Lizimm geçmiş olsun canım..
Diş zor valla
Ağrın yoksa alma ilaç falan ağrı varsa işte ona bişi diyemiycem iyi araştır..
Yelizim merhaba canım bende sen gibi oldum bakalım benim ne zaman gelecek adet günüm
Valla benosumm bir iki ay gunu belli olmaz sonra duzene girer insallahh
Benim de ne halt olacagi belli degill.Zatenn 5 adetlik kanama gecirdimm nerdeysee simdii adet gorup doktora gitmem lazim bu kez baska seyler cikacak diye korkuyorumm.Ankaraya gitsemm ordan ameliyat olup dönücemm buyuk ihtimalle ve 8 ay once acik ameliyat oldugum icin muhtemelen yine açik olacak cunku cok fazla yapisiklik var bu doktor da açiga gecebilir
Ya iş sadece tup bebege kalsaa Allah buyuk derr parani bi kenara ayirir baslarsin veya bi sure beklersinn ama oncesinde olacaklari dusunmek bile beni yoruyo ozellikle ameliyat kısmı..gecen seferki cok sorunlu gecmisti o gunler aklima geliyor ameliyattan sonrakii halimmm nefes problemii ameliyatta kalpte olusan sorunn.
Benim yerimde kim olsa simdiden şu sigara zikkimini birakirr ama ben bir gerizekaliyimm hem de onde gidenii
Twinimm hadi hayirlisii belirtilere takilmaa kizz o isler belli olmuyoo insallah gelmistir bebeginn
Sosyalimm aşiri bulanti da iyi degill bence sen biran once bunun icin gorus doktorunlaa ilac veriyolar yaa rahatlatir senii insallah
Fundos naapti acepp
kuzum takmıyorum ya kendıme kızıyorum ben cok sulugöz oldu valla..
Yinede deme öle. Keşke bıraksan aenin sağlığın önemli sonuçta..
Kötüyü düşünmekte normal senin yerinde bende olsam aynı şeyleri düşünürdüm. Dediğin gibi bi tek tüp bebeğe kalsa keşke ama işte ihtimalleri bilmiyoruz ama yinede sen bunları sıkıntı yapma iyi düşün ankaraya git hem bak doktor iyiymiş hiç belli olmaz bu işler... Nasip kısmet bakarsın tüpe gerek bile kalmaz inşAllah
ben gittiğimde söyledim aşırı bulantım var diye bana aramıza hoş geldin dedi
ayy değer mi ağlamana göz yaşlarına sende bi alemsin haa
İnsallah canmm
Suann icimde neler olup bitiyor bilmiyorum kontrole gittigimde yeni bi surprizle karsilasmaktan korkuyorum kistler falan yanii
Varyaa ben hicc bulasmicaktim bu islere 1 sene ama istee benim pimpirikliligimm yuzundenn her ay doktorr her ay yeni bisey ciktii
Bakalimm Allahtan hayirlisii hepimiz icinn
kızlarr fundoş nerde ki doktora mı gitti işleri mi var :44:
ben gittiğimde söyledim aşırı bulantım var diye bana aramıza hoş geldin dedi
ayy değer mi ağlamana göz yaşlarına sende bi alemsin haa
Inanmayacaksiniz ama yillar sonra banyo yapabildim
Hemde ne pasak sorma benayim hafifledim kiz birden demek ki agirligim sacimin yagindanmisYıllar sonra mı
Pis pasaklı seni
Funda neden gelmedi yaaa.. İnsanın aklına kötü şeyler geliyo
Hemde ne pasak sorma benayim hafifledim kiz birden demek ki agirligim sacimin yagindanmis
Kiz gercekten ne oldu bu kiza yine halay cekmeye mi gitti ne yapti acaba
Bi de benim ki cok yagli benayim saclarda uzun yaAyyy o saç yağını hiç sorma yaw ne berbat bişi.. Saçlarda uzun olunca baş ağrısı bile yapıyo
İnşAllah şu bulantında normale dönerde daha rahat edersin..
Sevincinden çeksin halay ama bizide çatlatmasın..
Bu kızın telefonuda akıllı ama niye iki satır girip yazmıyo
Sosyalll nee yillar sonra miii
Kizz fundosunn misafirleri gelcekti dedim yaaa kayinvalide gorumce falann suanda sinirleri halay cekiyordurr
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
dün çok yoğun bir gündü girip girip çıktım yazamadan tam niyetleniyorum bi engelçıkıyor zaten burdaki hastane maşallah devlet hastanelerini geçmiş hep çok pahalı hemde eziyeti çok
benim doktora gittim; baktı kist olabileceğini düşündüm ama yok bi test yapalım dedi yaptık tabi negatif
şuan adetin kaçıncı günü anlayamıyorum tam sökülemedin çünkü diyor aşılama bir dahaki aya ama bu ay doğum kontrol hapı dedi benim tabi moral bozuldu
düzene girmesi lazım girince başlıycaz başka çaremiz yok dedi bayağı moral vermeye çalıştı ama ben üzüldüm aşılama için iğneler çok pahalı dedi epey masrafın olacak kararlımısın sorun yok bekleyedebilirsin dedi
neyse ben rahat etmedim akşam bizim ordaki bana progestanı veren dr. a gittim
daha girer girmez naber bebeğim ilaçların bittimi dediböle böle dedim bakalım hemen dedi
olur ilaçtandır rahat ol bitmiş zaten daha gelmicek dedi bu seferki adetin böle oldu takılma dedi
vitamini içtimi eşin dedi ben bu ayda takip yapmak istiyorum seni dedi perşembe ve ptesi bekliyor birde çok anlatıyor dinliyor bu yaa
bana bi site yazdı ordan bi bitkisel karşım almamı söledi bay ve bayanı varmış onun onada başlayın şimdi değilse bile aşılamaya çok büyük etkisi olcak dedi :44:
açıkcası takip olayına sevindim en azından görüp bilicem gidişatı bide buna 35 tl verip en az 3 kez gidecem öbürüne 50 tl veriyorum bişeyde yok ortada
kadın konuşkan birde anlatıyor sen sorunca dinleyip tatlı dille yaklaşıyor yalnız verdiği siteye girdik eşim diyoki öbür kadın daha iyi buna gitme daha bu ticarete çevirmiş işi çünkü linke girince ismiyle giriş yaptık onun üyeliği var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?