iyiyim sağol
canım 11 ay oldu artık bu ayda olmazzsa bi kontrole gidim sorun çıkarsa hiç beklemem direk tüp yaparım yeterince zaman geçti.. yaşta 31 oldu bu seneden umudum kalmadı
fundoşum hiç onlara gerek kalmadan gelir inşallaahh miniğin
inşallah hamişsindir canımbat ne zaman
Hatibulut neredesi sen kigizzz
Ayy kizlar kimin bati gecti kaldi herkesi unuttum gelince guzeli den bi tablo hazirlYalim
iyiyim sağol
canım 11 ay oldu artık bu ayda olmazzsa bi kontrole gidim sorun çıkarsa hiç beklemem direk tüp yaparım yeterince zaman geçti.. yaşta 31 oldu bu seneden umudum kalmadı
bencede sakın aşılamaya yanaşma bak haaaaatabi arkadaşın dediği gibi inşallah gerek kalmaz.
Selam kızlarrr.. ben geldim öğle arası kaçamağı..
valla iki gün kimsecikler konuşmamış in cin top oynuyordu ( ki işime geldi yoktum) şimdi herkes savaşa çıkmış askerler gibi hücum etmiş
Gördüğüm kadarıyla herkes iyi.. benimde kırmızılar bitti şimdi test yapma günlerim başlıyor bakalım bende ovü testi nasıl olacak ? inşAllah bu ay bişiler olur... belirti aramıycam diye kendime söz verdim bakalım ne kadar tutucam sözümü
yinemi aynı batbatlar aynıinşallah canımmmm
tamam direk tüp olmazsabide ikiz oluyomuş
yinemi aynı batevet tüp bebekte 35 yaş altına tek embriyo konuyormuş ama bende ikiz istiyorum valla :))))
Allah izin verirde normal yolla kalırsam da hemen peşinden yapıcam ikinciyi
bende kalabalık aile istiyorum aynen
canım bat 28 kasım.tabi allah bilir en iyisini ama benm normal yolla gebe kalmam nerdeyse imkansız.tüp bbek yaptırcaz adet olur olmaz onu bekliyorum. :)
Selam kızlarrr.. ben geldim öğle arası kaçamağı..
valla iki gün kimsecikler konuşmamış in cin top oynuyordu ( ki işime geldi yoktum) şimdi herkes savaşa çıkmış askerler gibi hücum etmiş
Gördüğüm kadarıyla herkes iyi.. benimde kırmızılar bitti şimdi test yapma günlerim başlıyor bakalım bende ovü testi nasıl olacak ? inşAllah bu ay bişiler olur... belirti aramıycam diye kendime söz verdim bakalım ne kadar tutucam sözümü
Hatibulut neredesi sen kigizzz
Ayy kizlar kimin bati gecti kaldi herkesi unuttum gelince guzeli den bi tablo hazirlYalim
Umarım bir mucize olur canım , 3 günün var :)) hakkında hayırlısı olsun
ovu testin hayırlı olsun benaycan güzel sonuçlar doğursun inşallah , iyi çalışmalar dileyelim sana
sende iyisindir umarım :))
hemen yazalım :93:
sedgn bat 25 kasım olsun...
fundagun 27 kasım
Ayşenur88 5 aralık
sürreyya06 2 aralık
hatibulut 28 kasım
en az 2 kardeş olsunlar canım yaaa bizde öle 4 kardeşiz çok güzel kardeşlik
bide bir kız bir erkek oldumu ohhhh hayali ne kadar güzellll
Allah izin verirde normal yolla kalırsam da hemen peşinden yapıcam ikinciyi
canım bat 28 kasım.tabi allah bilir en iyisini ama benm normal yolla gebe kalmam nerdeyse imkansız.tüp bbek yaptırcaz adet olur olmaz onu bekliyorum. :)
Umarım bir mucize olur canım , 3 günün var :)) hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?