• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AĞLAYA AĞLAYA BOŞANIYORIM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam tam bir kıro. Ondan kurtulmana sevindim. Umarım karşına daha iyi biri çıkar ve bebeğin olur ♥️ Ayrıca o gerizekalıda it gibi pişman olacak. Umrumda değil deyip imalı tweetler atması her şeyi belli ediyor :)
[/QUOTE
Kendini çok elit görüyor ama, :) Allah razı olsun güzel dileğiniz için, bu süreçte burda bir çok insan bana moral ve destek oldu, iyi ki yazmışım buraya, yoksa çok zor geçecekti, kıro mu gerçekten :)

Bosanma konusundan bagimsiz bi sey demek istiyorum anne olmak istiyormussunuz, kendiniz saglikcisiniz yasiniz da 36 yumurta dondurmayi dusundunuz mu?

Merhaba,
Daha önce 2 kere konu açmıştım biri istemeyerek evden ayrılışım, biride evden ayrıldıktan sonra eşimin mutluluğu, evet konduramadım, yapmaz dedim, beklemiyordum 5,5 senemi paylaştığım, 4 küsür yıl sevgililik 14 ay evlilik sürdüğüm, askerde beklediğim, askerden geldikten sonra hep destek olduğum, nişanlılık düğünde ona sıkıntı olmasın diye hiç bir şey talep etmediğim, eşim evden ayrılmamış 11. Günü bana boşanma davası açtı, anlaşmalı olarak dilekçeyi imzaladım ama dedim götürmez dedim, vermez dedim, biz sevgili değiliz ki 2 hafta da herşeyi koparalım dedim, verdi, haftaya cuma günü boşanıyorum, 9 gün sonrasına gün mü verilir be kardeşim, pandemi var o var bu var, 9 gün çok erken değil mi dedim, yalandır dedim, beni üzmek için yapıyordur dedim, e devlete girdim açılan davayı gördüm, evet beni istemiyor, bana sen yokken evde yemek yapıyorum, temizlik yapıyorum, yatakta yatıyorum, seni hiç aramıyorum, yokluğun hiç koymadı, aklıma hiç gelmedin dedi:KK43: çok üzüldüm,, çok üzüldüm, evet hanımlar, küçüçük şeyler için naz yapıp evinizden yuvanızdan gitmeyin, benim küçük değildi belki ama seviyormuşum boşanmayı duyana kadar içimde hiç bir şeyin bitmediğini anlayamamışım, evime eşime onunla geçirdiğim 5 küsür yıla hoşçakal demekten başka yapabileceğim bir şey kalmadı, istenilmemek çok zormuş, haketmedim ve en kötüsüde ben hunharca ağlarken, onun meyve tabaklı rakı masalı storye MİSS diye paylaşım yapması oldu,

Bence şu aşamada yapmanız gereken sessizlik.
sizden en ufak haber alamaması..
Haklısın sanırım bu en doğru karar olacak nefes aldığımı hissettim deyip güçlü durmanız .
Bu inanın şuan ki tavrınızdan daha çok onun ilgisini çeker..Ne oldu ya deyip merak uyandırır.
Bu cümleyi bir şekilde ona hissettirdikten sonra geri çekilmeniz sessizliği yaşatmanız.
Bakın cidden deneyin bunu şimdi siz gidip ben hatamı anladım ya da yanlış bir kararmış fevri davrandım vs derseniz o zafer kazanmış edasıyla egosu tatmin olacak ve değersizleşeceksiniz gözünde.
Lütfen güçlü durun o rakı masasında mutlulugunu paylasıyorsa siz bunu demelisiniz sinir oldum adama .

Bence kendinizi sevin gururlu olun ve ona hissettirin .
Yavaş yavaş acaba ben ne yaptım da bu kadın nefes alamaya başlamıs Allah Allah acaba bende mi çok fevri davrandım diyecek emin olun. Önemli lan istikrarlı davranmanız ve güçlü durmanız sakın ağlamayın karsında sakınnn

Lütfen altınlarını iste hakkın olan herşeyi iste ... kadınlar ezilmemeli ... mesleğin var evet ama olsun böyle basit kurtulmamalı o adam . Bazen yıllarca tanıdığın sevgili&evli kaldığın insan bir hafta önce tanıştığın insan kadar olamıyor. Rabbim kalbine göre birini çıkarır inşallah karşına 🥰

Bosanma konusundan bagimsiz bi sey demek istiyorum anne olmak istiyormussunuz, kendiniz saglikcisiniz yasiniz da 36 yumurta dondurmayi dusundunuz mu?
Düşündüm, Dr yumırtalıkların ve rahmin yumurta rezevuarın çok iyi 20 li yaşlarda ki kız gibi dedi, şuan dondurursam 5 yıl süresi varmış, ama şuan buna gerek yok dedi, amh değerinde çok yüksek güzel dedi,

Merhaba,
Daha önce 2 kere konu açmıştım biri istemeyerek evden ayrılışım, biride evden ayrıldıktan sonra eşimin mutluluğu, evet konduramadım, yapmaz dedim, beklemiyordum 5,5 senemi paylaştığım, 4 küsür yıl sevgililik 14 ay evlilik sürdüğüm, askerde beklediğim, askerden geldikten sonra hep destek olduğum, nişanlılık düğünde ona sıkıntı olmasın diye hiç bir şey talep etmediğim, eşim evden ayrılmamış 11. Günü bana boşanma davası açtı, anlaşmalı olarak dilekçeyi imzaladım ama dedim götürmez dedim, vermez dedim, biz sevgili değiliz ki 2 hafta da herşeyi koparalım dedim, verdi, haftaya cuma günü boşanıyorum, 9 gün sonrasına gün mü verilir be kardeşim, pandemi var o var bu var, 9 gün çok erken değil mi dedim, yalandır dedim, beni üzmek için yapıyordur dedim, e devlete girdim açılan davayı gördüm, evet beni istemiyor, bana sen yokken evde yemek yapıyorum, temizlik yapıyorum, yatakta yatıyorum, seni hiç aramıyorum, yokluğun hiç koymadı, aklıma hiç gelmedin dedi:KK43: çok üzüldüm,, çok üzüldüm, evet hanımlar, küçüçük şeyler için naz yapıp evinizden yuvanızdan gitmeyin, benim küçük değildi belki ama seviyormuşum boşanmayı duyana kadar içimde hiç bir şeyin bitmediğini anlayamamışım, evime eşime onunla geçirdiğim 5 küsür yıla hoşçakal demekten başka yapabileceğim bir şey kalmadı, istenilmemek çok zormuş, haketmedim ve en kötüsüde ben hunharca ağlarken, onun meyve tabaklı rakı masalı storye MİSS diye paylaşım yapması oldu,
Öncelikle Allah yardımcınız olsun . Ne olursa olsun eğer canınıza zarar verecek bir şey yapmıyorsa evi terk etmemek gerek ama olmuş artık . Öyle cok yıpratmayın kendinizi cok cok zor başıma gelmedi ama anlıyorum seni. Kendini üzme o kadar boşanma meraklısı ise ayrılsın sende yoluna bak . Ama ayrılsa da döner sana diye düşünüyorum. İnşallah boşanma ertelenir her şey yoluna girer 🤲🏻🤲🏻

Düşündüm, Dr yumırtalıkların ve rahmin yumurta rezevuarın çok iyi 20 li yaşlarda ki kız gibi dedi, şuan dondurursam 5 yıl süresi varmış, ama şuan buna gerek yok dedi, amh değerinde çok yüksek güzel dedi,
Haftaya benimde randevum var ayni sebepten. Su an hayatimda biri yok 33 yasindayim baktircak bir daha sonra hamile kalmam mümkün mü diye.

Merhaba,
Duyguları uzaktan yorum yapamam ama eşinizde çok kabaymış ne olursa olsun boşanıyorum diye ayak üstü tüm kötü düşüncelerini de dökmezsin. Evet yıllarımız geçti birlikt iyi kötü pişman değilim olmadı sevmiyormuşum ama değer verdim falan de bari. Mutluluktan parti verecekmiş neredeyse. Çok ayıp yaptığı gerçekten ben seviyor olsam bile zaten o hareketlerinden sonra sevgi kalmazdı içimde soğurdum. Anlaşmalı zaten niye çirkinleşmiş anlamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X