Kız o kadın hiç değişirmi anam.. Bence başkasına gitmelisin
Valla bakacak bişey yok aşılama yapalım diycek..
Twinimm saol kız.
Boşver takılma konuşunca sanki göze geliyomuş gibi konuşmasın.. Gittiğine dua etsin
doktora nasıl sölimm prog: kullandımııı başka dr. verdiy aa
kızarrrr
söleyememmm
aşılamayı boşve rkızzz ben şu kanama olayına ne dicek ondayımmm
twnimii inşallah hamilesindir
ya sende gtme sürekli şu kadına mesafe koy üzmeye hakkı yok sende i,steksiz oturuyosan hiç gitmee daha iyi
Haaa unuttum twincann
Kizz senn şu kaynanaya agzinin payini versenee bidaha sana bulasmasinn allah allahhh
Valla bikez guzell bi laf soylee sonra bidaha senle ugrasmazz hem kalpler de kirilmaz o sekildee
Benimki de dun piknige annem gili de alalimmi demesin miii petroldeydik yakit aliyoduk.Actim kapiyi bana taksi cagir eve donucem sen ananla git dedim.vazgecti hemen
Oldu canm.Kendileri her ay koca bi hayvan kesiyolar daha bikez bizi cagirip da gelin beraber yiyelim demedii oglunaa hatta oyle bi planimiz varsa bile kizlarini cagirir bize bahane uydurur gitmeyelim diye.Benim de hicc isim yokk emek emek hazirladigim kofteleri cagirip anasina yedirtecemm olduuu
selam canlarım 3 gündür uzak kaldım sizden özledim hepinizi
fundoşum ne menapozu hemen kötü düşünme, ama normal de değil araştırılması lazım canım
benoş kanaman kesildi mi kendini nasıl hissediyosun, yormuyosun değilmi iş güç diye
sosyom nasılsın bebişin nasıl
ayyy çok yabancı kaldım son durumlar nasıl
ben hastanede sürüklendim bugün dişçiydi kadın doğumcuydu ultrasondu günüm bitti, eşimin iznide hastanelerde geçti surat asıp durdu
yaa kadın doğumcudan onay alıp bikaç ilaç yazdı dişçi enfeksiyon geçince 20 lik dişimi çekecek ama çoook kararsızım ilaçları kullansammı ki :44: gebelik kategorisi b, etkisi bilinmediğinden hamileler kullanmamalıdır yazıyo.
sıpam da 826 gr 33 cm olmuş
hosgeldın kuzum gecmıs olsun cnm diş zor hele bide hamıleysen..drun kullan dedı mı cnmm
masallah oglusuna kuzummm
ewet gerçekten zor. diş doktorum yazı yazıp kadın doğumcuya gönderdi, kadın doğumcu muayene edip bi rapor yazdı şu grup antibiyotikleri kullanabilir, çekilirse şu şartların gerçekleştirilmesi gerekir gibi. tekrar gittim dişçiye ilaç yazdı pazartesi gel çekelim dedi
ama işte ben prospektüse takıldım :44:
sen nasılsın canım son durumların nedir
ooo az kalmış regl olmazsa mı test yapmayı düşünüyosun? hadi inşallah bu ay senden güzel haberler alırız twinimmkuzum benım yaa arada kalıosun bebıs ıcın sonucta ılac yanı :26:
canım ıyıyım sagol yarın bat merakla beklıyorum ama bi belirtim yok az once ıgne battı gıbı sol kasıgıma
Lizim gecmis olsunn diş zor gercekten.İnternetten arastir istersen baska hamieller kullanmismi diyee
ooo az kalmış regl olmazsa mı test yapmayı düşünüyosun? hadi inşallah bu ay senden güzel haberler alırız twinimm
teşekkür ederim yelizcim gelir gelmez önce size bakım dedim şimdide masama biriktirdikleri işleri halledicem dediğin gibi internetten bakıyım bi
İyi etmişsin bende çok severim halayı
Kız sın yazdığını etiket etmedim o nasıl bi doktor yav ne kadar rahat
Yaz bakalım ne diycek
Yok valla sosyalim hiç kanama leke
3 gün oldu oda zaten leke lekeydi birden kesildi.. Ağrıda olunca biraz araştırdım rahim ağzı tıkanabiliyomuş oda kanama yapmaz ağrı yaparmış. Kontrolüm çarşamba
kızlar ben geldim herkes iyidir ınsss.
benosum aman bitsın agrıların kuzumm
sosyalım senın bu mıde bulantıların ne olcak ya gececek kuzummm innşş
fundos kızz ohh halaylar cekılmıss ay benımde canm cektıı kız normalde oynamayı sevmem ama kendi düğünümde oturmadım pekhalayı sevıyorum valla
kuzum menopoz da ne kızzkuzum acaba progestan mı yaptı böyle.. bebiş yoktur dımı:26:
ay bnm de gelcek bakalım yarın ..az once sol tarafıma ıgne batması gibi oldu yaa..ay belirtilere takılmayayyım dıorum aama tutamıyorum kendımı
aysem lizocan yelızım
dun yıne kv lerdeydık ve dün ufak caplı bı tartısma cıktı agladım biraz
bana dıokı nıe sohbet etmıosun bılmem ne dedım konusacagım konular konusulsa dahıl oluyorum ama herseye de yorum yapamam bana dioki oyle mahkeme gıbı oturuyosun fln
Gunaydin canlarrr
Sosyalim bulanti icin ilac kullaniyor musun bu arada??
Benosumm kanamanin kesilmesine sevindim.Hic oyle seyler dusunme insallah hizli iyilesiyorsun oyuzdenn
Fundamm.Ah orda ben de olaydimm keskeee
Kizz kanama yokk kahve leke geliyor surekli dua ediyorum kanamaya cevirmesin diyee :26:
Menapoz muu
Ay bu iyice kafayi yedi
Progestan kullanirken normal adet gununde gelmesine ben sasirdim şahsenn.biraz geciktirir benim
Bildigimm.bence adetini başlamis kabul etme ama doktorunla karar ver bakalim ne dicek
selam canlarım 3 gündür uzak kaldım sizden özledim hepinizi
fundoşum ne menapozu hemen kötü düşünme, ama normal de değil araştırılması lazım canım
benoş kanaman kesildi mi kendini nasıl hissediyosun, yormuyosun değilmi iş güç diye
sosyom nasılsın bebişin nasıl
ayyy çok yabancı kaldım son durumlar nasıl
ben hastanede sürüklendim bugün dişçiydi kadın doğumcuydu ultrasondu günüm bitti, eşimin iznide hastanelerde geçti surat asıp durdu
yaa kadın doğumcudan onay alıp bikaç ilaç yazdı dişçi enfeksiyon geçince 20 lik dişimi çekecek ama çoook kararsızım ilaçları kullansammı ki :44: gebelik kategorisi b, etkisi bilinmediğinden hamileler kullanmamalıdır yazıyo.
sıpam da 826 gr 33 cm olmuş
Twinimm hadi hayirlisii belirtilere takilmaa kizz o isler belli olmuyoo insallah gelmistir bebeginn
Sosyalimm aşiri bulanti da iyi degill bence sen biran once bunun icin gorus doktorunlaa ilac veriyolar yaa rahatlatir senii insallah
Fundos naapti acepp
kötü şeyler düşünme canım inşallah bir şey çıkmayacak
geçecek inşallah canımmsend e kv salla yaa kendini onun için ne üzsüyorsun
yok canım dr um vermedi :26:
maşallahhhdişin içinde geçmiş olsun canım ilaçlarıda araştırmadan kullanma
canlar ben cıkıyorum optum hepınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?