- Konu Sahibi kayraecrin
-
Ev üstüne ev olmazmış bu söz ne kadar doğru.
Tam anlamıyla tanıyamadığınız biriyle evlenmek bu gibi yalanlarında olacağı anlamına gelir.
Son cümleleriniz de başkası olsa boşanır ama ben annemle babamın üzülmesine dayanamam demişsiniz.
İnanın kimse sizin kadar üzülmeyecektir.Başkalarını düşünmek yerine biraz kendinizi düşünün.
Hangi anne baba ister evletlarının mutsuz evliliğini.
Başkaları için yaşamayın kendiniz için ve kendiniz için doğru kararlar verin
bir anne olarak asıl üzerine titrediğim ,ömrümden ömür vererek büyüttüğüm evladım bu haksız yaşantıyı yaşarsa bana kıyar.. bunları sineye çekerseniz arkadaşım daha fazlasını yapmaları için hak verirsiniz,fırsat verirsiniz o insanlara..susmak bir erdem değil bu zamanda hakkını söke söke aramak erdem.. öğretmenlik mezunuymuşsunuz gidin bundan daha zor değildir kpss e çalışmak atanın ayaklarınızın üzerinde durun... Allah yardımcınız olsun
atanacağınız bölüm için gereken 90 puan sa zor oluyor çalışıyorum zaten sınava yani. olumsuzlukları bertaraf etmeye çalışıyorum takmıyorum ama elden birşey gelmiyor eş anlayışsızsa yapacak çok şey yok temmuzda sınav var onun için hayallerimide üzüntümü de erteliyorum sınavım kötü geçmesin diye
arkadaşım benim bölümümünde puanı çok yüksek 92 ile atanmıştım ben şöyle düşün en azından imkansız değil,birileri yapabiliyorsa sen de yapabilirsin..bu çıkmazdan kendini kurtarmanın tek yolu bu gibi göründüğü için kazan sınavı diyorum sana.yoksa seni ezer bunlar yalanla başlayan iş yalanla devam eder...eşinle de konuş tavrını ky buydu buydu bu olacak bu olacak de.. önceden de dediğim gibi susman onlar için erdemin değil daha çook şey yapabilmelerinin nedeni olacaktır
bunları paylaşabılceğin sana sahip çıkacak bir abin veya ablan yokmu?
Isiniz gercekten cok zor, hele esiniz tipik anakuzusuysa gercekten cok zor.
Yapabileceginiz seyler ya susmak, ya da hakkini istemek.. Bana verdigin sözleri yerine getir de, ama sevgiyle askla söyle bunlari..
Askim bak kendi evimiz olsa söyle söyle yapariz de, annenlere yakin oturalim ama yeter ki kendi kapimiz olsun de..
bosanmak da evlilik kadar dogal bisey.
eger bosanirsaniz ailenizi uzmus olacaginizi sanmiyorum.
bi dusunun;
ailenizle gorusmenize dahi engel olunmasi,yapilan saygisizlik ve soylenen yalanlar mi ailenizi daha cok uzer?
yoksa kizinin bosanmis olmasi ama bunun yani sira mutlu oldugunu gormek ve yasanilan skintilardan uzak oldugunu bilmek mi daha mutlu eder?
arkadaşım küçük cahil değilsin.
okulunu bitirmişsin öğretmen olmuşsun, atamanı bekliyorsun.
74 yaşındaki anneciğin ve babacığın üzülmesin diye susyorsun.
sana yalan söyleyen, gözünde küçülenn ve babanın gönderdiği parayı bile elinden alıp rahatça harcayabilen bi eşin var.
annen babana temmuzda soyleyeceksın o zaman daha azmı üzülecekler söylermisin?
büyük konuşmayım benımde bı erkek evladım var ve bidaha hamıleyım.
hiçte kolaylıklarla yetişmiyor anne baba olmak kolay olmuyor.
ama boşanmandan daha çok bu şekılde yaşaman üzüntü verici bunuda anlaman gerekir.
kimse gözünden sakındığı yavrusunu elin adamına, bu şekılde hor davransın, anlamasın, bu şekilde ağlatması için yetiştirmiyo evladını.
anne babanıza şimdi daha çok üzüldüm.
bence cahil bi insan değilsiniz kendınıze neden bu kötülüğü yapıyosunuzki?
hafta içi tüm gün kütüphane de olmana ve hafta sonu da dershaneye gitmene izin veriyorlar mı?
ilginç..bahsettiğin yapıdalarsa eğer buna da müsade etmezler diye düşünmüştüm.
inşallah başarılı olursun..
birşeyi çok merak ettim
sana yalan söylemiş,bulunduğu vattleri yerine getirmemiş,annesinin ağzına ,babasının eline bakan
senin aileni ve seni hiçe sayan,ama verdikleri paraları gönül rahatlığıyla harcayan adamın
özü nasıl iyi olabilir,yani nasıl bir iyi niyettir bu arkadasım ben hiç anlamadım.
Seni dövmemesi sana sövmemesi soyadını kullanman için izin vermesi kumarı içkisi v.s olmaması
onun iyi biriolduğunu mu gösterir
ben anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?