Ağlayakta gözden mi olak???

sosyalimm tınaztepe tıp merkezinde can postacı varmış onu öneriyolar

Kizlarr selammm
Gece uyuyamadım o yorgunluga ragmenn esimle tartistikkk tepem atti sinirden uyuyamadim
Bigun elimde kalcak bu adam

Herkes iyi miiiii
Fundam varis bende de var ama dişardan baya belli oluyorr cok bacak agrisi yaparr
Ayy haydar dümen ve posta gazetesindeki sorularrr
Hocam sevgilim beni optu hamile kalir miyimmmm adamla alay ediyolarr

Nuray sayarı iyi atıyo
Sosyete astroloğu

tamam canım hemen notumu aldım çok sağol

yelizimmm

naptı gene kızzz
anam hava bi karardı klavyeyi zor görüyorum şuan
amaan oda karşılığını veriyoo haydar altta kalırmı oda güzel laf sokar bence

sosyalimmm en iyisi izmirde şifa hastanesiymiş ama

alsancakta spor salonunun ordaymış canımmm bunu görümcem sölemedi ordan sevdiğim bi arkadaşımm
ama ege üni. de çok iyi dedi

devlet hastaneleri üni hastanelerinde randevu almak o kadar zor ki fundoşum takip etmemiz gerekiyordu demiş hastayı dışarıdan kabul etmiyorlarmış

izmirde şifa çok kız acaba hangisi :18::18::18:

devlet hastaneleri üni hastanelerinde randevu almak o kadar zor ki fundoşum takip etmemiz gerekiyordu demiş hastayı dışarıdan kabul etmiyorlarmış

Sosyalimm aslinda ozelde takip ediliyo olsan da ayrintili ultrason icin uni arastirmaya gonderiolar randevu aldırıp cok ilginc :26:
Kardesime de bir ay once randevu al demislerdi oyle alip gitmisti ayrintili icin.takip eden doktor degildi yani ayrintili ultrasonu yapann

basmanenin ordaymış sosyalimmm şifa
yaa çok özledim oraları kızz sen tam ne zaman gidiyodun nbayrama kadar kalsanaa görüşekk

bu arada kızlar detaylı ne içindi :44:

yelizim demek ki her şehrin hastaneleri farklı eğer öyle bir şey olsa halamda eniştemde orada çalışıyor mutlaka randevu alırlardı :26:

bi de detaylıyı radyoloji uzmanları yapıyor sanırım kadın doğumcular yapmıyor

Son düzenleme:
basmanenin ordaymış sosyalimmm şifa
yaa çok özledim oraları kızz sen tam ne zaman gidiyodun nbayrama kadar kalsanaa görüşekk

bu arada kızlar detaylı ne içindi :44:

bayrama kadar mı ne yaptın hacı

detaylıda bebeğin bütün organlarına bakıyorlar fundoşum

ayşeeeeeeeeeeem geldiiii geldiiiii kumpircibaşı geldiiii
yaa dün naptımsa benoşun fotodaki gibi görünüm veremedimmm
ayırdım patatesi hopp ayrıldı geldi mecbur soydum kabukları

bayrama kadar mı ne yaptın hacı

detaylıda bebeğin bütün organlarına bakıyorlar fundoşum

tamam yaaa
hımm ne güzelmiş yahuuu
kız bana ilk dr. canı söledi ya görümcem oda dedi ona gitsin o yönlendirir demekki dr. yapmıyo evet

ama bak şifayı söyleyen çok bilgili yeni doğum yapmış izmirin yerlisi bi arkadaşım onu dikkate al bence

Yaptigi kumpirlerle ortakoy esnafinin bile begenisini toplamis, kumpircibasi benos nerde kaldii yaa

yeminle öldürdün beni ya süperdi tşk ediyorum kızlar beğeninize layık olmaya çalışacağım

Kızzzzz ben pazartesi başlıyorum demedim mi ne yeni yeri daha eski yerimdeyim
bugün son günüm ya işlerimi de hafiften toparlardım bi kaç tane kaldı o da bittimiydi hooppp pazartesi veda günüm burada

faturayı ödememişim telefonum kapanmış eşim ödedi faturayı teli aç kapa dedi. ben saf teli kapattım ama açmayı unutmuşum ya
şimdi yemekten geldim hemen daldım buraya

Herkescikler iyi maşallah Allah'ım nazarlardan korusun..
Bi tek lizim gelmemiş o da güzel haberle gelir İnşAllah..

Funda kız büyük ya da küçük patatesi ortadan karnıyarık keser gibi kesip ayırıyorsun hafiften elinle sonra tereyağ kaşar ile tatlı kaşığı yardımı ile karıştırıyorsun kabuk kısmını çok inceltmiyorsun sonrada ver Allah malzemeyi

Anammm kaç gün oldu mevzu daha kapanmadı

şifa kendisini çok bozdu diye biraz önce bi duyum aldım ama bilemiyorum fundoşum, kardeşimin görümcesi bu sene doğum yaptı o ege pol diye bi hastaneyi önermiş hafta sonu kadınla bi konuşacağım artık bi yer bulmak lazım bu konu uzadıkça gerilirim çünkü ben :18:

ben hemen geçtin zanettim kız neremle okuyorsam artık yi

herkesler şimdilik iyi sen nassın gurban

yaaaa harbi b.ku çıktı konunun dicem artık ama hoş olmıycak
tamam denicemm elim alışır belki zamanla
yalnız malzemeyi abartmışım dün biraz şiştim

bugün son günün müüü

sosyalim bilmiyomki valla bölede insanın kafa karışıyo dimi bisürü alternatif oluyo ama bilmediğimiz içinde çekimser kalıyoruz

benoşşş bu arada akşam beni bekleme gelmicem
istikamet ters metrobüs ve ardından metro çook uzaklara istanbula gidiyom

aman nassı olayım gayet iyiyim.. hiç bu kadar iyi olmadıydım kız

sizleri soralım :2:
Dosyalarında bitiyor hadi gözün aydın olsun

Sosyalimm valla bi prof inceledi kardesimi radyoloji uzamni mi ne bilmiom onu :26:

Şifa bozar tabi kizz fetonun işlere comak soktularr yolunda gitmiyodurr

Ayy yine mi kumpirrr gecen aksam ben de yedimm
Ama dün erzurumda yediklerimden sonraa insanligimdan utaniyorum bi hafta hicbisey yememe karari almayi dusunuyorum

Benoss ben seninkinin fotosunu gormedim miii inst... Da mii hemen bakimm

anam onunmuyduuuuu şifa

çok aşağılarda canım in bayağı bizim cadıya söledim hemen girmiş yorumda yapmış tee kaç aman önceki resme meraklı şeyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…