Ağlayakta gözden mi olak???

aynen yaaa
kız geçen bir makale okudum
hani şimdikiler çok akıllı teknolojiden anlıyo muhabbeti varyaaa
bu abd de teknolojik alet geliştirme başkanımı neydi adam onun röportajı var
biz geliştirdiğimiz ürünleri en aptal en cahil insanın anlayacağı basitlikte yaptık diyor kaba ama öle diyor
yanii benim çocuğum çok zeki maşallah diyolar yaa onu sölüyo adam
aslında değiller onun akıllı olup olmadığını matematik fen bilgisi ne durumda öle anlarsın derste başarılı değiller doğru bi çoğu
kulaklık kulağında elinde tel saygı yok
ne alakaysa bunu söledim
haa bu arada onların çocukları özel okula gidiyor tv pc telefon kullanmıyorlar yazı tahtaları bile eski tahtalardanmış tebeşirli

çok güzel açıkladın ayşemmmm

:26::26::26::26::26::44::44::44::44::44::44::44:

bu güzel bilgileri bizimle paylaştığın için tşk ederiz funda hanım

Buna benzer birsey bendeokumustum cnm. Bizimkiler cok abartio bee cocuk ne hareket yapsa aman cok zeki algisi yuksek falan hemen yapistiriolarrr

Kizlarr dun yaptigim seksi memisli heykelcikten kardesim 100 almiss takdir gelio abla yazmiss. Ilk donem 2 puanla mi ne takdiri kacirdi. Bu donem daha siki tuttu. Merakla beklioruzz

Ayy ayseee o heykele ben olsam sinifta birakirdimmm
Saka saka

Bi saattir bankaya gitmek icin hazir bekliyorum amma yol kapali tam bankanin oldugu dört yolda yine miting var bekliyoree

yok artıkk maşllah diyorum

Saka saka

Bi saattir bankaya gitmek icin hazir bekliyorum amma yol kapali tam bankanin oldugu dört yolda yine miting var bekliyoree

seninde bu banka işlerin bitmedi be kuzum

Saka saka

neeeeeeee 100 müüü farklı birşey diye amaaa yaa figürü senmi tasarladın yani fikir sendenmi çıktı bunu yapalım die hususi öğretmenmi dedi kızz
eğer bi kardeşcan yapmışsa sınıfta görünce amma gülmüşlerdir haaa

amaannn sıktı sizinkilerde haaa yelooo bi sonuçlanaydı hayırlısıyla

Saka saka

yok artıkk maşllah diyorum

seninde bu banka işlerin bitmedi be kuzum

Seksi heykelimi kiskanmayinnn. Hoca sergiye almak istese vermem. Oglumun odasina koyacam onu

Cikma sakin yeloss.Allah korusun.sizin oralar cok karisik kizz

Seksi heykelimi kiskanmayinnn. Hoca sergiye almak istese vermem. Oglumun odasina koyacam onu

Cikma sakin yeloss.Allah korusun.sizin oralar cok karisik kizz

minik ömercik doğuştan playboy yetiştiriliyo anası tarafından

Kizz diger heykellerin fotosunu atti kardesim. Onlar cok kotu agzi burnu yamuk olmus hepsinin. Benimkinin eli yuzu duzgundu
Ya anadolu medeniyetlerinden bi heykel yapin demis. Netten buldum bende ama orjinaline hic benzemediii

Sosyalim ihaleler basladi ya her ihale icin banka teminat mektubu almamiz gerekiyo oyuzden imza icin cagiriyolar sık sık

Evet kizlar bi biteydi de kurtulaydik şu secim işi.pazar secim varr sonra da ginleeercee surecek bence itirazlar vs vs uzar giderr
O bitti derken bide cumhurbaskanligi secimi gelicekk ohhh

Kizz bide o civarda eşime de ulasamiyorum sinyal bozucu şeyi olan arabalar oluyoo bi saat birbirimizi ariyoz

Kizz diger heykellerin fotosunu atti kardesim. Onlar cok kotu agzi burnu yamuk olmus hepsinin. Benimkinin eli yuzu duzgundu
Ya anadolu medeniyetlerinden bi heykel yapin demis. Netten buldum bende ama orjinaline hic benzemediii

Abooo anadolu medeniyetlerinde oyle heykeller mi varmiss kizz hayatta inanmamm
Olsa olsa elinde su testisiyle bi teyze olmaliydii

Kesilmesinnn,arkasi arkasina gelsin insallahh

Kiz burda firtina cikti. Hava kapattii. Ev kapkaranlik olduuu:18:

kız bende sabah dedim ya klavyeyi zor görüyom bi anda kapkaranlık olduu
nolduu ayşe hanımmmm ne bu korku sıcak gitsin diyosun al sanaaa
bende oturduğum yerde sallanıyo gibi hissediyom deprem oluyomuş gibi
vallan kıyametmi kopacak nolacak gidişat kötüüü :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…