Ağlayakta gözden mi olak???

kuzum susuyorum susuyorum üstüme gelıo artık...benımle sohbet edıp bı yerlere gıtmek ıstıyomus bılmem ne sımdıye kadar o yakınlıgı göstermedı sımdı pat dıye olsun ıstıyo..kuzum bı kac kıtap vardı götrcektım kız kardesımden alıcaktım dıokı nerde fln bende dedım daha görmedım kardesım gıdınce alır verrım dıokı o zmn 2 ayı bulur fln dedım nıye 2 ayı bulsun ne zmn görrsem gtrrm dıye sınırım bozuldu sonrada dıokı ben sana takılıyorum la havle...

doktora nasıl sölimm prog: kullandımııı başka dr. verdiy aa
kızarrrr
söleyememmm
aşılamayı boşve rkızzz ben şu kanama olayına ne dicek ondayımmm

twnimii inşallah hamilesindir
ya sende gtme sürekli şu kadına mesafe koy üzmeye hakkı yok sende i,steksiz oturuyosan hiç gitmee daha iyi

Haaa unuttum twincann
Kizz senn şu kaynanaya agzinin payini versenee bidaha sana bulasmasinn allah allahhh
Valla bikez guzell bi laf soylee sonra bidaha senle ugrasmazz hem kalpler de kirilmaz o sekildee

Benimki de dun piknige annem gili de alalimmi demesin miii petroldeydik yakit aliyoduk.Actim kapiyi bana taksi cagir eve donucem sen ananla git dedim.vazgecti hemen
Oldu canm.Kendileri her ay koca bi hayvan kesiyolar daha bikez bizi cagirip da gelin beraber yiyelim demedii oglunaa hatta oyle bi planimiz varsa bile kizlarini cagirir bize bahane uydurur gitmeyelim diye.Benim de hicc isim yokk emek emek hazirladigim kofteleri cagirip anasina yedirtecemm olduuu

kuzum bnce bı kontrol etsın eger kötu bısey yoksa bnce ılac etkılemıstr en azından sorun yoksa yada varsa görur kuzum..
ınssss kuzum benım ...
cnm gıtmesem de olmuyokı kız benımkıyle aramın acılmasını ıstemıyorum cok sukur aramız ıyı bılıyo kımın haksız oldugunu bnde sırf onun hatrı için gıdıyorum.. altta kalmadım bu sefer söyledım bnde..

kuzum soyledım içimden gecenlerı kız bnde cazgır olamıyorum kı neyse en son bana dıokı sinirin gectı mı cıkarken gecti dedım cıktım
aman bosverın valla elbet düzelcek o da..

ya test yapasım varr yarın sabah mı yapsam :26:

Fundaa sacmalama soylemen lazimmm valla kizar mazar ama soyle yanii aşilama yaptiricann olumsuz etkilenmeyesin sonraa progestan kullandigini soyleyeceysinn sonra da azarini işit

selam canlarım 3 gündür uzak kaldım sizden özledim hepinizi
fundoşum ne menapozu hemen kötü düşünme, ama normal de değil araştırılması lazım canım
benoş kanaman kesildi mi kendini nasıl hissediyosun, yormuyosun değilmi iş güç diye
sosyom nasılsın bebişin nasıl
ayyy çok yabancı kaldım son durumlar nasıl

ben hastanede sürüklendim bugün dişçiydi kadın doğumcuydu ultrasondu günüm bitti, eşimin iznide hastanelerde geçti surat asıp durdu
yaa kadın doğumcudan onay alıp bikaç ilaç yazdı dişçi enfeksiyon geçince 20 lik dişimi çekecek ama çoook kararsızım ilaçları kullansammı ki :44: gebelik kategorisi b, etkisi bilinmediğinden hamileler kullanmamalıdır yazıyo.
sıpam da 826 gr 33 cm olmuş

hosgeldın kuzum gecmıs olsun cnm diş zor hele bide hamıleysen..drun kullan dedı mı cnmm
masallah oglusuna kuzummm

hosgeldın kuzum gecmıs olsun cnm diş zor hele bide hamıleysen..drun kullan dedı mı cnmm
masallah oglusuna kuzummm

ewet gerçekten zor. diş doktorum yazı yazıp kadın doğumcuya gönderdi, kadın doğumcu muayene edip bi rapor yazdı şu grup antibiyotikleri kullanabilir, çekilirse şu şartların gerçekleştirilmesi gerekir gibi. tekrar gittim dişçiye ilaç yazdı pazartesi gel çekelim dedi
ama işte ben prospektüse takıldım :44:
sen nasılsın canım son durumların nedir

kuzum benım yaa arada kalıosun bebıs ıcın sonucta ılac yanı :26:

canım ıyıyım sagol yarın bat merakla beklıyorum ama bi belirtim yok az once ıgne battı gıbı sol kasıgıma

Lizim gecmis olsunn diş zor gercekten.İnternetten arastir istersen baska hamieller kullanmismi diyee

kuzum benım yaa arada kalıosun bebıs ıcın sonucta ılac yanı :26:

canım ıyıyım sagol yarın bat merakla beklıyorum ama bi belirtim yok az once ıgne battı gıbı sol kasıgıma
ooo az kalmış regl olmazsa mı test yapmayı düşünüyosun? hadi inşallah bu ay senden güzel haberler alırız twinimm
Lizim gecmis olsunn diş zor gercekten.İnternetten arastir istersen baska hamieller kullanmismi diyee

teşekkür ederim yelizcim gelir gelmez önce size bakım dedim şimdide masama biriktirdikleri işleri halledicem dediğin gibi internetten bakıyım bi

kuzum evet belkı yarın sabah yaparım test :26: inşallah cnm 2-3 gun once sancılarım vardı ..

kötü şeyler düşünme canım inşallah bir şey çıkmayacak

geçecek inşallah canımm sende kv salla yaa kendini onun için ne üzsüyorsun

yok canım dr um vermedi :26:

maşallahhh dişin içinde geçmiş olsun canım ilaçlarıda araştırmadan kullanma

Twinimm hadi hayirlisii belirtilere takilmaa kizz o isler belli olmuyoo insallah gelmistir bebeginn
Sosyalimm aşiri bulanti da iyi degill bence sen biran once bunun icin gorus doktorunlaa ilac veriyolar yaa rahatlatir senii insallah
Fundos naapti acepp

ınsss canım benım ınss..gelmemıssede 3.gun dra gıderım artık ne gerekıosa yapıcaz..
evet bnde fundosu merak ettım yaa

kuzum takmıyorum ya kendıme kızıyorum ben cok sulugöz oldu valla..

Lizimm geçmiş olsun canım..
Diş zor valla
Ağrın yoksa alma ilaç falan ağrı varsa işte ona bişi diyemiycem iyi araştır..

Yelizim merhaba canım bende sen gibi oldum bakalım benim ne zaman gelecek adet günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…