Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
More than blue... Aşık olduğum ve beni ağlatmayı başarabilen Kore yapımı film Herkes çok ağladım çok duygusal diye yorumlar yapmıştı filmi izlemeden bende durur muyum hemen açtım filmi izliyorum tabi ki çok duygusal sahneleri var ama hala ağlamadım Kendi kendime diyorum " hadi hadi ne zaman bomba patlayacak ne zaman ağlayacağım" derken... Son yarım saat. Ağzın iki metre açık kalması ve gözyaşlarıyla son bulan bir film Bilmiyorum herkes bir değil tabi ama beni A moment to remember filminden sonra en çok etkileyen filmdir kendisi ve A moment to remember'a hiç girmiyorum bile ona girersem komaya girerim
İzlediğinde beğeneceğini ve ağlayacağını umuyorum
Allah ağlamak vermesin sadece filmlere ağlayalım diyorum ve ben de kendi filmimi söylemek istiyorum ps I Love You eminimki izlemişsinizdir ama hala izlemeyenler varsa ve romantik filmlerden hoşlanıyorsanız es geçmeyin