• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

bi arkadaş netten tablo almak istiyorda var mı bildiğin güzel adresler :34:

canım nette satışı varmı bilmiyorum ama benim bildiğim zafer resim çerçeve var çok güzel tabloları var ben ordan aldım bir kaç kere
dur bakayım nette stışı varmı

bursaya gidiyor ya bugünden gidecekti heraldee :44:

he kızzz bu defada eşim dedi ara verdik ağrında var riske atmayalım dedi :1: ama bu ay olmazsa bir dahaki sefere onun dediği şekilde yapacakmışız
bana bırak dedi :9::9::9:

sosyalim bu iğneyi sen hergün karnından yapıyorsun değilmi pahalı birşeymi zor oluyormu Allah yardım etsin canım yaa

iyi yapıyorsunuz canım riske atmamak lazım :17:

sosyalimm kendi kendine mi yapıyosun iğneyi :53:
benaycan geldiii günaydın benayım hoşgeldin :16::16:

evet canlar hergün saat 7 de karından kendim yapıyorum :32::32::32:

yok canım onun sitesinde satış
kertenkeleye baksın bir

Eki Görüntüle 1011938

Tam sevinemedim buruk bir sevinçççççç

ne yolu nereye gidiyo benay :53:

sosyalimm kendi kendine mi yapıyosun iğneyi :53:
benaycan geldiii günaydın benayım hoşgeldin :16::16:

Günaydınnnn kızlarrr

Pericim bariz ben burdayım diyo ki benimkide böleydi bende devlete git ben test yaptım silik gördüm emin olmak istiyorum de hemen gönderiyo ama erken gideydin hemen öğleden sonra veriyodu bizimkisi internette

Hadi gözün aydın canımmmm. Çok sevindim darısı diğer kızların başına inşAllah :64: :64: :64: :64:

Lizim bu akşam bursa ya gidiyoruz canım
Daha iyiyim çok şükür unutmaya çalışıyorum dünü geçecek yarın inşAllah daha güzel olacak.. Konuşunca gene ağlamam geliyo :9:
Dün yeterince ağladım oysaki :9:

Fundam :115:
Sosyalimm :124:

yok canım onun sitesinde satış
kertenkeleye baksın bir

o ne kızzz :9:

Günaydınnnn kızlarrr

Pericim bariz ben burdayım diyo ki benimkide böleydi bende devlete git ben test yaptım silik gördüm emin olmak istiyorum de hemen gönderiyo ama erken gideydin hemen öğleden sonra veriyodu bizimkisi internette

Hadi gözün aydın canımmmm. Çok sevindim darısı diğer kızların başına inşAllah :64: :64: :64: :64:

Lizim bu akşam bursa ya gidiyoruz canım
Daha iyiyim çok şükür unutmaya çalışıyorum dünü geçecek yarın inşAllah daha güzel olacak.. Konuşunca gene ağlamam geliyo :9:
Dün yeterince ağladım oysaki :9:

Fundam :115:
Sosyalimm :124:
benayım :66:

Günaydınnnn kızlarrr

Canım ya bugün gidemem ki hastaneye zaten yarın bi fısratı olursa kan veririm olmazsa pazartesi sabah vereyim.. Acile gidip direk hcg testi istesem vermezler mi illa silik gördüm mü diyeyim :)

Canım ya bugün gidemem ki hastaneye zaten yarın bi fısratı olursa kan veririm olmazsa pazartesi sabah vereyim.. Acile gidip direk hcg testi istesem vermezler mi illa silik gördüm mü diyeyim :)

İyi dayanıyon haaa :9: ben şimdiye gidip kan verdiydim ki öle olmuştu

he valla yaa ben hemen hastaneye uçmuştummmm :10:
yalnız çok net çıkmış değerin yüksek bence
benoşş demek seninde öle çıktı net ne güzel yaaa
bende görebilecemmi acaba böle bişeyyy :1:

pericann sana halay çekmedik demiiii :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

benayy kızz hormonların etkisine girmişsin bile o ağlama krizleri pek fena :9::9:
sosyoş ne güzel kendi kendine yapabiliyosun 9 ay zor olurdu yoksa

İyi dayanıyon haaa :9: ben şimdiye gidip kan verdiydim ki öle olmuştu

Çok hevesim yok ya ondandır ilkini öğrendiğim gibi sevinmedim :S

Elbet onun zamanı var tabi ki göreceksinnnn fundoşumm :16::54:

tabii göreceksin :57:

pericann sana halay çekmedik demiiii :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

benayy kızz hormonların etkisine girmişsin bile o ağlama krizleri pek fena :9::9:

he kız her gün her gün nerede hemşire bulacağım :9:

Ah be hiç haberin yok
Eş dost biz gama düşücez
Sen durma koy saki
İçicez :7:

sıla saki müthişşş dinleyin :16:

Sağol canım benimmm oynayalım sürekli herkes sırayla gelsinn :)

hemen açıyorum sosyalimmm sılaya bitiyom zatiiii

Sosyaaalll burası senin topiğinn miydiii.Ben ateş topiğinden başka biyere hiç uğramıyom da o yüzden farkedememişim.Hayırlı olsunnn,hayırlara vesile olsunn,bol bebişli bir topik olsun inşallaahhh:nazar:

Back
X