daha bir ay var kız şimdiden reklamını yaptım ya genelde benim öle çok kokusu çıkan işler gerçekleşmiyobaklım bu nolcak bide çok hevesliyim şafak sayıyom ya kesin bi halt gelcek başına
yaa bilmemmiiii hemde ne nefis oluyorrrr patatesi fırınlıyonmu kız nası yapıyon off o görüntü geldi gözüme süperdi ayşeninde kaynanası yapmıştı ya geçen
ama haksızlık değilmi çok adaletsiz dünya yaa
sosyalim hatibulut vardıya tesadüf gördüm demin hamileymişşş çok sorun vardı hatırladığım eşindede tüp tutmuş sanırım ne güzel değilmiii
Yok yok gerçekleşsin inşAllah git güzel olur yaa..
Ben fırına atıyorum canım sonrada kumpirciler gibi içine az tereyağ rende kaşar atıp tuzla karıltırıyorum sonra gelsin malzemeler çok pratik oluyooofff benimde canım istedi şimdi akşama yapayım yemek yoktu zati
Ayşee de gitmiş resim çekmiş gıcık feripaşa mı ne oraya
He yaa öle biri vardı onuda unuttum ben
Bide ayşeyle mi biri tartışma yaşamıştı onu bi türlü bulamadım taaa diğer başlıktaydı ankaralımıydı neydi
Kimler geldi geçti bee
ev hayvanımıestağfurulla
deniz kokan hareketleri sen 21/25 haziranda gör
bol mlzemoslumuoff diyorummmm offf
benoş haket haaaa şimdi memur oldun işte
Sorma iki gün sefa sürdüm yarından sınra devam yoğunluk
Ev hayvanımı ahahaha
He yaa çok kıskancam seni be yaadeniz kum güneş bronz ohh
Ben evde yapıyom valla pek güzel oluyo kumpirim bolda malzeme eşimde bayılıyo valla
İşte böle yerde çalışanlar memur ben değilim bide aynı maaşı alıyon ha
daha bir ay var kız şimdiden reklamını yaptım ya genelde benim öle çok kokusu çıkan işler gerçekleşmiyobaklım bu nolcak bide çok hevesliyim şafak sayıyom ya kesin bi halt gelcek başına
yaa bilmemmiiii hemde ne nefis oluyorrrr patatesi fırınlıyonmu kız nası yapıyon off o görüntü geldi gözüme süperdi ayşeninde kaynanası yapmıştı ya geçen
ama haksızlık değilmi çok adaletsiz dünya yaa
sosyalim hatibulut vardıya tesadüf gördüm demin hamileymişşş çok sorun vardı hatırladığım eşindede tüp tutmuş sanırım ne güzel değilmiii
folyoya sarıyonmu ölecemi atıyon fırına
iyi fikir kızzz yap bende garnitür var mısır var ama kısır neyin yok sosiste var amaçok sevmiyom çiğ ya
ee ne koyuyonki başka
aslında sırf kaşar ve tereyağ ile tuzla karmak bile ne güzel yapıyo demi
hadi yaa ben göremiyom bi akşam evden benim net bağlanırken verilen tablette olmasa ins. da olmayacak
yaa hati ile cennet vardı bide azap ben ilk kasım topiğine girdiğimde sosyalle iyilerdi ama sonra çok alıngan davrandılar filan benlede biri sürtüşmüştü hangisi hatırlamıyom
ne yapayım eve tıkıldım kaldım
hatırlıyorum kız sanki bi kız çocuğu vardı 2. si şu anda sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin Rabbim ne diyelim hayırlı olsun
Kız folyoya sarmıyom sarmak mı gerekiyo
Ben kısır atmıyom bide onlamı uğraşayım 1: ben bezelye, mısır, zeytini tek tek doğruyorum, sosis eşim seviyo Ama yapmıyom onudasonracıma kırmızı lahana , rus salatası yapıyorum bide o aklıma gelenler
Tamam tamam hatırladım evet onlardı.. Canları saolsun.. Eylülde hangi topikte konuşuyoduk ki
evet canım hayırlısıyla alsın kucağına gözü aydın olsun
sensin uzmanı kızzz ne bilim hani yaıyo ya dışı o anlamda dedim
hımmm güzel içindekiler yeterki off neyse kapatalım bu konuyu pusuda bekleyen biri var ev h...günlerdir yırtıyo kendini kız bunun için bizde
eylüldemi :44: ben kasımda başladım kız sen oralardadamı geziyodun
Ne bilim sen öle diyince usul omu dedim.. Bencede kapatalım sosyalim hemen yap kız.. Burda olsan ben aana yapardım
Kız tabiii ben eylülde geldim ama pek konuşmuyodum sizler daha samimi idiniz hatırlamıyon mu yawww
evet canım hayırlısıyla alsın kucağına gözü aydın olsun
sensin uzmanı kızzz ne bilim hani yaıyo ya dışı o anlamda dedim
hımmm güzel içindekiler yeterki off neyse kapatalım bu konuyu pusuda bekleyen biri var ev h...günlerdir yırtıyo kendini kız bunun için bizde
eylüldemi :44: ben kasımda başladım kız sen oralardadamı geziyodun
Ne bilim sen öle diyince usul omu dedim.. Bencede kapatalım sosyalim hemen yap kız.. Burda olsan ben aana yapardım
Kız tabiii ben eylülde geldim ama pek konuşmuyodum sizler daha samimi idiniz hatırlamıyon mu yawww
eylülde nerde yazıyodukki kız kasım topiğini gördüydüm sosyalin :44:
he yaa zor bişide değilki kız sosyal yap sende şunu tabi ortaköydekinin yerini tutmazhiçbiyerdeki hiçkimseninkikafam kadar bide pattolar
ne yapayım eve tıkıldım kaldım
hatırlıyorum kız sanki bi kız çocuğu vardı 2. si şu anda sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin Rabbim ne diyelim hayırlı olsun
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
sosyalim resim yükledim görmedin mikoca göbeğimle
afiyet olsun o zaman sosyalimmm
ayy bende bakcemmmm göbişeee
eylülde nerde yazıyodukki kız kasım topiğini gördüydüm sosyalin :44:
he yaa zor bişide değilki kız sosyal yap sende şunu tabi ortaköydekinin yerini tutmazhiçbiyerdeki hiçkimseninkikafam kadar bide pattolar
artık canım istemiyor kızlar o kadar çok söyledim ki yemiş kadar oldum
Ayy sosyall bi şu konuya cevap vermedin haa nerde yazıyoduk bu fında hatırlayamadı kasım sonradan olmadı mı ben mi yanlış hatırlıyorum
Yoksa ben eylülde gizliden okumaya başladım da ekimde mi geldim
Oıyy canım benim.. Mutlaka gel canım yemek için olmasa bile gezmeye değer
O zaman tamamen benim hayal ürünümpardon kızlar
boş kalmak sana yaramadı
yaaa ben hep faaldim kulüpte ama google arama motoruna bişey yazıpta bulup giriyodum sayfalara
taaki kasım topiğine kadar ama ondada niye takıldım ona bilmiomheralde bebiş işi uzadı die
topiği ekimde açmış ya ozaman başladık tabi konuşmaya kız8 ay olmuş vay anasınııı :96:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?