Aglamaktan yoruldum.

Allah sesini duysun yüzüne baksin canım..Bu rahatsızlığından hiçbir iz kalmaz,ailenle mutlu huzurlu bir hayat sürersin inşallah..

Rabbim sana ve aynı durumdaki tüm hastalarada Şafi ismi ile şifalar versin inşallah amin

Bende istanbul dayım valla atlayıp gelcem ama bizimkilerın haberi olmadan ama.aksam 6 daymis.benim ozamana kadar evde olmam lazım. Walla bi tanıdığımda yok ankarada. Ay nasıl yapsak yaa.off içim sıkıldı vallahi

Allah acil şifalar versin. Allah yardimciniz olsun. Bu zor gunlerin ardindan ferah, huzurlu, saglikli, bolluk bereket icinde bir omur sizin olsun insallah evladinizla ve eşinizle...

Cok gecmis olsun allah acil sifalar versin insallahh annenize cok sasirdim öz anne nasil boyle davranabilir

Öncelikle çok geçmiş olsun canım moralini bozma Rabbim acil şifalar versin bizde o süreçten geçtik moral çok önemli

Cok gecmis olsun Allahim sifa versin canim insallah tez zamanda sagligina kavusursun bende dua edicem sana

Çok geçmiş olsun. Rabbim hayırlı şifalar versin inşallah canım üzülme insallah bugünlerde gececek.

Allah acil sifalar versin insallah cok uzuldm :( Yemin olsun sizi tanisam ve yakin olsak hep bakardim ama iste dglz ben burda cogu arkadasimin yeri gelr cocuklarina bakrm disari sinava fln gtceklerinde sizin durumuzda bir arkadasim olsa ona soyletmeden gitmesine yakin gider alir bakardim cocuga :(

Çok geçmiş olsun arkdasim inşallah atlatırsın acil şifalar versin allahım hiç kimseye muhtaç etmesin zordur gerçekten. Annenin yaptığı yanlış gercekten ama pişman olmuştur öyle yaptığına içi sizlamistir sonuçta kızının hasta olmasına dayanamaz bence. Allahım hepinize sabır versin ve inşallah aranızda düzelir iyi olursunuz. Dualarım sizinle herzaman acil şifalar

cok geçmiş olsun .
Allah acil şifalar versin .
Sanki anneniz bi seye kirilmis .
yoksa anne bu ama o da insan aciz hata yapabilir hic birimiz melek değiliz ki .
Bi an once her sey duzelir inşallah

Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah. Ele söylesen bakar 2 saatliğine ne olacak ki. Bir süre başka çözüm bulun arkadaşım. Komşu,kayınvalide falan baksın. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin :(

Allah safi ismi ile şifa versin inşallah. Annene gücenme belliki bişeyler olmuş seni anlıyorum elbette fakat takılma sen mutlu ol ki bedeninde ki mutsuzluk gitsin bak hasta iken evladın ortada kalıyor allah korusun ya sana bisey olsa napacak o yavru lütfen moralini yüksek tutmaya çalış şuanda senden kıymetli kimse yok kim ne derse desin herkes istediği lafı atsın hiiiic önemseme. Senin için dua edeceğim yüce Allah seni evladına bağışlasin amin.

Arkadaslar kanser hastasiyim. Kemoterapi ve radyoterapi goruyorum. Cok zor gunler gecirdim. Sonuna geldim. Ama gucum ve sabrim kalmadi artik. Ilk ogrendigimizde annem hep yanimdaydi. Ameliyat falan derken tam 1 ay bakti bana. Ameliyatta kayinvali de geldi. 1 ayda o bakti. Kayinvalide uzakta oturuyor. Annemle aramiz 5 dakika. Kayinvalude gittikten sonra anneme bi haller oldu. Bakmamaya basladi. Gelip 5 dk durup kapidan yemek verip gidiyordu. Ama benim hergun isin tedavisine gitmem lazimdi. Hergun soruyor bugin gidicen mi geliyim mi. Diye. Oglum var annemin gelmesi lazim ki ona birakayim. Ve ben hergun israrla evet anne gidicem mecburum demekten yoruldum. Annem cunku kardesimin ogluna bakiyor. Oglumun yemegini yedirmez. Sadece yainda durmasi gerkiyor tedaviye gidince. Ve inanin hic ayaga kalkicak halim yok. Hafta da bir kemo ve hergun isin goruyorum. Cok cokk zor. Yarin kemoterapi var. Radyoterapi hocasi butun tahlillerine aksam bakalim degerler cok dusuk dedi. Hastane de kan falan aldirdik. Gerekli olursa serum baglanackti. Anneme arayip soyledim . Tamam dedi. Ama uflayarak. Sonra eve geldik . Evde kimse yok. Annem oglumu aksam saat 8.30 da evimin altinda erkek kardesimin kahvesi var. Ona emanet etmis ve gitmis. Ben cok kotu oldum. Serum baglanabilip eve de gelemeyebilrdim. Oglum 5 yasinda. Be kadin hastayim ve sana emanet ettim. Hasta olan insana bu yapilirmi. Manevi olarak zaten cokmusum. Yarin kemoterapim var. Ve annemi aradum. Yarin sakin gelme bana dedim. Bir iki laf ettim kapattim. Karisik yazmis olabilirim. Suan cok kotu durumdayim.

Acil şifalar dilerim. Güçlü olun ne olur. Bu günler de geçecek. Evladınız için kendinizi bu kadar yıpratmayın. Eşiniz bir çözüm üretemiyor mu? Olmadı yine çağırın kvyi... ya da bir bakıcı ayarlanamaz mı? ya da eşiniz sizin annenizle mi konuşsa..? bilemiyorum, bir şeye kırılmış olsa bile hasta evlada tavır yapılmaz ki... Belki o da baş edemiyor mu acaba? Bilemedim.. Ama her koşulda yanınızda olmalı elbet.
Siz lütfen hiçbir koşulda bırakmayın kendinizi.

Kendi bulundugum sehirde uygulama boyle oldugu icin soruyorum yanlis anlamayin lutfen ama kemoterapi ya da radyoterapi saatlerini size sormuyorlar mi? Mesela ilaci sabah saatinde alip oglunuz kresten gelene kadar uyuyup dinlenme sureniz olurdu belki...

keşke aynı şehirde olsaydık ya da keşke çıkıp Ankara'ya gelebilseydim size arkadaşlık oğlunuza da teyzelik etseydim...
ne olur bir süre bunu düşünmemeye çalışın şu an morale ve olumlu düşüncelere terapilerden daha fazla ihtiyacınız var
şu zamana kadar güçlü olmuşsunuz ne olur bundan sonra daha güçlü olun, kendiniz için oğlunuz ve eşiniz için...
sizin için çok dua edicem inşallah tez zamanda sağlığınıza kavuşur bugünleri geride bırakırsınız.

şimdi Ankara'da yaşayan bir arkadaşımız çıksa da sizin yanınızda olsa o kadar mutlu olurum ki...

Back
X