Canım aynı sorun bende de var ama önceden böyle şeyler yoktu.Duygusal olarak çok yıprandım hala da yıpranıyorum.Psikolojikmen yanii..bende böyle..bazen hiç olmadık yerde gözyaşım süzülüveriyoo kendime kızıyorum,hemen toparlamaya başlıyorum ama olmuyoooo off off...
Ben de aynı durumdayım.
Aslında önceden daha fazlaydı. Yavaş yavaş yeniyorum.
Bence bunu yenmenin tek yolu: Bencil olmak.
"Kimsenin ne düşündüğü umrumda değil!" diyebilmekte.
Ben bazen yapabiliyorum:)
dugusal olarak icinde cok birikmis ki söze basladigin an kendimi anlatamicagim yapamicagim korkusu sardigi an kilitlenip sonrada caresizlikden kendine kiziyorsun bak basaramadim yine diyorsun kendinekendine kizma nedenlerini düsün bi
Kücük adimlarla samimi arkadaslarinla herhangi bi konuda kendini gelistirebilirsin konusa konusa o an ne icinden geciyorsa bagirip cagirmakdanda cekinme acilmani rahatlamani saglar :) aglamaksa aglamak kendini sIKma zaman ile ufak adimlarla yola gelir zaten insan öyle olaylarla karsilasiyorki simdiye kadar birikmisligin alakasiz yerde bi patliyo bi dahada o susskunlugun kalmiyor
ama bunu degıstıremezsın kı ofkelendıgınde aglıyorsn.. mesela benımde sesım tıtrer karsımdakı hala anlamıorsa artık sınırden aglarım ama duygusal bı ınsan degılım... hele yuzum nasıl kızarır varya sankı ben sucluymsum gıbı .. ınsanın yapısında var cnm bnm..
yazdıklarınız çok güzel,sağolun hepiniz.
kişisel gelişim kitaplarını severek okurum ama ders alacağım yerleri bile unutup gene istemediğim gibi davranıyorum.güçlü olmayı nasıl başarıyorsunuz arkadaşlar?
evet...hepimiz farklı farklıyız.hepimiz duygularımızı farklı ifade ederiz.ama çevrem benden sıkıldı diye düşünüyorum.sulu gözüm diye.konuşurkende gözlerim doluyor ,sinirlenincede dolan gözler boşalıyor..
dağınık kalsın desem hepten açarım çeşmeleri
yazdıklarınız çok güzel,sağolun hepiniz.
kişisel gelişim kitaplarını severek okurum ama ders alacağım yerleri bile unutup gene istemediğim gibi davranıyorum.güçlü olmayı nasıl başarıyorsunuz arkadaşlar?
sulu gözlü ol, ne var ki...
Seni de öyle sevsinler:)
hem kitap oku hem uygula canim daha etkili olur sacmada olsa susma :) canim su kadarini söylim bu ne demek istedigimi özetlicektir ben hicbir sekilde tepki veremiyordum öylece kala kaliyordumcok icerlerdim üzülürdüm kahrolurdum ama tepki yokdu o an
Ama simdisüpürgem eksik :) Sonradan aliskanliklar huy edinmek zor ama imkansiz degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?