bir arkadaşına da bu yapılanlardan bahset.bir süre sonra başhekimliğe dilekçe ile başvurarak uğramış olduğun mobingin sona erdirilmesini talep et.başhekimliğin tutumuna göre mobing nedeniyle istifa edebilirsiniz ve hatta mobing tazminatı bile talep edebilirsiniz.bir psikiyatrdan randevu alıp bu durumun sizde oluşturduğu etkiler nedeniyle tedavi olursanız mobing davalarında çok işe yarar.
imzalamış olduğun sözleşmenin bir nüshası da sende olmalı.bu sende yoksa sözleşmenin örneğini alıp inceleyebilirsin.haklı gerekçe ile fesihte tazminat talep edilemez.

İstifa falan etme guclu dur.
İşine geri git.
Senin mesleğinde hep olacak bu tur sorunlarin yılmamalisin

Sevgili Karlidaglar.12 sene hemşirelik yaptım.öncelikle sende biliyorsun ki sağlık sektörü nankör bir sektördür.Ne kadar çalışırsan çalış,ne is biter,ne de insanlar memnun olur.Ama sanmaki diğer insanlar rahat çalışıyor.
Zamanla birlikte calustigin kişilere nasıl davranman gerektiğini öğreneceksin.Hakkini daha doğru yollardan savunmayı.Öncelikle özlük haklarını çok iyi öğren.Ve yaptığın isi tüm gayretinle ve canla başla yapmaya çalış.Diğer insanlara açık verme.güvendiğin insanlardan pratikte kullanacağın bilgileri öğren.Hemşirelik pratik isidir,teorisinin her detayını bilebilirsin,ama isi uygulamada yapmak farklıdır.tecrübe ve beceri gerektirir.
17 yaşında mesleğe başladım,ayni zamanda 2 yıllık hemşirelik okudum.sonrasında da 4 yıllık bir bolum.
Ama gönül rahatlığı ile soylebilirim,su an beni eski çalışma arkadaşlarıma sor.merikeklik çok iyi bir hemşire idi derler.bunu kendimi on plana çıkarmak için söylemiyorum inan.Her zaman isimi en iyisi ile yapma ya çalıştım.hep öğrenmeye,yeniliğe açık oldum.Hic bir isten kaçmadım.ve 12 yılımı çocuk servisi gibi bir serviste tamamladım.haklarimi ve mesleki bilgimden her zaman emin oldum ve gerektiğinde önlerine koydum.
Şimdi gülerek hatırlıyorum.Çok yoğun çalıştığımız bir yax günü doktorumuz hastanın ilacı niye geç kaltı diye .
azarlamıştı.ben de toyluk gittim bas hemşireye şikayet ettim,bizi azarlayamaz diye.
Hemşirelik zor bir meslek,pes etmek yok.simdi ekmek aslanin midesinde.zamanla alışacaksın.Özel daha zor biliyorum.

Ozel hastaneler boyle mi cidde ya bende hemsirelik okuyorum simdiden kpss'ye mi baslasam napsam ,cok gecmis olsun

aynı standartlarda başka iş bulabileceksen düşünmeden çık, ama orada da öyle şeyler yaşamayacağının garantisi yok. ben olsam kalıp savaşmayı seçerdim çünkü sen çıkınca o kazanmış olacak seni göndermiş olacak. iş hayatı acımasız ve bu tür şeylere alışacaksın sen de dişli olacaksın bir süre sonra

O kadar katlanamıyorum ki artık anlatamam. Bu kadar insan dışı varlıklar sanırım olamaz. Refakatcı üzerime yürüdüğü icin bile ben suçlu oldum düşünebiliyor musun?

Daha yeni sayilirsin ondan sindirmeyr calisiyorlardir..sen oldugun gibi ve guclu davranmaya devam et bir sure sonra kabullenip seni benimsycklerdir.evine yakinmis daha cok ders calismana katkisi olur kpssye odaklan bunlara inat kazan

Beni cok iyi anlayabileceğinizi umuyorum o kadar nefret ederek gittiğim hastanemde inanın hastalarıma yansıtmam hiçbir zaman. Bu işte teoridir beceridir bilmen gerek ama ikisinden öncede vicdan ve merhamet sahibiysen taşlar tık tık oturur ben buna inanıyorum. Her zaman orda yatan benim ailem olabilirdi elimden geldiğince bütün hastalarımla tek tek ilgileniyorum ki o kadar yogun bir servis ki yemek yemeyi geçtim söylemeye bile fırsatım olmuyor. Her yerde sıkıntı olacağına bende inanıyorum ama inanın bu insanlar tam Bi paradan gözlerini açamayıp insanlıgı tamamen unutmuş hastaya hasta gözüyle degil müşteri gözüyle bakan insanlar işin en acı tarafı da işi bunlardan öğreniyorum ne katabilir ki bana teoriden beceriden fazla. Aksine ben öğretirim insanlıgı yazdıkça dur diyemiyorum kendime nefret doluyum nefret!!!!

bence kesinlikle istifa etmemelisin zaten amaçları bu olmalı. çalışırken iş arayıp bulduktan sonra çıkmalısın ya da tam anlayamadım ama bir üstündeki çalışan ise mobing davası açabilirsin.

Ya hiçbir sey inanın umrumda değil yeter ki ordan çıkabileyim (((

canım kaç yaşındasın(aşağılamak için sormuyorum sadece merak ettim )

canım kaç yaşındasın(aşağılamak için sormuyorum sadece merak ettim )

yoo aşağılanacağımı düşünmüyorum. 29 ama sen 49 diyebilirsin :) birçok iş değiştirdim. Lojistik sektöründeyim. Genelde yabancı ortaklı sektörler. birçok milletten bir çok insanla çalışma fırsatım oldu. tecrübem olmadan fikir sunmak hoş olmaz zaten. hem tecrübe için yaş değil yaşantı gereklidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…