Ağlayakta gözden mi olak???

iyiyim sağol
canım 11 ay oldu artık bu ayda olmazzsa bi kontrole gidim sorun çıkarsa hiç beklemem direk tüp yaparım yeterince zaman geçti.. yaşta 31 oldu bu seneden umudum kalmadı

fundoşum hiç onlara gerek kalmadan gelir inşallaahh miniğin

Hatibulut neredesi sen kigizzz
Ayy kizlar kimin bati gecti kaldi herkesi unuttum gelince guzeli den bi tablo hazirlYalim

Selam kızlarrr.. ben geldim öğle arası kaçamağı..

valla iki gün kimsecikler konuşmamış in cin top oynuyordu ( ki işime geldi yoktum) şimdi herkes savaşa çıkmış askerler gibi hücum etmiş

Gördüğüm kadarıyla herkes iyi.. benimde kırmızılar bitti şimdi test yapma günlerim başlıyor bakalım bende ovü testi nasıl olacak ? inşAllah bu ay bişiler olur... belirti aramıycam diye kendime söz verdim bakalım ne kadar tutucam sözümü

Ayy kizlar kimin bati gecti kaldi herkesi unuttum gelince guzeli den bi tablo hazirlYalim

kız iyiyim iyiyim sen nasılsn :) tüp bebeğe başlıyoruz adet olayımda hayırlısıyla 3 gün içinde olursam başlicaz.sende ne var ne yok:)

iyiyim sağol
canım 11 ay oldu artık bu ayda olmazzsa bi kontrole gidim sorun çıkarsa hiç beklemem direk tüp yaparım yeterince zaman geçti.. yaşta 31 oldu bu seneden umudum kalmadı

bencede sakın aşılamaya yanaşma bak haaaaa tabi arkadaşın dediği gibi inşallah gerek kalmaz.

hiç yaptınmı canım test başladınmı

canım bat 28 kasım.tabi allah bilir en iyisini ama benm normal yolla gebe kalmam nerdeyse imkansız.tüp bbek yaptırcaz adet olur olmaz onu bekliyorum. :)

Umarım bir mucize olur canım , 3 günün var :)) hakkında hayırlısı olsun

ovu testin hayırlı olsun benaycan güzel sonuçlar doğursun inşallah , iyi çalışmalar dileyelim sana
sende iyisindir umarım :))

hemen yazalım :93:

sedgn bat 25 kasım olsun...

fundagun 29 kasım

Ayşenur88 5 aralık

sürreyya06 2 aralık

hatibulut 28 kasım

Son düzenleme:

27 mi

29 kız

canım bat 28 kasım.tabi allah bilir en iyisini ama benm normal yolla gebe kalmam nerdeyse imkansız.tüp bbek yaptırcaz adet olur olmaz onu bekliyorum. :)

öyle düşünme canım.dr un normal yolla imkansız dediği o kadar çok öykü duyuyoruzki bize neden vermesin.yada ilki tüp bebekle olur 2.normal.yada tam tersi gibi. inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan bu ay hamile kalırsın.3 kez tüp bebek yaptırmış biri olarak her ay umutlanıyorum bu ay belki diye.

tüp bebeği nerde yaptırmayı düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…