Ağlayakta gözden mi olak???

eşlik edemiyorum işlerden ve ortamdan sosyalcan bende
şu cadılara bile zor yazıyom hızlı hızlı

Kiz saka yaptim anam linc edeceksiniz beni yoksa saka yaptim minnoslar sizleri cok seviyorum gidip dusa gireyim gorusuruz sonra

off kızlar vakit geçmiyo ya.bi an önce adet olsaydımda tüp bebeğe başlasaydık.adete 3 gün var felaket kasık ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum.keşke bu ay gebe kalsaydım bel ağrısı acaba belirtimi ya

evetttt belirtiiiiiiiiii neden olmasın belki hamişsin kızzzz

bende öle diyorum olsamda dr gitsem zaman kaybetmek istemiyorum

evetttt belirtiiiiiiiiii neden olmasın belki hamişsin kızzzz

bende öle diyorum olsamda dr gitsem zaman kaybetmek istemiyorum

ayyy canısı nasılsın yaa keşkeee gebe kalsam ama normal yolla olmuyor bizimde ondan :) sendemi tüpe başlican:)

mrb cnm. bence vucudunda belirti arama. cunku aramaya baslayinca belirtileri psikolojik olarak kendimiz yaratiyoruz. hakkina en hayirlisi olsun cnm.

mrb cnm. bence vucudunda belirti arama. cunku aramaya baslayinca belirtileri psikolojik olarak kendimiz yaratiyoruz. hakkina en hayirlisi olsun cnm.

merhaba canım :) yok belirti aramıyorum takılıyorum biliyorum adet olacağımı olayımda tüpe başlayim diye heyecanlıyımda :)))

ayyy canısı nasılsın yaa keşkeee gebe kalsam ama normal yolla olmuyor bizimde ondan :) sendemi tüpe başlican:)

iyiyim sağol
canım 11 ay oldu artık bu ayda olmazzsa bi kontrole gidim sorun çıkarsa hiç beklemem direk tüp yaparım yeterince zaman geçti.. yaşta 31 oldu bu seneden umudum kalmadı

belirtilerin hepsi psikolojik kızlar 2kere hamile kalmış biri olarak tecrübe konuşuyo burda

ne kasık ne bel ağrısı ne baş dönmesi ne bulantı hiçbişeycik olmadı tabi bünyeye göre değişir ama çok küçükken belirti olmuyo zaten 3aya yaklaşınca başlıyo boşaltın kafayı bakıyim

inşallah hamişsindir canım bat ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…