• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AĞLAYA AĞLAYA BOŞANIYORIM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne alak ya, yaşadıklarım vardı ayrılmam gerekiyordu, ama Bi yolu vardır, çözüme gidilir, bitmemesi için bişeyler yapılır, ayrı kalıbı sağlıklı düşünülür olması gereken buydu, diğer konularımjnakursan anlarsın, ezbere yargınyapmayın
Kardeeesss hiç kendini üzme. O seni sevmemis. Sevseydi aranızı düzeltmek için elinden geleni yapardı. Onun 5 seneye saygısı olsaydı rakı sofrası paylasmazdi. Bir kadın evinden kolay kolay gitmez. Demek ki gitmeniz için elinden geleni yaptı. Sen gidince de rahatladı. Basın tekmeyi geçin.

Kaldı ki adama git dava aç demişsiniz, yazıyor ilk konunuzda. Adam da yememiş blofunuzu ve açmış. Demek ki sizin evliliğinizin bitmesi gerekiyor.
O zaman iş degisir. Ben konunun içeriğini bilmedim. Yine söylüyorum defalarca da söyleyeceğim. Nikahla tehdit etmenin şakası olmazzz. Elinizde patlar..

Ele avuöa alınır Bi sebep yoktu, eşim doğulu ve aile olarak aşırı bağlılar, benim yaşadığım şehirde hiç akraban yok akraba kültürü ile büyümedim, evlenmeden önce bunu kendisine de söyledim, o da benim için sorun değil dedi ama sorun oldu, ailesine çok yakın değilmişim, eşim herşeyimizi ailesine anlatıyordu, anlatma diye tartışırdık kısaca bu
eeee sen buna mı üzülüyorsun akıl yok sende kusura bakma köle olmak istemissin allah sana acımız bosanma davasına kadar gitmisin yazık ailene üzülüyorum böylelerinin annesi babası kızna köle olan cinsten cünkü

eeeee suan durum nedir bizleri bilgilendirin ne bilelim bosandınız da baskasıyla mı evleniniz olabilir yani
Sanırım hayır çünkü konu sahibi 2.5 senedir evliyim yazmış yanlış hatırlamıyorsam.
Allah bebeğe şifa versin, çabucak çıkar umarım.

eeeee suan durum nedir bizleri bilgilendirin ne bilelim bosandınız da baskasıyla mı evleniniz olabilir yani
Aynı adam. Bu ikinci evliliği. Haziran’da boşanacağım diye konu açmış. Eylül’de çatlatma iğnesinden bahsediyor.

Aynı adam. Bu ikinci evliliği. Haziran’da boşanacağım diye konu açmış. Eylül’de çatlatma iğnesinden bahsediyor.
Üzücü cidden, koca olmayı beceremeyen adamı inatla baba yapmaya çalışması. Adamın tüm davranışlarına rağmen kendinde suç bulması. Büyük olasılıkla gitti yalvardı, adam da böyle köleyi bulmuş neden bıraksın. Karısına böyle davranan , çocuğuna nasıl bir baba olur kimbilir.

Üzücü cidden, koca olmayı beceremeyen adamı inatla baba yapmaya çalışması. Adamın tüm davranışlarına rağmen kendinde suç bulması. Büyük olasılıkla gitti yalvardı, adam da böyle köleyi bulmuş neden bıraksın. Karısına böyle davranan , çocuğuna nasıl bir baba olur kimbilir.
Haddinizi bilin, birine yalvaracak olsam ilk mahkeme tek kuruş nafaka tazminat istemeden boşanmayı kabul etmem, ben kendi ayakları üstünde duran biriyim, hadsiz ve fesatsınız i, gidip yalvarmışım o da beni köle bulmuş kabul etmiş, şu içimde ki evlat yangınıyla size ah ediyorum, insanın acısına saygı duyun yazıklar olsun,

Sizi çok merak ettim eşinizle barıştıniz mi? Nasıl oldu dava açılmıştı? Çocuğunuz oldu herhalde hasta.Rabbim şifa versin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X