türk filmleri düşmüyoo netee hükümet kadın bile yasaklıııı
yabancılar aynı gün düşüyo ama kend filmlerini çok koruyolar bizimkilerrrgeçen su ve ateşe baktık ama yokkk
Ama doğru olan o zaten canım azıcık bizlerde alıştık gitmeden evden izlemeye ama dar gelirliler içinde nette izlemek daha iyi oluyo..
İki ucu da b.. Değnek
Kız sevmedim değil hiç demedi ki tamam testleri yaptır hel bakalım ona göre yol izleriz.. 1 yıl dolmadı daha tedaviye başlamayız dedi iyi de ben zaten bir yıla kadar kendi isteğimle çalışacağım ona ben tüp bebek yap demedim ki yum takibi yap nasıl var mı yok mu diye merak ettim buda zor olmamalı ama yok dedi o yüzden simir oldum ama iyi kadın..
Millet öle resim alıp yüklemeyi sever ama onu kendi yapmış gibi göstermediyse sorun yokdemekki beğenmiş
Kizz biz vizyona girmemis filmleri bile izlediik. Gecen gazete okuyordumm bi baktim bizim izledigimiz film yeni vizyona giriyooobenimki o konuda cok basariliii. Bak o filmin adini soylemeye yine unuttu. Sana o gun soylemistim yaa fundam. Dur ben bi bbakayim belki bulurum.
Fundam buldum. Adi Lone survivor. Harika bi filmdi. Herkese tavsiye ederim. Ben tutamadim gozyaslarimi
ayşemmm inş. hamiş kalırsam hep düzenli gidecem onaa doğum biraz pahalıymış gerçi ama bakalım doğum yapan çok tanıdık var orda mecbur gideriz en azından aynı dr. doğurtur
ayşem yabancı filmler öle ama türk filmleri düşmüyo kızzz
hobbit bile vizyona girdiği gün düştüüü
bul helee
sen kitap hırısızı ile savaşın gölgesinde ( lore ) yi izledinmiii savaş filmleri dedim ya hani
Kizz fundos sana film arastirirken bi filmi actim takildim kaldim. Bunu esim yeni indirmis heralde. Guzele benziyor. Adi riddick. Neten baksana bi.
robotlu vurdulu kırdılı bişiler çıktı omuuuu ayyy evde işzlemek güzel yaaa ama nuh sinemada izlenirrrr herkül gibiii
kız bende eski ofiste açıp ctesi günleri bir film izleim burda ilzyemeiyom
Off film cok fena fundoss. Garip yaratiklar var. Ayyy korkuorummmm:18:
Herkese iyi geceler
Gülmekten karnıma ağrılar girdi kesin gidin derim 3 e göre çok daha güzel olmuş
Yelizcim sağ salim gitmişsin ne güzel hadi iyi tatiller sana canım.. Bizi boşlama..
Gunaydin kizlarr
Hadiii yaa bizde mi gitsek acabaa, ohh rahatlamissindir benayimm.
Bu gecede hic uyuyamadim,garip garip ruyalar gordum,Allah hayirlara cikarsinn
nasıl kaldıramadın canım yaaakız unut kötü düşünme biliyorum çok etkide kalıyor insan ama silkelennnn bak hamilesin insanı korkutmaa
kız bende gece nasıl dişlerimi sıkmışımmm sabah bi kalktım çenem ağrıyorrrçöok takıyorummm sabaha karşı eşim sarılmışşş itmişimm diyoki beni işe getirirken sen çok gerginsin yaaa çekilmiyosun dedim korkuyorum film için halbuki kırk tilki dolaşıyo beynimdee şimdi takıyorum ya olumsuzsa ya olmazsa çocuğum desem çok kızıcak biliyorum
o ayağından ameliyat olmuş bekarken hiçbişey yok uyutcaklar yaaa anlamıycan dedi üzüldü sonrada
Günaydın canlarım :16
Ayşem Allah hayır etsin ruyalarini , ne ilginç ki bende görüyorum garip garip rüyalar :26:
Fundosum artık bırak olumsuz düsünceleri at kafandan bu senin elinde ,bende simdi inşallah evde skılmam diye düşünüp duruyorum
Sosyalcan sağol canm darısı sizinde başınıza hemen
Lizimm gunaydn inşallah iyisindir
Benay twin fatma Yeliz opuyorum hepinizi
Kizz yine dondun dolastin isi karamsarliga vurdun helal vallaa
Bende acayip ruyalar gordum suan kayinbabami bogmak istiyorum aile islerimize karisiyodu ruyamda
Neyse gidimde dusa girim evi toplayim supuruyum bide kafalti yapim gelirim yine opuldunuz canlarim
sosyalll burdaaa kaç dakikadır veeeeeeeeeee başka topikte geziyoooooooooooo
kızlar gelinceeeeeeeeeeeeeee
Dogum onemli yaa.sen bu kadindan memnunsan birakma cnm
Yok cnm izlemedim. Aksam soylerim esime. Indirir hemen.
Evt cnm yabanci filmleri izlemek kolay. Kiz hem benosun dedigi gibi karli oluyor. Valla biletler kazik hele birde yiyecek birsryler alincaaa ipin ucu iyice kacio. Evde rahat rahat izlioruz. Nette sinirsiz zaten.
Sosyosumm gelmis miiii
Amiin canmm , bebekle ilgili düşündükçe güzel oluyor evt ,darısı hemen basiniza bitanemGünaydın canım
Ben gidin derim ama herkesin beğenti anlayışı farklı oluyo ya sonra senin yüzünden gittik ne kötüydü demeyin
Sorma canım çok daha fazla eğlenebilirdim ama kocamın gereksiz tavırları izin vermedi 5 surat film iZledi Ama ben güldüm valla komikti
Günaydınn funda yukarıda yazdım ya git tabi hele sen bu düşncelerden kurtulmak için kesin git yakında ben eşşeği beklemeden seni ele alıcam
Günaydın lizimmmm
Günaydınn sedam
Valla iki gündür bende tuhaf rüyalar görüyorum hepimizinki hayra alamet olsun..
Valla evde hiç sıkılınırmı yaa keşke bende hep evde olaam diyorum.. Neler yapmazdım ki..
bebeğin için neler yapacaksın onları araştır bence en zevklisi o çünkü
Ayşem aclik çok farklı oluyor bayginlik geliyor gibi mide çok garip oluyr sende de boylemi kuzummisirlari goturmuslerdirr
telden alinti yapmak zor oluyor yaa
sedocann hala burda misin,kos yemegeeminik bize saydiriyordur simdii,kadinlar kulubunu bi biramadin ne cektim bu kizlardan diyodur
Gidip yedim evi topladm geldim :)artık çalışmıyorsun, doğum sürecindede çalışmıycaksın filan değilmi bende bazen düşünüyorum artık ev hanımımı olacam diye ama miniğimiz olunca düşünmeye zaman kalmaz bunları sorumluluğun çok büyükkkk
evet canım baktımda çook güzel tüm dileklerim gerçekleşeceğini söylüyor yorumda
çarşmaba cinsiyetini öğrenip gelecen burayaaa
oyy benimki kadınlardan beter anlatıyom yaaa herşeyi çok bilirrr
git ye kızzzzz
kız oğlana bişi olcak kapa kapaaaa
bizde gidelim o zaman dün gece arayı düzelttik gibiama ben hala kırgınım
doğuma yakın daha çok saçma sapan rüyalar göreceksin canım, bu çok normal ama kafaya takma
fundoş seni boğarım haa ayyy bu ne negatiflik yaaa, hiçbirşey çıkmayacak ve bebişin çok yakın zamanda gelecek lüften negatif enerji yayma evrene iyi düşün iyi olsun
günaydın sedoşumm
artık evi sen süpürmeesüpürge kullanmak rahmi çok kasıyormuş sonra bi sürü ağrı çekersin Allah korusun
kızzz geldimde geçmişi okuyorum deliiiyazmışsınızda yazmışsınız
ayşemmm bebişine gelsin
Amiin canmm , bebekle ilgili düşündükçe güzel oluyor evt ,darısı hemen basiniza bitanemaslinda kafama takılan esimn ailesi...
Ayşem aclik çok farklı oluyor bayginlik geliyor gibi mide çok garip oluyr sende de boylemi kuzum
Gidip yedim evi topladm geldim :)
Ev hanımı kelimesi bile garip geliyor ya
Yok cnmm sadece mola uzun bir mola veriyoruz diyelim fundosum
Carsamba ins.ogrenicem saglikli olsunda gerisi önemli degl aslında
Amiin canmm , bebekle ilgili düşündükçe güzel oluyor evt ,darısı hemen basiniza bitanemaslinda kafama takılan esimn ailesi...
Ayşem aclik çok farklı oluyor bayginlik geliyor gibi mide çok garip oluyr sende de boylemi kuzum
Gidip yedim evi topladm geldim :)
Ev hanımı kelimesi bile garip geliyor ya
Yok cnmm sadece mola uzun bir mola veriyoruz diyelim fundosum
Carsamba ins.ogrenicem saglikli olsunda gerisi önemli degl aslında
Kapattim fundam. Aksam esimle izlerim. Film guzel mi bilmiorum ama 15 dk sini izledim sadecee.
Sosyoss hosgeldinnn. Cok sevindimmmmm arayi duzelttiginizeeetesekkur ederiz hediye icinnn bissuru oyuncagimiz olduu
Evetcnm degisik ruyalar goruluyormus hamilelikteebak fundosa soyledigim filmiii sende izle sosyalimm. Lone survivor adi
gittim altın aldımmmm düğün içinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?