Ağlayakta gözden mi olak???

vay anasınıı ayşe hanıma bakın demin yoruldum bittim diyodu iki adımlık sağlık ocağından yakınıyodu gezmeyi duyunca vınnnn

ahaha bak yaa bi ustumu giyinmeye gittim. arkamdan atip tutmuslarr kiz arabayla alacaklar yoksa hicbi yere cikacak halim yok. su akiyo her yerimden

fundosum az kaldi evett. artik daha hizli gecsin diorummm. bu kadar bunalicagimi hic dusunmezdim.aman kilo almayinn.beni kilo mahvettii. cok hizli bi artis oldu vucut bunu kaldiramadi tabi.
benosumm evt bu yaz gecmeyecekkk

deprem mi oldu yineee:18: lafini duyunca bile korkuorum yaa:18:

Aysemm deprem Van'da oldu canm
Kizz kardesim de kaşta suan bana dioki burda hamilelik gecircek olsa catlar insan o da cok bunaldi 2-3 gunde sicaga dayanamiyo

Aysemm deprem Van'da oldu canm
Kizz kardesim de kaşta suan bana dioki burda hamilelik gecircek olsa catlar insan o da cok bunaldi 2-3 gunde sicaga dayanamiyo

Allah yardimci olsun cnmm. sikayet etmeyi hic sevmem ama cok bunaltiyo artik. birde daha mayisdayiz:18: anam kaşta yaniyodurrr:18:

hadi yaaa valla heryer depremden geçilmiyo yalnız gazetede okudum bu defa tekirdağda olcakmış büyük vebiz yani istanbul bndan çok etkilencekmişizzz :18:

dünde ne okudum burda aşılama bölümünde, bi arkadaş aşılamayı yaptırmış hemşire yarım saat yat demiş işlemden sonra deprem olmuş sanmışki hemşire sallıyo yatağıki daha iyi işlem gerçekleşsin sonra bakmış herşey sallanıyo diyoki hiç bozmadım istifimi sırf işlem etkilenmesin diye
herkes koşturuyo ses geliyo ama ben yatıyorum diyo ctesi öğlen oldu ya ozaman yaptırmış
ayy hemn güldüm hem üzüldüm kızda gülüyo zaten anlatırken

ayşemmmmm arabayla götürüyolarsa git kaçmaz
hep derler canım doğum yaza gelmesin son aylar yaza gelmesin die haklı millet demek :26:

sosyalimmmmm cartiyer gecelik fantezi pek sardı bu konu anlayalım yanii

eee 4 ay dile kolay sanırım vücut ihtiyaç duyuyo artık

İstanbul 18 saniyede yıkılacak!

:18::18::18::18::18::18::18::18:

İstanbul 18 saniyede yıkılacak!

:18::18::18::18::18::18::18::18:

Neeee:18:
Allahim korusunnnnn. Zaten istanbulda kac senedir buyuk deprem olmuyormus. Herkes az kaldi artik diyorrr:18:

Yaa cakall fundaaaa gitme kizin ustunee
Bu arada sosyalim. Ortakoy cok yakin degil bize. Benos oraya cok gidio. O senin icin kumpir yerrrr

YAAA gazetede yazıyooo
benoşşşşş bide şeyy bizim ilçeyi yazmış en çok etkilenecek yermiş kızzzz
Deprem ölümleri 250 ile 2000 kişi arasında, yaralanmalar ise 1000 ile 6000 arası olabilir.

erkekte kızda ayrı bi güzellik ya çok heyecanlı gerçekten cinsiyetini öğrenmek hayırlısıyla az kaldı öğrencezzz

benoş haftaya gitsin o zaman bu hafta nöbetçi memurmuş

inşallah sizinkileride böyle heyecanla bekleyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…