Çooooooook cadısınız yaaaa
tamammm yapmıyorum o halde beklemedeyim bende belirti neyin yok zaten
Az kaldi geliyorummmmmmmmm
Aysecim diger kizlar beni istamiyor sanirim o yuzden gelmiyorum kustum
aaaa olurmu oylee seyyyy. diger kizlarrbi ses verin yada bi halay cekinn sosyala tepki verin bakayimm
hocana değer ver, test yapılıp yapılmicini iyi bilir o
fundoşumm sen istediğini yap asıl bu ayşeyi dinleme
son sözümü söyledim , kapışma bitti
oturduğumuz yerde kapışıyoruz biz
ooyy bak sana sosyalcan diyordum hepp , sorumsuzcan derim bundan böyle kızdırma benii
yerimm senii
Kiz saka yaptim anam linc edeceksiniz beni yoksa saka yaptim minnoslar sizleri cok seviyorum gidip dusa gireyim gorusuruz sonra
off kızlar vakit geçmiyo ya.bi an önce adet olsaydımda tüp bebeğe başlasaydık.adete 3 gün var felaket kasık ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum.keşke bu ay gebe kalsaydımbel ağrısı acaba belirtimi ya
evetttt belirtiiiiiiiiii neden olmasın belki hamişsin kızzzz
bende öle diyorum olsamda dr gitsem zaman kaybetmek istemiyorum
off kızlar vakit geçmiyo ya.bi an önce adet olsaydımda tüp bebeğe başlasaydık.adete 3 gün var felaket kasık ağrısı ve bel ağrısı çekiyorum.keşke bu ay gebe kalsaydımbel ağrısı acaba belirtimi ya
mrb cnm. bence vucudunda belirti arama. cunku aramaya baslayinca belirtileri psikolojik olarak kendimiz yaratiyoruz. hakkina en hayirlisi olsun cnm.
ayyy canısı nasılsın yaakeşkeee gebe kalsam ama normal yolla olmuyor bizimde ondan :) sendemi tüpe başlican:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?