- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi Merifettah
Peki davayla ilgili bir sey söyledi mi?Bende öyle yaptım, :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki davayla ilgili bir sey söyledi mi?Bende öyle yaptım, :)
Dava bu cuma günü anlaşmalıPeki davayla ilgili bir sey söyledi mi?
Adam tam bir kıro. Ondan kurtulmana sevindim. Umarım karşına daha iyi biri çıkar ve bebeğin olurAyrıca o gerizekalıda it gibi pişman olacak. Umrumda değil deyip imalı tweetler atması her şeyi belli ediyor :)
[/QUOTE
Kendini çok elit görüyor ama, :) Allah razı olsun güzel dileğiniz için, bu süreçte burda bir çok insan bana moral ve destek oldu, iyi ki yazmışım buraya, yoksa çok zor geçecekti, kıro mu gerçekten :)
Elit görüyormuş ya kendini. Elit kıroKendi kötü hissedince hiç çekinme buraya yaz ♥ Bu arada evet tam bir keko :)
Katipyarası ya sana da teşekkür ederim, verdiğin güzel yorumlar için, sencede mi kıroElit görüyormuş ya kendini. Elit kıro![]()
Anasının dizinin dibinden ayrılmayan elit mi olur?Katipyarası ya sana da teşekkür ederim, verdiğin güzel yorumlar için, sencede mi kıro
canım boşandıktan sonra 1 ay zatenCanım, benim 1 ay gibi vaktim yok, 8 gün sonra mahkeme var
Merhaba,
Daha önce 2 kere konu açmıştım biri istemeyerek evden ayrılışım, biride evden ayrıldıktan sonra eşimin mutluluğu, evet konduramadım, yapmaz dedim, beklemiyordum 5,5 senemi paylaştığım, 4 küsür yıl sevgililik 14 ay evlilik sürdüğüm, askerde beklediğim, askerden geldikten sonra hep destek olduğum, nişanlılık düğünde ona sıkıntı olmasın diye hiç bir şey talep etmediğim, eşim evden ayrılmamış 11. Günü bana boşanma davası açtı, anlaşmalı olarak dilekçeyi imzaladım ama dedim götürmez dedim, vermez dedim, biz sevgili değiliz ki 2 hafta da herşeyi koparalım dedim, verdi, haftaya cuma günü boşanıyorum, 9 gün sonrasına gün mü verilir be kardeşim, pandemi var o var bu var, 9 gün çok erken değil mi dedim, yalandır dedim, beni üzmek için yapıyordur dedim, e devlete girdim açılan davayı gördüm, evet beni istemiyor, bana sen yokken evde yemek yapıyorum, temizlik yapıyorum, yatakta yatıyorum, seni hiç aramıyorum, yokluğun hiç koymadı, aklıma hiç gelmedin dediçok üzüldüm,, çok üzüldüm, evet hanımlar, küçüçük şeyler için naz yapıp evinizden yuvanızdan gitmeyin, benim küçük değildi belki ama seviyormuşum boşanmayı duyana kadar içimde hiç bir şeyin bitmediğini anlayamamışım, evime eşime onunla geçirdiğim 5 küsür yıla hoşçakal demekten başka yapabileceğim bir şey kalmadı, istenilmemek çok zormuş, haketmedim ve en kötüsüde ben hunharca ağlarken, onun meyve tabaklı rakı masalı storye MİSS diye paylaşım yapması oldu,
Düşündüm, Dr yumırtalıkların ve rahmin yumurta rezevuarın çok iyi 20 li yaşlarda ki kız gibi dedi, şuan dondurursam 5 yıl süresi varmış, ama şuan buna gerek yok dedi, amh değerinde çok yüksek güzel dedi,Bosanma konusundan bagimsiz bi sey demek istiyorum anne olmak istiyormussunuz, kendiniz saglikcisiniz yasiniz da 36 yumurta dondurmayi dusundunuz mu?
Ne 1 ay anlamadımcanım boşandıktan sonra 1 ay zaten
Öncelikle Allah yardımcınız olsun . Ne olursa olsun eğer canınıza zarar verecek bir şey yapmıyorsa evi terk etmemek gerek ama olmuş artık . Öyle cok yıpratmayın kendinizi cok cok zor başıma gelmedi ama anlıyorum seni. Kendini üzme o kadar boşanma meraklısı ise ayrılsın sende yoluna bak . Ama ayrılsa da döner sana diye düşünüyorum. İnşallah boşanma ertelenir her şey yoluna girerMerhaba,
Daha önce 2 kere konu açmıştım biri istemeyerek evden ayrılışım, biride evden ayrıldıktan sonra eşimin mutluluğu, evet konduramadım, yapmaz dedim, beklemiyordum 5,5 senemi paylaştığım, 4 küsür yıl sevgililik 14 ay evlilik sürdüğüm, askerde beklediğim, askerden geldikten sonra hep destek olduğum, nişanlılık düğünde ona sıkıntı olmasın diye hiç bir şey talep etmediğim, eşim evden ayrılmamış 11. Günü bana boşanma davası açtı, anlaşmalı olarak dilekçeyi imzaladım ama dedim götürmez dedim, vermez dedim, biz sevgili değiliz ki 2 hafta da herşeyi koparalım dedim, verdi, haftaya cuma günü boşanıyorum, 9 gün sonrasına gün mü verilir be kardeşim, pandemi var o var bu var, 9 gün çok erken değil mi dedim, yalandır dedim, beni üzmek için yapıyordur dedim, e devlete girdim açılan davayı gördüm, evet beni istemiyor, bana sen yokken evde yemek yapıyorum, temizlik yapıyorum, yatakta yatıyorum, seni hiç aramıyorum, yokluğun hiç koymadı, aklıma hiç gelmedin dediçok üzüldüm,, çok üzüldüm, evet hanımlar, küçüçük şeyler için naz yapıp evinizden yuvanızdan gitmeyin, benim küçük değildi belki ama seviyormuşum boşanmayı duyana kadar içimde hiç bir şeyin bitmediğini anlayamamışım, evime eşime onunla geçirdiğim 5 küsür yıla hoşçakal demekten başka yapabileceğim bir şey kalmadı, istenilmemek çok zormuş, haketmedim ve en kötüsüde ben hunharca ağlarken, onun meyve tabaklı rakı masalı storye MİSS diye paylaşım yapması oldu,
Haftaya benimde randevum var ayni sebepten. Su an hayatimda biri yok 33 yasindayim baktircak bir daha sonra hamile kalmam mümkün mü diye.Düşündüm, Dr yumırtalıkların ve rahmin yumurta rezevuarın çok iyi 20 li yaşlarda ki kız gibi dedi, şuan dondurursam 5 yıl süresi varmış, ama şuan buna gerek yok dedi, amh değerinde çok yüksek güzel dedi,
33 yaş daha çok erken ya. Sen çok stres yapıyorsun yapma, hakkımızda hayırlısı olsunHaftaya benimde randevum var ayni sebepten. Su an hayatimda biri yok 33 yasindayim baktircak bir daha sonra hamile kalmam mümkün mü diye.
Duyguları uzaktan yorum yapamam ama eşinizde çok kabaymış ne olursa olsun boşanıyorum diye ayak üstü tüm kötü düşüncelerini de dökmezsin. Evet yıllarımız geçti birlikt iyi kötü pişman değilim olmadı sevmiyormuşum ama değer verdim falan de bari. Mutluluktan parti verecekmiş neredeyse. Çok ayıp yaptığı gerçekten ben seviyor olsam bile zaten o hareketlerinden sonra sevgi kalmazdı içimde soğurdum. Anlaşmalı zaten niye çirkinleşmiş anlamadım.Merhaba,
Boşanmamış konularına bakın.Konu sahibi naptın?konuna denk geldim merak ettim.Umarım iyisindir.