• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Sosyaaalll burası senin topiğinn miydiii.Ben ateş topiğinden başka biyere hiç uğramıyom da o yüzden farkedememişim.Hayırlı olsunnn,hayırlara vesile olsunn,bol bebişli bir topik olsun inşallaahhh:nazar:

evet canım zamanında arkadaşlarla beraber açtık burada dertleşip burada sevinip üzülüyoruz, sağol canım amin inşallah :16:

yaa amannn hepsi aynı işi görüyo zaten olmayıversin boşverrrrr :9::9::9::9:
benim eşimdede symbol var :1: şirket arabası beğenmiyooo beyimiz diyorum sürekli şükret işimizi görüyo ne kasko ne vergi ne benzin haklısın diyo ama rahat araba değil :1::1::1:

yaa amannn hepsi aynı işi görüyo zaten olmayıversin boşverrrrr :9::9::9::9:
benim eşimdede symbol var :1: şirket arabası beğenmiyooo beyimiz diyorum sürekli şükret işimizi görüyo ne kasko ne vergi ne benzin haklısın diyo ama rahat araba değil :1::1::1:

kız olmazsa olur mu benim ihtiyacım var arabaya , çok zorlanıyorum işe geliş gidişlerde :25:

bende acaip acıktımmmm grissini ile duruyorummm
ne var acaba yemekteee :56:
afiyet olsun canımm miniğini doyur güzelce iyi beslen
güya bende diyete başlamıştım spor yapıyordum ya yalan oldu herşey :1::1::1: sende ye kız o grissini seni ne kadar tutacak :20:

Canlarimm nasilsinizzzz
Ben pazara gidiyorum annemlee
Zeytinyagi falan alcezz
Sosyalimmm fundammm aysemm lizimmm twinimm periii :16::16:
Hepinizi cokkk seviyoreeeee

yeliz kızz bidaha test alıp evirip çevirmek yok tamammııı :20: varsa aha böle kabak gibi çıkıyo ortayaaa :9::9::9::9:
alışverişini yapıyon ufaktan haa az kaldı gitmene kızzz kolay gelsin hadi bakalım :54:

sosyalim bazen hoşuma gidiyo öle yemek kız yoksa ben yememmiii oburix funda :9:
kız sende karar ver artık al arabanı aaa

yeliz kızz bidaha test alıp evirip çevirmek yok tamammııı :20: varsa aha böle kabak gibi çıkıyo ortayaaa :9::9::9::9:
alışverişini yapıyon ufaktan haa az kaldı gitmene kızzz kolay gelsin hadi bakalım :54:

sosyalim bazen hoşuma gidiyo öle yemek kız yoksa ben yememmiii oburix funda :9:
kız sende karar ver artık al arabanı aaa

ayy bulamıyorum ki cruze lar nasıl hatchback ama baksana bi fundoş chervolet :53:
Ayşem nerdekiiii :44::97:

sabah geldi sanki tekrak çıktı :40: ama yazmamış kız

Son düzenleme:
ayy bulamıyorum ki cruze lar nasıl hatchback ama baksana bi fundoş chervolet :53:

sabah geldi sanki tekrak çıktı :40:

kız chevrole artık satılmayacakmış bizde 4 yıl önce aldık ablam kullanıyo şimdi çok memnun aveo gerçi o ama hani parça sorunu filan olur bişey oldumu
sen 0 mı alacaktınn

canom bence ford opel veya wos. hatcbakine bak

kız chevrole artık satılmayacakmış bizde 4 yıl önce aldık ablam kullanıyo şimdi çok memnun aveo gerçi o ama hani parça sorunu filan olur bişey oldumu
sen 0 mı alacaktınn

2. el kuzum ama cruze hatchbackleri çok hoşuma gidiyor , eşimde almam diyor bu markayı :25:

Back
X