Ağlayakta gözden mi olak???

türk filmleri düşmüyoo netee hükümet kadın bile yasaklıııı
yabancılar aynı gün düşüyo ama kend filmlerini çok koruyolar bizimkilerrr geçen su ve ateşe baktık ama yokkk

Ama doğru olan o zaten canım azıcık bizlerde alıştık gitmeden evden izlemeye ama dar gelirliler içinde nette izlemek daha iyi oluyo..

İki ucu da b.. Değnek

Kız sevmedim değil hiç demedi ki tamam testleri yaptır hel bakalım ona göre yol izleriz.. 1 yıl dolmadı daha tedaviye başlamayız dedi iyi de ben zaten bir yıla kadar kendi isteğimle çalışacağım ona ben tüp bebek yap demedim ki yum takibi yap nasıl var mı yok mu diye merak ettim buda zor olmamalı ama yok dedi o yüzden simir oldum ama iyi kadın..

Millet öle resim alıp yüklemeyi sever ama onu kendi yapmış gibi göstermediyse sorun yok demekki beğenmiş

kızzz tehdit eden taşeron varyaaa sizi öldürcem karını çocuklarını diyen o sayfasında paylaşmış bunları iyi tanıyın yazmışşş çok komik inşaat firması sayfası açmış facede bisürü takipçisi var kendi gibi öle bi adam işte esenyurtta oturan sıvacı

evet benoşşş benim kocişte dedii çıkınca kadın çok bilgili iyi bi dr. belli dediii
ben dedimki bide gönül hanım bıktım bu ağrılardan hamile kalsamda kurtulsam
ama ben sana bebek verememkiiii ne yapabiliriim dedi böle üzgün üzgün
çıktık diyoki ukalalık niye yapıyosunnn kadın ciddi sevmiyo öle şeyler neee dedimmm abartmaaa

ayşemmm inş. hamiş kalırsam hep düzenli gidecem onaa doğum biraz pahalıymış gerçi ama bakalım doğum yapan çok tanıdık var orda mecbur gideriz en azından aynı dr. doğurtur

ayşem yabancı filmler öle ama türk filmleri düşmüyo kızzz
hobbit bile vizyona girdiği gün düştüüü
bul helee
sen kitap hırısızı ile savaşın gölgesinde ( lore ) yi izledinmiii savaş filmleri dedim ya hani

sosyalll burdaaa kaç dakikadır veeeeeeeeeee başka topikte geziyoooooooooooo
kızlar gelinceeeeeeeeeeeeeee

Dogum onemli yaa.sen bu kadindan memnunsan birakma cnm
Yok cnm izlemedim. Aksam soylerim esime. Indirir hemen.
Evt cnm yabanci filmleri izlemek kolay. Kiz hem benosun dedigi gibi karli oluyor. Valla biletler kazik hele birde yiyecek birsryler alincaaa ipin ucu iyice kacio. Evde rahat rahat izlioruz. Nette sinirsiz zaten.

Sosyosumm gelmis miiii

Kizz fundos sana film arastirirken bi filmi actim takildim kaldim. Bunu esim yeni indirmis heralde. Guzele benziyor. Adi riddick. Neten baksana bi.

Kizz fundos sana film arastirirken bi filmi actim takildim kaldim. Bunu esim yeni indirmis heralde. Guzele benziyor. Adi riddick. Neten baksana bi.

robotlu vurdulu kırdılı bişiler çıktı omuuuu ayyy evde işzlemek güzel yaaa ama nuh sinemada izlenirrrr herkül gibiii
kız bende eski ofiste açıp ctesi günleri bir film izleim burda ilzyemeiyom

Herkese iyi geceler

Gülmekten karnıma ağrılar girdi kesin gidin derim 3 e göre çok daha güzel olmuş

Yelizcim sağ salim gitmişsin ne güzel hadi iyi tatiller sana canım.. Bizi boşlama..

bizde gidelim o zaman dün gece arayı düzelttik gibi ama ben hala kırgınım

Gunaydin kizlarr
Hadiii yaa bizde mi gitsek acabaa, ohh rahatlamissindir benayimm.
Bu gecede hic uyuyamadim,garip garip ruyalar gordum,Allah hayirlara cikarsinn

doğuma yakın daha çok saçma sapan rüyalar göreceksin canım, bu çok normal ama kafaya takma

fundoş seni boğarım haa ayyy bu ne negatiflik yaaa, hiçbirşey çıkmayacak ve bebişin çok yakın zamanda gelecek lüften negatif enerji yayma evrene iyi düşün iyi olsun

günaydın sedoşumm

artık evi sen süpürmee süpürge kullanmak rahmi çok kasıyormuş sonra bi sürü ağrı çekersin Allah korusun

sosyalll burdaaa kaç dakikadır veeeeeeeeeee başka topikte geziyoooooooooooo
kızlar gelinceeeeeeeeeeeeeee

kızzz geldimde geçmişi okuyorum deliii yazmışsınızda yazmışsınız

ayşemmm bebişine gelsin

Amiin canmm , bebekle ilgili düşündükçe güzel oluyor evt ,darısı hemen basiniza bitanem aslinda kafama takılan esimn ailesi...
misirlari goturmuslerdirr
telden alinti yapmak zor oluyor yaa
sedocann hala burda misin,kos yemegee minik bize saydiriyordur simdii,kadinlar kulubunu bi biramadin ne cektim bu kizlardan diyodur
Ayşem aclik çok farklı oluyor bayginlik geliyor gibi mide çok garip oluyr sende de boylemi kuzum
Gidip yedim evi topladm geldim :)

Ev hanımı kelimesi bile garip geliyor ya
Yok cnmm sadece mola uzun bir mola veriyoruz diyelim fundosum
Carsamba ins.ogrenicem saglikli olsunda gerisi önemli degl aslında

kız oğlana bişi olcak kapa kapaaaa

Kapattim fundam. Aksam esimle izlerim. Film guzel mi bilmiorum ama 15 dk sini izledim sadecee.

Sosyoss hosgeldinnn. Cok sevindimmmmm arayi duzelttiginizeee tesekkur ederiz hediye icinnn bissuru oyuncagimiz olduu
Evetcnm degisik ruyalar goruluyormus hamilelikteebak fundosa soyledigim filmiii sende izle sosyalimm. Lone survivor adi

Son düzenleme:

daha doğuma çok var erken çıktın dedilerse varyaaaaaaaaaaaaaaa
bende hele bi olsun hemen çıkıcam yaaa bekliyorum bi tepkiiii laflarım bile hazırr ne diceme dairrrr
ben molayı abartmak istiyorum iki tane sıpayı peşpeşe getirip sadece onlara yoğunlaşmakkkk
öğrenirsin sedommm artık kesin bencede sağlıklı olduğunu bilelim ikiside ayrı heyecannnn
bazen diyorum bi kızı olmalı annenin yanında yoldaş bazende bi oğul büyütmeliyim diyorummm

Hosgeldin sedooo.hemde nasi fena oluyorum.ozellikle sabahlariii midem kaziniyor resmen. Onumuzdeki hafta buyuk ihtimal pipileri titileri gorecezz

not aldım canım izlerim inşallah , eşimle tam düzeltmedik ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…