Ağlamaktan içim şişti?

İyi de siz normalde sevgilinizin bugün size davrandığı gibiymişsiniz. Bir kere size yapılınca mı ağır geldi?
Eğer öyleyse iğneyi kendinize batırın, siz karşınızdakine kendini nasıl hissettiriyorsunuz.

Yanlış ifade etmişim orda ben onu terslerim değil demek istediğim, bana böyle azarlar tarzda konuşursa altta kalmam çünkü bana göre saygısızlık. Buna ben sert biriyim terslerim dedim. Ama bugün şok olunca ağladım sadece.

İsteksiz olan birine “isteksizsin sen/ isteksiz misin?” türevi sorular sorulduğunda hiçbir zaman “aa evet öyleyim” diye bir cevap verildiğini düşünmüyorum. Böyle bir şeyi seziyorsanız konuşmanın yolu başka.

Bende onu isteksiz olduğunu gördüğümü bir problem mi olduğunu şeklinde ifade ettim aslında. Çokta sakindim suçlar bir halim yoktu ama o patladı bir anda.

Ödün vermek mi? Yapmayın ya lütfen bencil olmaya gerek yok. İsteksiz konuşmasından değişen duygu durumlarından daha doğalı ne olabilir ki ne bekliyosunuz? Hayat her zaman günlük güneşlik değil birbirinizin sıkıntısını sırtlamalısınız triplerle darlamak büyük haksızlık. He azarlama konusunda asla haklı olduğunu düşünmüyorum güzel bir dille söylemek mümkündü ikinizin tavrında da yanlışlar var bence ve ağlayarak kendinizi hırpalamayın böyle.. size yanlış bulduğunuz şekilde davranmasına da izin vermeyin derim..

Ödün vermek mi? Yapmayın ya lütfen bencil olmaya gerek yok. İsteksiz konuşmasından değişen duygu durumlarından daha doğalı ne olabilir ki ne bekliyosunuz? Hayat her zaman günlük güneşlik değil birbirinizin sıkıntısını sırtlamalısınız triplerle darlamak büyük haksızlık. He azarlama konusunda asla haklı olduğunu düşünmüyorum güzel bir dille söylemek mümkündü ikinizin tavrında da yanlışlar var bence ve ağlayarak kendinizi hırpalamayın böyle.. size yanlış bulduğunuz şekilde davranmasına da izin vermeyin derim..

Bende hatalı olduğum için özrümü diledim sonra o da diledi keşke böyle olmasaydı ama oldu bir kere.

Adam arkadaşının derdinde sen neyin derdindesin 🤦‍♀️

Ben de babam öldükten iki gün sonra arkadaşlarıma şaka bile yapıyordum ama bu içimin yanmadığı anlamına gelmiyordu. Ki babamdı yani daha ne kadar yakın olabilir. Biri bana böyle bir imada bulunsaydı çok ağır bir tepki verirdim. Herkesin acısını yaşama şekli başkadır. Anneannesi öldüğünde yanında olmanız büyük bir şey değil sevgiliyseniz her kaybında mecbur yanında olacaksınız zaten. Beni “isteksiz gibisin” tarzı tepkiler her türlü sinir eder zaten. Mesajda insanın canının sıkkınlığı belli oluyorsa öğrenmenin bin türlü yolu var ne bu trip merakı?

Back
X