• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Evett suan ortamda 4 tane ergen var ellerinde telefon facede takiliyolarr bi de benn :9: hicc evli barkli kadin gibi bi halim yokk :9:

Kapanirsaa sosyalimm bi f... Acarsin dicem ama o da kapanabilirr

Isı bandı ne kızz yün patik diye bisey varr

Twinimm baska seylere yogunlas kitap falan oku ne biliimmm gecmez simdi o gunlerr

Evett sosyall sorma bi ozledim kiii :1:
Birtek kocami ve evimi ozledim valla artik kendilerinden oyle bi soguttular kii yuzlerini goresim yokk
Lafini etmesinler kiz sonra evli barkli kadin elinden tel dusmuyor diye:9:
Simdi senin agzin ozlemedim diyor ama o altin kalbin kaynanani gorecen diye pirnpir heyacanlaniyor bence:9:

Benimki ayaklandi :53: çakacak şimdi :1:

Kizzz ben tele baktim kaynanami en son ne zaman aramisim diye ama bulamadim artik ne kadar geriye gitmisse, kadinda bana hic bi sey yapmadi ha simdiye kadar demek ki adinin kaynana olmasi yetiyor:53::9:

Kac kigiiizzzzz :9::9: yakalanmaaa

Sosyalimm kanın ısınmamis derler yaa bisey yapmasa da icinden gelmiyor demekki
Kiz benimki de bana karsi cok iyi ama ben onun icini biliyorum yoksa bana bi zarari yokk olmaz da ben de bikere gicik oldum istee napimm

Kizzz ben tele baktim kaynanami en son ne zaman aramisim diye ama bulamadim artik ne kadar geriye gitmisse, kadinda bana hic bi sey yapmadi ha simdiye kadar demek ki adinin kaynana olmasi yetiyor:53::9:
:1: :1: Kuzum ne kadar az gorusursek o kadar iyi bence sık görüştükce bişey çıkarıyorlar :58:
Boşver kafan kulağın rahat biz haftada bi kere gidiyoruz :1: o da bnmki istiyo diye.
Evett suan ortamda 4 tane ergen var ellerinde telefon facede takiliyolarr bi de benn :9: hicc evli barkli kadin gibi bi halim yokk :9:

Kapanirsaa sosyalimm bi f... Acarsin dicem ama o da kapanabilirr

Isı bandı ne kızz yün patik diye bisey varr

Twinimm baska seylere yogunlas kitap falan oku ne biliimmm gecmez simdi o gunlerr

Evett sosyall sorma bi ozledim kiii :1:
Birtek kocami ve evimi ozledim valla artik kendilerinden oyle bi soguttular kii yuzlerini goresim yokk
Kuzum evet kitap var basliycam ama öylece rafta duruyo..yoksa siyiricam :32:
Buluruz kiz olumune kankayiz:29:

Kac kiz kac yakalamasin:10:

Cnm bnm kankislerim benim :16:
Evet çıkayım birazdan :1: sabri taşımadan

Kac kigiiizzzzz :9::9: yakalanmaaa

Sosyalimm kanın ısınmamibi turs derler yaa bisey yapmasa da icinden gelmiyor demekki
Kiz benimki de bana karsi cok iyi ama ben onun icini biliyorum yoksa bana bi zarari yokk olmaz da ben de bikere gicik oldum istee napimm
Onceleri hep ariyordum simdi hic aramiyorum o hep benden bekliyor bende ondan bi turlu bulusamiyoruz:9:

Lafini etmesinler kiz sonra evli barkli kadin elinden tel dusmuyor diye:9:
Simdi senin agzin ozlemedim diyor ama o altin kalbin kaynanani gorecen diye pirnpir heyacanlaniyor bence:9:

Ayyyy sosyalllll :1::1: dellendirme beni simdii agzimi bi acarsammm :9:
O da beni cok ozlemistir zatenn
Anjiyo oldu kaynanam simdi gider gitmez ziyaret edicemm
Ben ameliyat oldugumda onlar cok geldi ya gideyim ayip olmasinn :47:

Onceleri hep ariyordum simdi hic aramiyorum o hep benden bekliyor bende ondan bi turlu bulusamiyoruz:9:

Kız aynı ben gibi hep ben arıyodum o da göstermelik arıyodu şimdi ne ben arıyorum ne de o :1:
Yeliz kız bnmki de öyle bi sorun yok ama bana çok doğal gelmiyor içinde var sanki bana karşı bişiler kıskançlık gibi :31:

Ayyyy sosyalllll :1::1: dellendirme beni simdii agzimi bi acarsammm :9:
O da beni cok ozlemistir zatenn
Anjiyo oldu kaynanam simdi gider gitmez ziyaret edicemm
Ben ameliyat oldugumda onlar cok geldi ya gideyim ayip olmasinn :47:
Tamam yelizim sinirlenme :18: zaten benim uykum vardi sacmalamisim kusura bakma ablaa:9:

Kız aynı ben gibi hep ben arıyodum o da göstermelik arıyodu şimdi ne ben arıyorum ne de o :1:
Yeliz kız bnmki de öyle bi sorun yok ama bana çok doğal gelmiyor içinde var sanki bana karşı bişiler kıskançlık gibi :31:

Acaba paranoyak miyiz belki bizi cok seviyorlardir:9:

Evet sosyalim yatiya kaldilarr:) simdi yataklarini actim onlari yatirdim. Anca gelebildim.

Benayimm hayirli yolculuklarr. Hayirlisiyla gitt bize hayirli haberlerini ver:34: yarin gozum sende olacakkkk
Ayy perican hamile miii,cok sevindimmm.Hayirlisiyla kucagina alirsin ins. Canimm.
Ayy bugun giremedim hepinizi cok ozledim. Fundammm,sosyalimmm,benayim,yelizim,twinim,fatmamm,lizommm:54:
Ahh birde sedom gelseydiii

Ciktik eve geldik bu saat olduu anca girebildimm
Sosyalimm bu kaynana bahsini kapatalimm sinirim zipliyor :1:
Twinn sen de razi et şu kocanii konusmalari falan goster ne biliimm
Aysemm hosgeldin ve gule gule :1: ayy yatili misafirr hic sevmemm uzaktan planli gelenler hariccc
Hepinizi opuyorumm iyi geceler canlarrr :16:

Evet sosyalim yatiya kaldilarr:) simdi yataklarini actim onlari yatirdim. Anca gelebildim.

Benayimm hayirli yolculuklarr. Hayirlisiyla gitt bize hayirli haberlerini ver:34: yarin gozum sende olacakkkk
Ayy perican hamile miii,cok sevindimmm.Hayirlisiyla kucagina alirsin ins. Canimm.
Ayy bugun giremedim hepinizi cok ozledim. Fundammm,sosyalimmm,benayim,yelizim,twinim,fatmamm,lizommm:54:
Ahh birde sedom gelseydiii

Günaydın millettttt :3: :3:
ayşemmm kolay gelsin sanaa :1:
bugün gözler benoştaaa hayırlı haberler getircek inşallahhhh
ayşem sedom bana yazmıştı sizinde canınızı sıkıp üzmek istemiyorum derdimle diye sanırım o yüzden girmiyor
kendime gelince katılcam demişti birde iştende çıktı yaa canı sıkkındır şimdi :26:
inşallah biran evvel toparlar gelirrr

Gunaydin kizlar
Ben bu gece hic uyuyamadim fena gazim vardi cok sanci yapti bende
Benayim hemen buraya yaz merakta koyma bizi
Aysem kolay gelsin sana da
Fundosummm

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar
Ben bu gece hic uyuyamadim fena gazim vardi cok sanci yapti bende
Benayim hemen buraya yaz merakta koyma bizi
Aysem kolay gelsin sana da
Fundosummm

kız bu ilk aylar herkestemi oluyor bu gaz anammm çok zor bişeye benziyor haa :1:
Allah yardım etsin canommm tez zamanda banada yaşatsın :9:
ben burdayım başkan merak etme :42:

kız bu ilk aylsen herkestemi oluyor bu gaz anammm çok zor bişeye benziyor haa :1:
Allah yardım etsin canommm tez zamanda banada yaşatsın :9:
ben burdayım başkan merak etme :42:

Yasatmasin kiz uykuda ziplatiyor valla seninki sakin gecsin insallah:16:
Bende geldim canim burdayim ama kahvalti yapip kuafore gitmem gerek malum sey isleri:53:

Back
X