- Konu Sahibi kayraecrin
-
"her geçen gün kandırıldığımı aldatıldığımı hissettim eşimin gözündeki değerimin aslında 2. konumda olduğunu annesinin sevgisinin daha başka olduğunu öğrendim klasik ana kuzusu yani annesi boşa bu kızı dese bir an olsun tereddüt etmez o derece "
Annesinin sözüyle sizi boşayacağına inandığınız birini halen seviyorum diyorsunuz ..
bir anne olarak asıl üzerine titrediğim ,ömrümden ömür vererek büyüttüğüm evladım bu haksız yaşantıyı yaşarsa bana kıyar.. bunları sineye çekerseniz arkadaşım daha fazlasını yapmaları için hak verirsiniz,fırsat verirsiniz o insanlara..susmak bir erdem değil bu zamanda hakkını söke söke aramak erdem.. öğretmenlik mezunuymuşsunuz gidin bundan daha zor değildir kpss e çalışmak atanın ayaklarınızın üzerinde durun... Allah yardımcınız olsun
dışarıdan bakan biri için benim anlattıklarım eşimin tutarsız tavırlarıyla buluşunca kaos halini alıyor ama şunu ilave etmem gerekiyor anlatamadım belkide eşim babasının eline bakmıyor aldığı maaşı babasına veriyor bundaki amaç ne derseniz bina yeni yapı ve eksiklikleri var dış cephe falan yapıldı merdiven mermerleri derken masraflar arttı tabi borç aşağı yukarı 20 bin civarında bunuda eşimin yardımı olmadan altından kalkamaz e haliyle bizimde aynı evde yaşamamızı gerekli kılıyor. tutarsız tavırları ve hatta yeri gelip benim elimdekini alan adamın tek sıkıntısı hem anneye hem babaya hem eşe yetişmesi benimde kişisel ihtiyaçlarım oluyor karşılamıyor mu karşılıyor tabi ama bu üçgen içerisinde sıkışıyor doğal olarak en yakınına bana koşuyor sıkıştım sende var mı hesabı bunun dışında evet yalan söyledi ama yalan kadar pişman olmakta önemli benim için. evet ailemin yanına göndermiyor sebep babasına nasıl anlatacak bu durumu kısaca şunu söyleyeyim bizim eşimle boşanmamız birşey ifade etmez bizim eşimin ailesinden boşanmamız gerekir sıkıntı bu anlatabiliyormuyum evet beni dövmüyor sövmüyor yalan söyledi ama an olduki sarılıp beraberce ağladığımızda oldu onun sadece babasının iplerinden kurtulması gerekir yıkmak en kolayı yapmak için benim gayretim ok.
Isiniz gercekten cok zor, hele esiniz tipik anakuzusuysa gercekten cok zor.
Yapabileceginiz seyler ya susmak, ya da hakkini istemek.. Bana verdigin sözleri yerine getir de, ama sevgiyle askla söyle bunlari..
Askim bak kendi evimiz olsa söyle söyle yapariz de, annenlere yakin oturalim ama yeter ki kendi kapimiz olsun de..
bir anne olarak asıl üzerine titrediğim ,ömrümden ömür vererek büyüttüğüm evladım bu haksız yaşantıyı yaşarsa bana kıyar.. bunları sineye çekerseniz arkadaşım daha fazlasını yapmaları için hak verirsiniz,fırsat verirsiniz o insanlara..susmak bir erdem değil bu zamanda hakkını söke söke aramak erdem.. öğretmenlik mezunuymuşsunuz gidin bundan daha zor değildir kpss e çalışmak atanın ayaklarınızın üzerinde durun... Allah yardımcınız olsun
arkadaşım küçük cahil değilsin.
okulunu bitirmişsin öğretmen olmuşsun, atamanı bekliyorsun.
74 yaşındaki anneciğin ve babacığın üzülmesin diye susyorsun.
sana yalan söyleyen, gözünde küçülenn ve babanın gönderdiği parayı bile elinden alıp rahatça harcayabilen bi eşin var.
annen babana temmuzda soyleyeceksın o zaman daha azmı üzülecekler söylermisin?
büyük konuşmayım benımde bı erkek evladım var ve bidaha hamıleyım.
hiçte kolaylıklarla yetişmiyor anne baba olmak kolay olmuyor.
ama boşanmandan daha çok bu şekılde yaşaman üzüntü verici bunuda anlaman gerekir.
kimse gözünden sakındığı yavrusunu elin adamına, bu şekılde hor davransın, anlamasın, bu şekilde ağlatması için yetiştirmiyo evladını.
anne babanıza şimdi daha çok üzüldüm.
bence cahil bi insan değilsiniz kendınıze neden bu kötülüğü yapıyosunuzki?
kapı orda git istediğin kadar kal diyen akabinde dönüp arkasını horul horul uyuyan adam sevmiyodur seviyo falan diyip baştan 1-0 mağlup başlamayın bence, babamda anneme 1 yıl oturcaz annemlerle demiş olmuş 10 yıl, annem 34 yaşında şeker hastası oldu şu an 42 yaşında, arada sırada babama sitem ettiğinde hani 1 yıldı dediğinde amaaaaan 0'ın değeri mi var hoh hoh hoo diye gülüyo bide, işte erkek budur, değişmez otur sınavına çalış kazan, Allah seninle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?