• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Fundammm insallahhh surda 3 kizi kaldik kizzz sosyal de şu listeyi guncellesin gelmeyenleri silsinnn
Ayy hadi insallahh kuzumm Allah hayirli zamanda nasip etsin insallahh

Sosyalimm paylas kizz sana yakisir basgaannnn :51:

Benosumm evett Allah onlardan razi olsunn kizz simdi boyle dioz da yarin oburgun cok lazim olucak bu hamaratliklar :9:

Twincimmmm
Uzuldum kardesine ama Allah buyukk bizim burda annemin bi arkadasi 18 yil sonra kendiliginden hamile kalmis ona da asla olmaz diolarmiss hic belli olmaz bu islerr
Ameliyatla buluyolar iki uc taneyle tup bebek yapiyolar

sağol canım benim paylaşırım :16:

bana tedavi gerekmiyomuş cnm eşime gerekiyoo geç adet gördüğüm için geç yumurtluyomuşum herkesin bünyesi farklı dedi dr evet o haberi bende gördüm allah yardımcıları olsun

evet kızz iyice değişti huyu suyu adamın sinir ediyoo beni:41::41: zormu oldu rahim filmii bekle bakalım inş olur:16:

Aa çok iyii neler sölemiştin yumurtlamıyorum filan eşinen soruni hemencik hallolsa senin işin kolayy

ayyy acaba bu rahatsızlığından dolayımı öle oldu
uyittular bişey anlamadım kendime gelince sancım çok oldu kustum sancıdan kıvranddımm ertesi gün turp gibiydim:32:

Kız benoş kabızmıı okumadımm kayısıda iyi mısırda haşlanmış mısırlar varyaa ondan ye benoşş çook rahhatlarsınn:34::1:

Twinimmm kardeşine çok üzüldüm yaa:5:

Aa çok iyii neler sölemiştin yumurtlamıyorum filan eşinen soruni hemencik hallolsa senin işin kolayy

ayyy acaba bu rahatsızlığından dolayımı öle oldu
uyittular bişey anlamadım kendime gelince sancım çok oldu kustum sancıdan kıvranddımm ertesi gün turp gibiydim:32:

evet yaa bende anlamadım dr tlfonda yumurtlamanda sıkıntı var dedi adetten 1 hafta sonra gittim yumurtan oluşmuş dedi evelki günde ovulasyon testinde baya çıkmıştı heralde o testlerdede sorun var tam net çıkmıyo çizgi:44: evet eşimde gurur yapıyo cnm gitmiyo ne varsa hastalık yanii hiç yok demiyoki dr zaten belki ilaçla çoğalır, hmmm neyseki kurtuldun filmden inş bunun üzerine tutar:16:

Yaaa Allah afftetsin gücüne gitmesin amaa günah değilmii dimi ne hasretle beklemişler bitanic olsun diye
o adamcağız nasıl geçindirsinnn :(((
Görmemislermi yaa doğmadan alabelirlerdi

Valla onu biz bilemeyizz vardir bi hikmetii
Kizz insan nasil aldirsinnn hepsi saglikliysa nasil karar versin cok zor yaa Allah yardimcilari olsunn

bana tedavi gerekmiyomuş cnm eşime gerekiyoo geç adet gördüğüm için geç yumurtluyomuşum herkesin bünyesi farklı dedi dr evet o haberi bende gördüm allah yardımcıları olsun

evet kızz iyice değişti huyu suyu adamın sinir ediyoo beni:41::41: zormu oldu rahim filmii bekle bakalım inş olur:16:

Valla Allah sana da kolaylik versin ezo esinim sana yardimci olmasi lazim ustune duseni yapmasi lazim.Yani sen farkli mi yaklaşsan acaba ne bileyim bi sekilde anlasa tedavi olurdu bence

he kızz gezeriz ama benim sizi gezdirmem için minibüs almam lazım bu kadar hatunu ben arabaya nasıl sığdırayım:9:

üzülme canım herşeyin hayırlısı, ama ameliyatla falan hallolur inşallah :16:

ayy kuru kayısıyı ye üstüne 1 bardak ılık su iç :56:

Kız üst üste bineriz :9:
Deneyim hemen çok rahatsız ediyo beni karın ağrım bundan galiba

Kız benoş kabızmıı okumadımm kayısıda iyi mısırda haşlanmış mısırlar varyaa ondan ye benoşş çook rahhatlarsınn:34::1:

Twinimmm kardeşine çok üzüldüm yaa:5:

Aa evde dondurucuya koymuştum yapayım pazartesi hemen :9:
Saolun kızlarrr

Son düzenleme:
Kızlarr sağolun evet üzüldüm ama herşey Allahtan işte baska Dr lara da gidecek. .
Ins yükselir değerleri. .
Siz nasılsınz canlar.

Twincannn yumurtlama dönemi başladımı canımm ne belirtisiii
bat ne zaman kuzu

Ben de burdayimmm amma velakinn misafirlikteyizz ergenler gibi elimde telefonn dusmuyooo :9:

Back
X