yelizim nice senelere
benimde yok kız certiyer hem olsa nereye giyeceğimi bilemem
vay anasınıı ayşe hanıma bakın demin yoruldum bittim diyodu iki adımlık sağlık ocağından yakınıyodu gezmeyi duyunca vınnnn
Benim de certiyer yok kizz gecelikler var degisik fantezii olanlardanhani giysen giyinmiş gibi olmayanlardan
ahaha bak yaa bi ustumu giyinmeye gittim. arkamdan atip tutmuslarrkiz arabayla alacaklar yoksa hicbi yere cikacak halim yok. su akiyo her yerimden
fundosum az kaldi evett. artik daha hizli gecsin diorummm. bu kadar bunalicagimi hic dusunmezdim.aman kilo almayinn.beni kilo mahvettii. cok hizli bi artis oldu vucut bunu kaldiramadi tabi.
benosumm evt bu yaz gecmeyecekkk
deprem mi oldu yineee:18: lafini duyunca bile korkuorum yaa:18:
Aysemm deprem Van'da oldu canm
Kizz kardesim de kaşta suan bana dioki burda hamilelik gecircek olsa catlar insan o da cok bunaldi 2-3 gunde sicaga dayanamiyo
o zaman hiç giyme onun giymesi bi dert çıkarması bi dert boşuna eziyet etmişsin kendine
Benosum arada iyi oluyomus dun anladim
Sosyalimm sagol kuzummm
Fundaaa hee depremm baya bildigin earthquakekizz van merkezli 4.4 mü ne ama derinligi duşuk ondan fazla hissedildi
Ayy bende sosyalin anlattigi aklima geldii siddetli olsaydi napardik diyee anemm Allah korusunnn
ahaha bak yaa bi ustumu giyinmeye gittim. arkamdan atip tutmuslarrkiz arabayla alacaklar yoksa hicbi yere cikacak halim yok. su akiyo her yerimden
fundosum az kaldi evett. artik daha hizli gecsin diorummm. bu kadar bunalicagimi hic dusunmezdim.aman kilo almayinn.beni kilo mahvettii. cok hizli bi artis oldu vucut bunu kaldiramadi tabi.
benosumm evt bu yaz gecmeyecekkk
deprem mi oldu yineee:18: lafini duyunca bile korkuorum yaa:18:
Allah yardimci olsun cnmm. sikayet etmeyi hic sevmem ama cok bunaltiyo artik. birde daha mayisdayiz:18: anam kaşta yaniyodurrr:18:
Yok kizz cikarmasi kolay zaten pek gerek kalmiyo
sosyalimmmmm cartiyer gecelik fantezi pek sardı bu konu anlayalım yanii
eee 4 ay dile kolay sanırım vücut ihtiyaç duyuyo artık
sosyalimmmmm cartiyer gecelik fantezi pek sardı bu konu anlayalım yanii
eee 4 ay dile kolay sanırım vücut ihtiyaç duyuyo artık
Hahhh aynennnn
İstanbul 18 saniyede yıkılacak!
:18::18::18::18::18::18::18::18:
Sosyallllll
Seninpipisini gostercek mi acepppppp
Neeee:18:
Allahim korusunnnnn. Zaten istanbulda kac senedir buyuk deprem olmuyormus. Herkes az kaldi artik diyorrr:18:
Yaa cakall fundaaaagitme kizin ustunee
Bu arada sosyalim. Ortakoy cok yakin degil bize. Benos oraya cok gidio. O senin icin kumpir yerrrr
YAAA gazetede yazıyooo
benoşşşşş bide şeyy bizim ilçeyi yazmış en çok etkilenecek yermiş kızzzz
Deprem ölümleri 250 ile 2000 kişi arasında, yaralanmalar ise 1000 ile 6000 arası olabilir.
erkekte kızda ayrı bi güzellik ya çok heyecanlı gerçekten cinsiyetini öğrenmek hayırlısıyla az kaldı öğrencezzz
bugün sabaha karşı rüyamda gösteriyordu ama perşembe sabah neyi gösterecek bilemiyorum yelizim
düşünme böyle şeyleri şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?