• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AĞLAYA AĞLAYA BOŞANIYORIM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mahkemeye gitmeyi düsünüyormusun? Mecburmuymus yani?

Ben de kisa süre önce bir ayrilik yasadim hislerini cok iyi anliyorum. Neler yapiyorsun gün icinde?
5
Gideceğim, gururlaa başım dik Bi şekilde, hislerimi içimde yaşarım, ona belli etmeyeceğim, ben sağlık çalışanıyım, pandemi nedeni ile haftada 2 gün işe geliyorum, çalışırken kafam çok doluyor, boş kaldığımda ilk aklıma o geliyor, akşamları erken uyumaya çalışıyorum düşünmemek için, evde olduğum zamanlarda hunharca güzel günler aklıma geliyor, geçmiyor yani, herkes önüne bak diyor amam şuan bakamıyorum

5
Gideceğim, gururlaa başım dik Bi şekilde, hislerimi içimde yaşarım, ona belli etmeyeceğim, ben sağlık çalışanıyım, pandemi nedeni ile haftada 2 gün işe geliyorum, çalışırken kafam çok doluyor, boş kaldığımda ilk aklıma o geliyor, akşamları erken uyumaya çalışıyorum düşünmemek için, evde olduğum zamanlarda hunharca güzel günler aklıma geliyor, geçmiyor yani, herkes önüne bak diyor amam şuan bakamıyorum
Ben de bosandim sizinkine cok yakin bir durumdu. Bana siddet uyguladi ben de evden gittim o durumda bile evden gittigim icin beni sucladi. Hic adim atmadi bir bucuk sene ayri kaldik o sekilde o sürenin sonunda dava acti. Giyindim süslendim zaten o bir bucuk seneden kendime yatirim yapmstim hep. Sasirdi beni görünce basim dik evet ayrilmak istiyorm dedim. Arkama bakmadan ciktim. Hic pisman degilim. Güclü dik durmak cok önemli hayatta. Ayrilin zaten pesinizde kosacagini düsünüyorm sonra.

Sevgili konu sahibi, biraz açıkca yazacağım düşüncelerimi amacım seni kırmak değil sadece dışardan biri olarak daha net görüyorum. Lutfen yazdıklarıma üzülme sadece düşün...
Bütün konularını okudum. Bence senin en büyük problemin eşinle arandaki 6 yaş farkından dolayı kendi içinde eziklik hissetmen. Ben genç gosteriyorum yaş farkımız belli değil diye açıklama yapman bunu dışa vurumun. Kendi içinde hep kocanı hak etmediğini düşünmüş bunun verdiği duyguylada kendini sürekli onu mutlu etmek için geri plana atmışsın. Üstelik eşinin doğulu olması, onların bakış acıları senin bu kaybetme korkuna tuz biber olmus. Şu an eşini cok seviyorsun farkındayım ama sence sadece sevgiden mi ayrılmak istemiyorsun ? Yoksa 36 yaşındayım bir daha birini bulamam artık anne olamayacağım korkuları mı seni eşine bağlıyor ?
Biz kadınların üzerinde bu yaş ve çocuk konularında çok fazla toplumsal baskı var. Ama lütfen sen o cahilleri duymazdan gel. Ailen arkanda, maddi gücün var. Kendine güven. Sen kendini sevdikçe başkaları da seni sevecek inan. Eşin şu an ben erkeğim bana bir şey olmaz kafasında. Bir de senin dönmek istediğinin farkında o rakı sofralari sana inat paylaşılıyor rahat ol. Aklınca senin yalvarıp beni geri al demeni bekliyor. Böylece seni kendine ailesine iyice köle yapacak. Artık ailesi yönetecek evliliginizi. Bırak bu sefer kaybetme korkusunu o yaşasın. Mahkeme gününe kadar tut kendini sakın arama, arasa açma, sosyal medyada vs paylaşım yapma hatta kendini çok kötü hissetmeyeceksen onu takibi bırak. Eger seni seviyorsa ve kaybetmek istemiyorsa O güne kadar mutlaka ondan bir geri tepki gelecek. Ama laf koyacak ama sana suç atacak mutlaka konuşmanın bir yolunu bulmaya çalışacak. Ha eğer ses cikmazsa da bırak defolsun gitsin hayatından. Çünkü o zaten kafasinda da kalbinde de bitirmis seni demektir. Işte o zaman giy en şık ama çabasız kiyafetini yap saçını makyajını başın dik git o mahkemeye. Takılarını tokalarını her seyinide al. Sakın birakma ona. Dik dur kazanan sen olacaksın. Çünkü sen gitmedin o seni gönderdi unutma.

Sevgili konu sahibi, biraz açıkca yazacağım düşüncelerimi amacım seni kırmak değil sadece dışardan biri olarak daha net görüyorum. Lutfen yazdıklarıma üzülme sadece düşün...
Bütün konularını okudum. Bence senin en büyük problemin eşinle arandaki 6 yaş farkından dolayı kendi içinde eziklik hissetmen. Ben genç gosteriyorum yaş farkımız belli değil diye açıklama yapman bunu dışa vurumun. Kendi içinde hep kocanı hak etmediğini düşünmüş bunun verdiği duyguylada kendini sürekli onu mutlu etmek için geri plana atmışsın. Üstelik eşinin doğulu olması, onların bakış acıları senin bu kaybetme korkuna tuz biber olmus. Şu an eşini cok seviyorsun farkındayım ama sence sadece sevgiden mi ayrılmak istemiyorsun ? Yoksa 36 yaşındayım bir daha birini bulamam artık anne olamayacağım korkuları mı seni eşine bağlıyor ?
Biz kadınların üzerinde bu yaş ve çocuk konularında çok fazla toplumsal baskı var. Ama lütfen sen o cahilleri duymazdan gel. Ailen arkanda, maddi gücün var. Kendine güven. Sen kendini sevdikçe başkaları da seni sevecek inan. Eşin şu an ben erkeğim bana bir şey olmaz kafasında. Bir de senin dönmek istediğinin farkında o rakı sofralari sana inat paylaşılıyor rahat ol. Aklınca senin yalvarıp beni geri al demeni bekliyor. Böylece seni kendine ailesine iyice köle yapacak. Artık ailesi yönetecek evliliginizi. Bırak bu sefer kaybetme korkusunu o yaşasın. Mahkeme gününe kadar tut kendini sakın arama, arasa açma, sosyal medyada vs paylaşım yapma hatta kendini çok kötü hissetmeyeceksen onu takibi bırak. Eger seni seviyorsa ve kaybetmek istemiyorsa O güne kadar mutlaka ondan bir geri tepki gelecek. Ama laf koyacak ama sana suç atacak mutlaka konuşmanın bir yolunu bulmaya çalışacak. Ha eğer ses cikmazsa da bırak defolsun gitsin hayatından. Çünkü o zaten kafasinda da kalbinde de bitirmis seni demektir. Işte o zaman giy en şık ama çabasız kiyafetini yap saçını makyajını başın dik git o mahkemeye. Takılarını tokalarını her seyinide al. Sakın birakma ona. Dik dur kazanan sen olacaksın. Çünkü sen gitmedin o seni gönderdi unutma.
Bu konuyla ilgili su ana kadar okudugum en güzel yorum. Seven insan ne yapiyor ediyor birakmiyor sevmiyorsa da üzülmeye degmiyor zaten...

Gerçekten çok güzel bir yorumu elinize yüreğinize sağlık çok doğru söylemişsiniz, hepsini yapıcam yapıyorum da ama takılar için bu boşanma sürecini uzatmıycam o ailenin para için bana çirkin sözler söylemesine fırsat vermeyeceğim, Allahın dan bulsunlar rabbim sorar hesabını ne halleri varsa görsün

Melankolik_24, teşekkür ederim.
Merifettah, umarım hayat sana bundan sonra hep güzel yüzünü gösterir. Sen suçlu değilsin unutma, o seni hak etmemiş. Kocalarının prenses gibi davrandığı gibi kadınlardan hiç bir eksiğimiz yok.
Ayrıca çok sevdiğim bir söz var biraz argo ama affet :) At gibi giden it gibi geri döner.
Sen mutlu olmaya başladığında o pişman olacak göreceksin.

Adam annesinin göğsünden babasının Onayından ayrılmamış ki? Neden ağlıyorsun kuzum sana psikolojik şiddet uygulayan insan için? Üzüntünün yaşa doya doya. Ama emin ol ilerde iyiki bitmiş dersin. Hayatına yeni iyi bir eş çıkar çok şükür dersin 😍

Merhaba,
Daha önce 2 kere konu açmıştım biri istemeyerek evden ayrılışım, biride evden ayrıldıktan sonra eşimin mutluluğu, evet konduramadım, yapmaz dedim, beklemiyordum 5,5 senemi paylaştığım, 4 küsür yıl sevgililik 14 ay evlilik sürdüğüm, askerde beklediğim, askerden geldikten sonra hep destek olduğum, nişanlılık düğünde ona sıkıntı olmasın diye hiç bir şey talep etmediğim, eşim evden ayrılmamış 11. Günü bana boşanma davası açtı, anlaşmalı olarak dilekçeyi imzaladım ama dedim götürmez dedim, vermez dedim, biz sevgili değiliz ki 2 hafta da herşeyi koparalım dedim, verdi, haftaya cuma günü boşanıyorum, 9 gün sonrasına gün mü verilir be kardeşim, pandemi var o var bu var, 9 gün çok erken değil mi dedim, yalandır dedim, beni üzmek için yapıyordur dedim, e devlete girdim açılan davayı gördüm, evet beni istemiyor, bana sen yokken evde yemek yapıyorum, temizlik yapıyorum, yatakta yatıyorum, seni hiç aramıyorum, yokluğun hiç koymadı, aklıma hiç gelmedin dedi:KK43: çok üzüldüm,, çok üzüldüm, evet hanımlar, küçüçük şeyler için naz yapıp evinizden yuvanızdan gitmeyin, benim küçük değildi belki ama seviyormuşum boşanmayı duyana kadar içimde hiç bir şeyin bitmediğini anlayamamışım, evime eşime onunla geçirdiğim 5 küsür yıla hoşçakal demekten başka yapabileceğim bir şey kalmadı, istenilmemek çok zormuş, haketmedim ve en kötüsüde ben hunharca ağlarken, onun meyve tabaklı rakı masalı storye MİSS diye paylaşım yapması oldu,
Şimdi miss dedıgıne bakma bosanma olursa bir aya baslar pısman olmaya bak dedi dersin ayrıca tekrar evlense bile sana yaptığını ona da yapacak

5
Canım dök içini buraya anlat ne geliyorsa içinden .. belli ki hala taze duyguların .. konuşmayı denedin mi hiç bu bi kaç gün de ? Pişman olmamak adına son bir kez denesen mi ? İçinde kalmasın sonra ben elimden geleni yaptım diyebilesin . Ne dersin ?

Canım dök içini buraya anlat ne geliyorsa içinden .. belli ki hala taze duyguların .. konuşmayı denedin mi hiç bu bi kaç gün de ? Pişman olmamak adına son bir kez denesen mi ? İçinde kalmasın sonra ben elimden geleni yaptım diyebilesin . Ne dersin ?
Evet konuştum, barışalım demedim ama, konuşurken insan düşüncelerini söylüyor, çok mutlu olduğunu, keyfinin çok yerinde olduğunu, artık kimsenin keyfini kaçıramıycağını, artık özgür olduğunu söyledi, :)

Evet konuştum, barışalım demedim ama, konuşurken insan düşüncelerini söylüyor, çok mutlu olduğunu, keyfinin çok yerinde olduğunu, artık kimsenin keyfini kaçıramıycağını, artık özgür olduğunu söyledi, :)
Ama hala bana tweterzan imalı sözler paylaşımı yapıyor, bir gün değerimi anlamadan ölmeyecek gibi sözler

Bazı şeyler yaşanmış okumuştum konularınızı çokta takmamak lazım. Bazı şeyler bitince bazı insanlar gidince güzeldir. Bitsin bırakın hayat devam ediyor. Siz olmayınca iyi olan ve bunu yüzünüze söyleyen adam için melankolik olmaya gerek var mı bence yok. Üzüleceksiniz ama zamanla geçecek neye üzülmedik ki hayatta. Neler geçiyor bir bilseniz nelerden vazgeçiyor insan. Allah başka dert vermesin salın ipini gitsin duygusal olmayın haketmedi

Bazı şeyler yaşanmış okumuştum konularınızı çokta takmamak lazım. Bazı şeyler bitince bazı insanlar gidince güzeldir. Bitsin bırakın hayat devam ediyor. Siz olmayınca iyi olan ve bunu yüzünüze söyleyen adam için melankolik olmaya gerek var mı bence yok. Üzüleceksiniz ama zamanla geçecek neye üzülmedik ki hayatta. Neler geçiyor bir bilseniz nelerden vazgeçiyor insan. Allah başka dert vermesin salın ipini gitsin duygusal olmayın haketmedi
Evet çok doğru söylüyorsunuz, Allah herkesin yolunda bahtınıda açık etsin, umarım boşandıktan sonra bu hayattan sıkılınca bana hayatıma dadanmaz

Yani bosanmaya kararliymis?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X