Ağlayakta gözden mi olak???

Yok yok gerçekleşsin inşAllah git güzel olur yaa..

Ben fırına atıyorum canım sonrada kumpirciler gibi içine az tereyağ rende kaşar atıp tuzla karıltırıyorum sonra gelsin malzemeler çok pratik oluyo oofff benimde canım istedi şimdi akşama yapayım yemek yoktu zati

Ayşee de gitmiş resim çekmiş gıcık feripaşa mı ne oraya

He yaa öle biri vardı onuda unuttum ben
Bide ayşeyle mi biri tartışma yaşamıştı onu bi türlü bulamadım taaa diğer başlıktaydı ankaralımıydı neydi

Kimler geldi geçti bee

folyoya sarıyonmu ölecemi atıyon fırına
iyi fikir kızzz yap bende garnitür var mısır var ama kısır neyin yok sosiste var amaçok sevmiyom çiğ ya
ee ne koyuyonki başka
aslında sırf kaşar ve tereyağ ile tuzla karmak bile ne güzel yapıyo demi

hadi yaa ben göremiyom bi akşam evden benim net bağlanırken verilen tablette olmasa ins. da olmayacak

yaa hati ile cennet vardı bide azap ben ilk kasım topiğine girdiğimde sosyalle iyilerdi ama sonra çok alıngan davrandılar filan benlede biri sürtüşmüştü hangisi hatırlamıyom

ev hayvanımı estağfurulla

deniz kokan hareketleri sen 21/25 haziranda gör

bol mlzemoslumu off diyorummmm offf

benoş haket haaaa şimdi memur oldun işte

ne yapayım eve tıkıldım kaldım

hatırlıyorum kız sanki bi kız çocuğu vardı 2. si şu anda sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin Rabbim ne diyelim hayırlı olsun

Kız folyoya sarmıyom sarmak mı gerekiyo

Ben kısır atmıyom bide onlamı uğraşayım 1: ben bezelye, mısır, zeytini tek tek doğruyorum, sosis eşim seviyo Ama yapmıyom onuda sonracıma kırmızı lahana , rus salatası yapıyorum bide o aklıma gelenler

Tamam tamam hatırladım evet onlardı.. Canları saolsun.. Eylülde hangi topikte konuşuyoduk ki

ne yapayım eve tıkıldım kaldım

hatırlıyorum kız sanki bi kız çocuğu vardı 2. si şu anda sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin Rabbim ne diyelim hayırlı olsun

evet canım hayırlısıyla alsın kucağına gözü aydın olsun

sensin uzmanı kızzz ne bilim hani yaıyo ya dışı o anlamda dedim
hımmm güzel içindekiler yeterki off neyse kapatalım bu konuyu pusuda bekleyen biri var ev h... günlerdir yırtıyo kendini kız bunun için bizde

eylüldemi :44: ben kasımda başladım kız sen oralardadamı geziyodun

Ne bilim sen öle diyince usul omu dedim.. Bencede kapatalım sosyalim hemen yap kız.. Burda olsan ben aana yapardım

Kız tabiii ben eylülde geldim ama pek konuşmuyodum sizler daha samimi idiniz hatırlamıyon mu yawww

Ne bilim sen öle diyince usul omu dedim.. Bencede kapatalım sosyalim hemen yap kız.. Burda olsan ben aana yapardım

Kız tabiii ben eylülde geldim ama pek konuşmuyodum sizler daha samimi idiniz hatırlamıyon mu yawww

eylülde nerde yazıyodukki kız kasım topiğini gördüydüm sosyalin :44:

he yaa zor bişide değilki kız sosyal yap sende şunu tabi ortaköydekinin yerini tutmazhiçbiyerdeki hiçkimseninki kafam kadar bide pattolar

artık canım istemiyor kızlar o kadar çok söyledim ki yemiş kadar oldum

afiyet olsun o zaman sosyalimmm [

ayy bende bakcemmmm göbişeee

Ayy sosyall bi şu konuya cevap vermedin haa nerde yazıyoduk bu fında hatırlayamadı kasım sonradan olmadı mı ben mi yanlış hatırlıyorum
Yoksa ben eylülde gizliden okumaya başladım da ekimde mi geldim

artık canım istemiyor kızlar o kadar çok söyledim ki yemiş kadar oldum

Oıyy canım benim.. Mutlaka gel canım yemek için olmasa bile gezmeye değer

kız ben eylül topici açtım mı hatırlamıyorum du bi açtığım konulara bakayım :44:

yaaa ben hep faaldim kulüpte ama google arama motoruna bişey yazıpta bulup giriyodum sayfalara
taaki kasım topiğine kadar ama ondada niye takıldım ona bilmiom heralde bebiş işi uzadı die
topiği ekimde açmış ya ozaman başladık tabi konuşmaya kız 8 ay olmuş vay anasınııı :96:

boş kalmak sana yaramadı

He yaa sorma beynim bu kezde boş kalmaktan sulandı

Aynen bende ha bire araştırma içindeyken keşfettim sizi önceleri siz beni almıyodunuz aranıza bende hep akşamları sosyalle konuşuyodum.. Hatta sizede gıcık oluyodum itiraf edeyim

twine kızıyoz kaçak göçek giriyo die ama topiğin ilk müdavimiymiş haaa sosyali yalnız bırakmamış hep yazmış kız
oyy canım twinimm

gıcıkmı oluyodunnn

ayy merak ettim ben kasıma gidiyom hayde görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…