Aglamaktan yoruldum.

altop

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
1.072
545
333
Ankara
Arkadaslar kanser hastasiyim. Kemoterapi ve radyoterapi goruyorum. Cok zor gunler gecirdim. Sonuna geldim. Ama gucum ve sabrim kalmadi artik. Ilk ogrendigimizde annem hep yanimdaydi. Ameliyat falan derken tam 1 ay bakti bana. Ameliyatta kayinvali de geldi. 1 ayda o bakti. Kayinvalide uzakta oturuyor. Annemle aramiz 5 dakika. Kayinvalude gittikten sonra anneme bi haller oldu. Bakmamaya basladi. Gelip 5 dk durup kapidan yemek verip gidiyordu. Ama benim hergun isin tedavisine gitmem lazimdi. Hergun soruyor bugin gidicen mi geliyim mi. Diye. Oglum var annemin gelmesi lazim ki ona birakayim. Ve ben hergun israrla evet anne gidicem mecburum demekten yoruldum. Annem cunku kardesimin ogluna bakiyor. Oglumun yemegini yedirmez. Sadece yainda durmasi gerkiyor tedaviye gidince. Ve inanin hic ayaga kalkicak halim yok. Hafta da bir kemo ve hergun isin goruyorum. Cok cokk zor. Yarin kemoterapi var. Radyoterapi hocasi butun tahlillerine aksam bakalim degerler cok dusuk dedi. Hastane de kan falan aldirdik. Gerekli olursa serum baglanackti. Anneme arayip soyledim . Tamam dedi. Ama uflayarak. Sonra eve geldik . Evde kimse yok. Annem oglumu aksam saat 8.30 da evimin altinda erkek kardesimin kahvesi var. Ona emanet etmis ve gitmis. Ben cok kotu oldum. Serum baglanabilip eve de gelemeyebilrdim. Oglum 5 yasinda. Be kadin hastayim ve sana emanet ettim. Hasta olan insana bu yapilirmi. Manevi olarak zaten cokmusum. Yarin kemoterapim var. Ve annemi aradum. Yarin sakin gelme bana dedim. Bir iki laf ettim kapattim. Karisik yazmis olabilirim. Suan cok kotu durumdayim.

Durumuna çok ama çok üzüldüm ;( anaokuluna veremez misin çocuğunu...

Öncelikle Rabbim acil şifalar versin hem size hem sizin durumunudakilere. İnşallah tez zamanda iyilesin kimseye muhtaç olmadan yaşayın. İnşallah dua edeceğim sizin için. Gerçekten üzüldüm annenizin tavrina Rabbim kimseye muhtaç etmesin inşallah insanin annesi bile yaparsa el ne yapmaz :( Peki yarin gelme dedin de kim bakacak çocuğa? :(

Annen neden kahvehaneye bırakmış kendi evine götürseymiş. Birşeylere alınmış trip yapıyor sanki. Çok çok geçmiş olsun bu arada. İnsanın en iyi dostu kendisidir, üzülmeyin. Evladınız için dik durun.

İnşallah tamamen temizlenir, bir daha tekrarlamaz ve hiç yaşamamış gibi olursun arkadaşım. Zor, çok zor bir durum.
Annenin yaptığı hoş değil, ama belki de apayrı yaşıyor acısını, kabullenemiyor bir şeyleri. Sen evladısın onun, gözünün önünde canının yanıyor olduğuna dayanamayıp uzaklaşıyordur diyeceğim ama... Ne desem olmayacak galiba...

Bir yardımcı edinme şansınız var mı? Kv gelse bir süre daha yanınıza?

Terapi almış biri olarak seni çok iyi anlıyorum canım çok geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsun .. Annene de çok şaşırdım doğrusu ! Sen bu halde evladının yemeğine varana kdr dusunurken annenin böyle yapması garip neyse olsun! Sen kendi direncin için bunları dusunmemelisin çok fazla.haftada bir terapi de çok fazlaymis Rabbim güç kuvvet versin hiç kolay değil .. Cok merak ettim eşin nerde ? Yani hiç ondan bahsetmemissin o ne diyor bu duruma ?

Çok geçmiş olsun. Allah hayırlı acil şifalar versin inşallah. Bence oğlunu kreşe ver. Annene de kızma o da üzülüyodur içteniçe nihayetinde o da bir anne.

ne biçim anne bu
bi düşmeyegör ahh ahh annen bile umursamıyo.... geçmişler olsun çok zor gerçekten..

Arkadaslar kanser hastasiyim. Kemoterapi ve radyoterapi goruyorum. Cok zor gunler gecirdim. Sonuna geldim. Ama gucum ve sabrim kalmadi artik. Ilk ogrendigimizde annem hep yanimdaydi. Ameliyat falan derken tam 1 ay bakti bana. Ameliyatta kayinvali de geldi. 1 ayda o bakti. Kayinvalide uzakta oturuyor. Annemle aramiz 5 dakika. Kayinvalude gittikten sonra anneme bi haller oldu. Bakmamaya basladi. Gelip 5 dk durup kapidan yemek verip gidiyordu. Ama benim hergun isin tedavisine gitmem lazimdi. Hergun soruyor bugin gidicen mi geliyim mi. Diye. Oglum var annemin gelmesi lazim ki ona birakayim. Ve ben hergun israrla evet anne gidicem mecburum demekten yoruldum. Annem cunku kardesimin ogluna bakiyor. Oglumun yemegini yedirmez. Sadece yainda durmasi gerkiyor tedaviye gidince. Ve inanin hic ayaga kalkicak halim yok. Hafta da bir kemo ve hergun isin goruyorum. Cok cokk zor. Yarin kemoterapi var. Radyoterapi hocasi butun tahlillerine aksam bakalim degerler cok dusuk dedi. Hastane de kan falan aldirdik. Gerekli olursa serum baglanackti. Anneme arayip soyledim . Tamam dedi. Ama uflayarak. Sonra eve geldik . Evde kimse yok. Annem oglumu aksam saat 8.30 da evimin altinda erkek kardesimin kahvesi var. Ona emanet etmis ve gitmis. Ben cok kotu oldum. Serum baglanabilip eve de gelemeyebilrdim. Oglum 5 yasinda. Be kadin hastayim ve sana emanet ettim. Hasta olan insana bu yapilirmi. Manevi olarak zaten cokmusum. Yarin kemoterapim var. Ve annemi aradum. Yarin sakin gelme bana dedim. Bir iki laf ettim kapattim. Karisik yazmis olabilirim. Suan cok kotu durumdayim.
anne icin sunu soyleyebilirim biraz lafim agir olcak ama anne var annecik var ya bilmiyorum yani nedenir
allah tez zamanda sana sifa versin sana dua edicem canim moralini yuksek tut moral cok onemli

öncelikle Allah şifa versin,yardımcınız olsun.ben şeye takıldım.kardeşinizin oğluna da bakıyormuş ya. bence böyle bir durumda kardeşinize de iş düşüyordu şöyle ki,kendi çocuguna bakıcı tutup ya da kreşe verip,bu zor günlerinizde annenizin sizin çocugunuza bakmasını saglayabilirdi. annenizle yakınmışsınız,annenize bırakırdınız çocugu, ordan da tedavinize rahat rahat devam ederdiniz.. belki kendi evinde olunca daha rahat ilgilenebilirdi anneniz. tabi sizin eviniz onun evi falan böyle zamanda söz konusu olmamalı ama sadece fikir yürütmek açısından söyledim..

Acil şifalar dilerim canım çok üzüldüm, annenizin davranışı da çok kırıcı gerçekten...
Bi yardımcı ya da yarım zamanlı bir bakıcı falan bulsanız? Ya da çocuğu ana okuluna gönderemez misiniz acaba? Gerçi özel şartları uyuyor mu bilmiyorum

Hepinize cvp vermeye calisacagim. Oglum kres gidiyor. Saat 4 de geliyor. Esim sagolusun hep yanimda esim ilgileniyor benimle ve oglumla. Annem yemek yapip getirir sagolsun. Ben de yapiyorum gerci. Annemin bugun ki tavrina cok bozuldum. Bugun eve de gelemeyebilirdim. Kanlarim cok dusuk. Serum yiyebilirdim. Radyoterapiye aksam saat 6 da giditoruz hergun. Esim goturup getiriyor. Annem kardesimin ogluna bakiyor. Zaten bana gelir onun yemegini yediriri onu uyutur. Zanarsin ki bana bakiyor.. kalabaliktan baska birsey degil. Gelme artik bana dedim. Ablama yada kendimle gotirucem oglumu. Ve ben yarin kemoterp gorucem. Annemin yanimda olmasi lazim degilmi yaa.

o kadar uzuldumki. bogazim dugum dugum oldu inanin. allahim yardimcin olsun. hem senin hem cocugunun sadece ah diyorum sanki yakinim gibi icim acidi. rabb sifani versin arkadasim. duamdasin arkadasim

Allah şifa versin yardımcınız olsun inşallah kısa sürede bu zor günleri atlatırsınız.

Hepinize cvp vermeye calisacagim. Oglum kres gidiyor. Saat 4 de geliyor. Esim sagolusun hep yanimda esim ilgileniyor benimle ve oglumla. Annem yemek yapip getirir sagolsun. Ben de yapiyorum gerci. Annemin bugun ki tavrina cok bozuldum. Bugun eve de gelemeyebilirdim. Kanlarim cok dusuk. Serum yiyebilirdim. Radyoterapiye aksam saat 6 da giditoruz hergun. Esim goturup getiriyor. Annem kardesimin ogluna bakiyor. Zaten bana gelir onun yemegini yediriri onu uyutur. Zanarsin ki bana bakiyor.. kalabaliktan baska birsey degil. Gelme artik bana dedim. Ablama yada kendimle gotirucem oglumu. Ve ben yarin kemoterp gorucem. Annemin yanimda olmasi lazim degilmi yaa.
Ne diyecegimi bilemedim Allah yar ve yardimcin olsun senin icin dua edicem. Bazen zor zamanlarda insanlar yalniz kalabiliyor. Umarim bu zor gunlerin sabahini keyifle saglikla yasarsin.

öncelikle Allah şifa versin,yardımcınız olsun.ben şeye takıldım.kardeşinizin oğluna da bakıyormuş ya. bence böyle bir durumda kardeşinize de iş düşüyordu şöyle ki,kendi çocuguna bakıcı tutup ya da kreşe verip,bu zor günlerinizde annenizin sizin çocugunuza bakmasını saglayabilirdi. annenizle yakınmışsınız,annenize bırakırdınız çocugu, ordan da tedavinize rahat rahat devam ederdiniz.. belki kendi evinde olunca daha rahat ilgilenebilirdi anneniz. tabi sizin eviniz onun evi falan böyle zamanda söz konusu olmamalı ama sadece fikir yürütmek açısından söyledim..
O kadar haklisiniz ki. Anneme soyledim. Anne kemoterapiye girecegim zaman gelin izin alsin en azindan 2 gun diye. Ben boraz rahat edeyim diye. Soylemis. Ama gelinin izni yokmus. Bana bakilmasi gerekiyordu diye dusunuyorum.

Hergun radyoterapi goruyorum. Mafetti beni. Inanin saglam verim kalmadi. Ve oglum birgin aglayarak yanima geldi ve dediki anne seni ben mi hasta ettim dedi. O zaman butun agrilarim uctu gitti. Canavar gibi ayaga kalktim ve ben hasta degilim oglum dedim. O gunden sonra oglum beni yatakta gormuyor.

Ah çok çok haklısın.Senin zor zamanın tabiki yanında olmalı. İnsanız bugün sana yarın ona. İnşallah bugünler geçecek sen iyileşeceksin sen ona bak sayılı gün gelir geçer. Kayınvalidenden rica etsen tedavin tamamlanana kadar gelse hem senin evinde kaldığı için sen iyi hissetmediğinde dinlenme fırsatı da bulursun çocukla ilgilenir

Back
X