Ağlayakta gözden mi olak???

Herkese iyi geceler

Gülmekten karnıma ağrılar girdi kesin gidin derim 3 e göre çok daha güzel olmuş

Yelizcim sağ salim gitmişsin ne güzel hadi iyi tatiller sana canım.. Bizi boşlama..

Gunaydin kizlarr
Hadiii yaa bizde mi gitsek acabaa, ohh rahatlamissindir benayimm.
Bu gecede hic uyuyamadim,garip garip ruyalar gordum,Allah hayirlara cikarsinn

Günaydınnnnnnnnnnnnn
kız o kadarmı komikkkkk :44: gitsekmiiii
ayşemmmmmm hayır olsunnnnnn çokmu kötüydüüüü

Yaa fundam cok alakasiz ruyalar gordummm:26:
Simdide yataktan kaldiramadim kendimiii

nasıl kaldıramadın canım yaaa kız unut kötü düşünme biliyorum çok etkide kalıyor insan ama silkelennnn bak hamilesin insanı korkutmaa

kız bende gece nasıl dişlerimi sıkmışımmm sabah bi kalktım çenem ağrıyorrr çöok takıyorummm sabaha karşı eşim sarılmışşş itmişimm diyoki beni işe getirirken sen çok gerginsin yaaa çekilmiyosun dedim korkuyorum film için halbuki kırk tilki dolaşıyo beynimdee şimdi takıyorum ya olumsuzsa ya olmazsa çocuğum desem çok kızıcak biliyorum
o ayağından ameliyat olmuş bekarken hiçbişey yok uyutcaklar yaaa anlamıycan dedi üzüldü sonrada

Simdi daha iyiyim canim. Insan cok etkisinde kaliyorrr.
Ama bak simdi bende kizacam sanaa:) dun ne konusmustuk. Yavrum hem sende yum sorunu yok. Yumlarin olusuyo cok sukur.esindede sorun yok. Bunlarin birlesmesinde bi sikinti var bence. Oda filmde ortaya cikacak. Ya en kotu ihtimal tup bebek yaparsin. Ablamin gorumcesinin yumlari olusmuyordu olusanda kalitesiz yumurta oluomus. Kiz ikinci tup bebekte hamile kaldi ve simdi cok tatli ikizleri var. Vee cogu doktor hamile kalman cok zor demiss. Sen cocugum olmayacak dusuncesini kafandan cikar at bak. Boyle yaparsan kotuyu cagirirsin. Artik tipta hersey ilerledii. Ne sartlarda hamile kalanlari duyuyoruz fundam. Sen hep boyle ornekleri dusunerek icini rahatlat. Bak sunuda unutma herseyin basi sikinti. Sen boyle kendini siktikca vucudunda buna reaksiyon verecek,olusan yumlarinda dollenmeden kaybolup gidecekler.
Bak benim esimde senin gibi herseyin en kotusunu dusunur.kafasinda kurar buyutur. O boyle yaptikca isleri ters gider.

bencede kızzz her türlü ortamı sağlıyoruz saatli bide birimi denk gelmez arkadaşşş
aynen yaa ne kadar büyütüp olumsuz düşündükçe işler dahada karışıyo ve uzuyo ama gelde bunu bize kabullendir.
şu film bi çekilsin hele daha farklı olacam söz

Tamamm bugun filmle ilgili birseyler okuma ama
Benim karnim cok acikti cnm. Birseyler yiyeyim.gelirim yine

Gunaydin kizlarrrr
Yine karamsar birini gordum sankiiii
Fundaa seni esekler kovalasin

Tamamm bugun filmle ilgili birseyler okuma ama
Benim karnim cok acikti cnm. Birseyler yiyeyim.gelirim yine

Gunaydin kizlarrrr
Yine karamsar birini gordum sankiiii
Fundaa seni esekler kovalasin

yook valla okumıycammmm sonuç çıksın ozaman
ye canımmm afiyet olsunnn

lizommm günaydınnnn kovalasın vallaaaa hatta eşşek suya gitsin dönene kadar da dövün beniiii

Sanada gunaydin lizocan
Fundosu sana birakiyorum eti senin kemigide senin hadi kolay gelee
Fundos bende evelallah etini izgara yaparim kemigini de haslarim ohh mis
yook valla okumıycammmm sonuç çıksın ozaman
ye canımmm afiyet olsunnn

lizommm günaydınnnn kovalasın vallaaaa hatta eşşek suya gitsin dönene kadar da dövün beniiii
Yazikk kizz kiyamam ben sana sen suya git bi tatil yap esegi dovelim bizz :)) yaa ifade yok bu telde de gulemiyom :)))

kızzz şöleee keyfim yerine geldi haaaa ayyy bi hoş oldummm

Fundos bende evelallah etini izgara yaparim kemigini de haslarim ohh mis

Yazikk kizz kiyamam ben sana sen suya git bi tatil yap esegi dovelim bizz :)) yaa ifade yok bu telde de gulemiyom :)))

yaaa tatil çok zor şimdi eşim izin alamazkiiii aman kız yazın gittikte nolduu sürekli biyerlerdeydik hem sıcacıktııı ayaklarımıda üşütmüyodumm
kafamda rahattı çünkü yoğundum var bişey yaa sanki neyse şimdi bunları düşünmeyelimdeee
benim işler açılsın yani sezon ben bi yoğunlaşim böle oturup kara kara düşünmem

Günaydın canlarım :16

Ayşem Allah hayır etsin ruyalarini , ne ilginç ki bende görüyorum garip garip rüyalar :26:

Fundosum artık bırak olumsuz düsünceleri at kafandan bu senin elinde ,bende simdi inşallah evde skılmam diye düşünüp duruyorum

Sosyalcan sağol canm darısı sizinde başınıza hemen

Lizimm gunaydn inşallah iyisindir

Benay twin fatma Yeliz opuyorum hepinizi

Kizz yine dondun dolastin isi karamsarliga vurdun helal vallaa
Bende acayip ruyalar gordum suan kayinbabami bogmak istiyorum aile islerimize karisiyodu ruyamda
Neyse gidimde dusa girim evi toplayim supuruyum bide kafalti yapim gelirim yine opuldunuz canlarim

Hosgeldim sedooommm
Ben iyiyim kafa dagitmaya calisiyorum aksam recep ivesige gittik gulmekten sanirim bayiliyodum cok iyi geldi tavsiye ederim :)))
Sende iyisin insallah bitti mi isss artiikk

ben pek rüya görmüyorum yaaa kızlar gördüğümüde hatırlamam ama geçen haftaki çok ilginçtiii kılıç çiçekleri :44:
tamam sedom tamamm kızzz ne doyumsuzuz demiii dört gözle bekliyodun şimdide sıkılırmıyım
eminim bende öle olurummm ama artık 4 aylık hamişsin kızzz sıkılmazsın dinlenmen lazım yürüyüş hazırlık

yaaa zaten hem erkek babaları anaları karışır haaa bizimkilerde hiiiç
kahvaltını yap canımm aksatma ama beni bırakmayın burda yalnızzzz
durun gitmeyinde diyemiyom 3 ünüzde

Hosgeldim sedooommm
Ben iyiyim kafa dagitmaya calisiyorum aksam recep ivesige gittik gulmekten sanirim bayiliyodum cok iyi geldi tavsiye ederim :)))
Sende iyisin insallah bitti mi isss artiikk
Recep ivedigi sevemedm gitti , bende iyiyim iste, evet dun sondu iş... umarim evde de hep iyi olurum , neyse cnm bende fena acktim gidip birşeyler yiyeyim optumm

Fundosum ciddi doyumsusuz bizz bir korku oldu iste elimde değil ,
Kılıç çiçeklerini anlamı güzel diye biliyorum,

Çarşamba gitsem iyi olduğunu bilsem rahatlicam
Kız erkk babalarida degil analari ve kardesleri daha cok burnunu sokuyrlar

Fundamm seni yalniz birakmak istemem ama fena aciktimm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…