- Konu Sahibi sormanehald
kızlar ban aboyle romantık hungur hungur aglayabılecegım bi aşk filmi soylermısınız??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
incir reçeli![]()
+++++++++ :)
Hüzünden Öte
Hatırlanacak bir anı..
+++++++++ :)
Hüzünden Öte
Hatırlanacak bir anı..
kesinlikle ilk iki sıralamamda bu filmleri söyleyecektim bunun dışında WE TEACH LOVE çok fazla duygusal değil başlarda yeryer güldüm sonuna doğru ağzım açık kaldı ve son sahnede patladımbide WEREWOLF BOY var buda konusu belki saçma gelecek ama şiddetle tavsiye ederim film biraz kasvetli ama sonunda olanlar benim bile ağrıma gitti
![]()
![]()
peki size bişey sormak istiyorum..bu iki film acaba çok cinsellik içeriyo mu,bnm için önemli de..çok açık saçıksa izlemem yani:26:
we teach love filminde küçücük bir öpücük var :26: werewolf boy filminde hiç yok![]()
incir reçeli![]()
kesinlikle ilk iki sıralamamda bu filmleri söyleyecektim bunun dışında WE TEACH LOVE çok fazla duygusal değil başlarda yeryer güldüm sonuna doğru ağzım açık kaldı ve son sahnede patladımbide WEREWOLF BOY var buda konusu belki saçma gelecek ama şiddetle tavsiye ederim film biraz kasvetli ama sonunda olanlar benim bile ağrıma gitti
![]()
![]()
aşk tesadüfleri sever![]()
the notebook da güzel bir filmdir hüngür hüngür ağlamazsın ama iyidir![]()
bunuda ızledım :)
peki size bişey sormak istiyorum..bu iki film acaba çok cinsellik içeriyo mu,bnm için önemli de..çok açık saçıksa izlemem yani:26:
Taare zameen par (aamir khan ın güzel bir filmi)