Ahahahabende bilmis cocuklari hic sevmem. Bi tane patlatasim gelirrr
Hadi bakalim hayirli haberle gelsin insallahhh. Bence bebisi gayet saglikliiii
Fundosssun her b.ktan haberi varrbiraz kaba oldu kusura bakmayin ama kisa ve oz anca bu cumleyle aciklanabilirdiii
aynen yaaa
kız geçen bir makale okudum
hani şimdikiler çok akıllı teknolojiden anlıyo muhabbeti varyaaa
bu abd de teknolojik alet geliştirme başkanımı neydi adam onun röportajı var
biz geliştirdiğimiz ürünleri en aptal en cahil insanın anlayacağı basitlikte yaptık diyor kaba ama öle diyor
yanii benim çocuğum çok zeki maşallah diyolar yaa onu sölüyo adam
aslında değiller onun akıllı olup olmadığını matematik fen bilgisi ne durumda öle anlarsınderste başarılı değiller doğru bi çoğu
kulaklık kulağında elinde tel saygı yok
ne alakaysa bunu söledim
haa bu arada onların çocukları özel okula gidiyor tv pc telefon kullanmıyorlar yazı tahtaları bile eski tahtalardanmış tebeşirli
çok güzel açıkladın ayşemmmm
Buna benzer birsey bendeokumustum cnm. Bizimkiler cok abartio beeaynen yaaa
kız geçen bir makale okudum
hani şimdikiler çok akıllı teknolojiden anlıyo muhabbeti varyaaa
bu abd de teknolojik alet geliştirme başkanımı neydi adam onun röportajı var
biz geliştirdiğimiz ürünleri en aptal en cahil insanın anlayacağı basitlikte yaptık diyor kaba ama öle diyor
yanii benim çocuğum çok zeki maşallah diyolar yaa onu sölüyo adam
aslında değiller onun akıllı olup olmadığını matematik fen bilgisi ne durumda öle anlarsınderste başarılı değiller doğru bi çoğu
kulaklık kulağında elinde tel saygı yok
ne alakaysa bunu söledim
haa bu arada onların çocukları özel okula gidiyor tv pc telefon kullanmıyorlar yazı tahtaları bile eski tahtalardanmış tebeşirli
çok güzel açıkladın ayşemmmm
Buna benzer birsey bendeokumustum cnm. Bizimkiler cok abartio beecocuk ne hareket yapsa aman cok zeki algisi yuksek falan hemen yapistiriolarrr
Kizlarr dun yaptigim seksi memisli heykelcikten kardesim 100 almisstakdir gelio abla yazmiss. Ilk donem 2 puanla mi ne takdiri kacirdi. Bu donem daha siki tuttu. Merakla beklioruzz
Ayy ayseee o heykele ben olsam sinifta birakirdimmm
Saka saka
Bi saattir bankaya gitmek icin hazir bekliyorum amma yol kapali tam bankanin oldugu dört yolda yine miting var bekliyoree
Buna benzer birsey bendeokumustum cnm. Bizimkiler cok abartio beecocuk ne hareket yapsa aman cok zeki algisi yuksek falan hemen yapistiriolarrr
Kizlarr dun yaptigim seksi memisli heykelcikten kardesim 100 almisstakdir gelio abla yazmiss. Ilk donem 2 puanla mi ne takdiri kacirdi. Bu donem daha siki tuttu. Merakla beklioruzz
Saka saka
Bi saattir bankaya gitmek icin hazir bekliyorum amma yol kapali tam bankanin oldugu dört yolda yine miting var bekliyoree
Saka saka
yok artıkkmaşllah diyorum
seninde bu banka işlerin bitmedi be kuzum
Seksi heykelimi kiskanmayinnn. Hoca sergiye almak istese vermem. Oglumun odasina koyacam onu
Cikma sakin yeloss.Allah korusun.sizin oralar cok karisik kizz
neeeeeeee 100 müüüfarklı birşey diye amaaa yaa figürü senmi tasarladın yani fikir sendenmi çıktı bunu yapalım die hususi öğretmenmi dedi kızz
eğer bi kardeşcan yapmışsa sınıfta görünce amma gülmüşlerdir haaa
amaannn sıktı sizinkilerde haaa yelooo bi sonuçlanaydı hayırlısıyla
minik ömercik doğuştan playboy yetiştiriliyo anası tarafından
Kizz diger heykellerin fotosunu atti kardesim. Onlar cok kotu agzi burnu yamuk olmus hepsinin. Benimkinin eli yuzu duzgundu
Ya anadolu medeniyetlerinden bi heykel yapin demis. Netten buldum bende ama orjinaline hic benzemediii
Seksi heykelimi kiskanmayinnn. Hoca sergiye almak istese vermem. Oglumun odasina koyacam onu
Cikma sakin yeloss.Allah korusun.sizin oralar cok karisik kizz
minik ömercik doğuştan playboy yetiştiriliyo anası tarafından
Abooo anadolu medeniyetlerinde oyle heykeller mi varmiss kizz hayatta inanmamm
Olsa olsa elinde su testisiyle bi teyze olmaliydii
Ben daha en terbiyelisini yaptim kizzzzzz
Sosyoss ne bitti miiiihaydi kalkin halayaaa halaybasina kim gecio
:118::118::118::118:
Allahımmm halaylarımızın hızı kesilmesin inşallaaaahhhhh :118:
Kesilmesinnn,arkasi arkasina gelsin insallahh
Kiz burda firtina cikti. Hava kapattii. Ev kapkaranlik olduuu:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?