sosyalimm tınaztepe tıp merkezinde can postacı varmış onu öneriyolar
Kizlarr selammm
Gece uyuyamadım o yorgunluga ragmennesimle tartistikkk tepem atti sinirden uyuyamadim
Bigun elimde kalcak bu adam
Herkes iyi miiiii
Fundam varis bende de var ama dişardanbaya belli oluyorr cok bacak agrisi yaparr
Ayy haydar dümen ve posta gazetesindeki sorularrr
Hocam sevgilim beni optu hamile kalir miyimmmmadamla alay ediyolarr
Nuray sayarı iyi atıyo
Sosyete astroloğu
tamam canım hemen notumu aldımçok sağol
yelizimmm
naptı gene kızzz
anam hava bi karardı klavyeyi zor görüyorum şuan
amaan oda karşılığını veriyoo haydar altta kalırmı oda güzel laf sokar bence
sosyalimmmen iyisi izmirde şifa hastanesiymiş ama
izmirde şifa çok kız acaba hangisi :18::18::18:
alsancakta spor salonunun ordaymış canımmmbunu görümcem sölemedi ordan sevdiğim bi arkadaşımm
ama ege üni. de çok iyi dedi
naptı gene kızzz
anam hava bi karardı klavyeyi zor görüyorum şuan
amaan oda karşılığını veriyoo haydar altta kalırmı oda güzel laf sokar bence
sosyalimmmen iyisi izmirde şifa hastanesiymiş ama
izmirde şifa çok kız acaba hangisi :18::18::18:
devlet hastaneleri üni hastanelerinde randevu almak o kadar zor ki fundoşum takip etmemiz gerekiyordu demiş hastayı dışarıdan kabul etmiyorlarmış
Sosyalimm aslinda ozelde takip ediliyo olsan da ayrintili ultrason icin uni arastirmaya gonderiolar randevu aldırıp cok ilginc :26:
Kardesime de bir ay once randevu al demislerdi oyle alip gitmisti ayrintili icin.takip eden doktor degildi yani ayrintili ultrasonu yapann
basmanenin ordaymış sosyalimmmşifa
yaa çok özledim oraları kızz sen tam ne zaman gidiyodun nbayrama kadar kalsanaagörüşekk
bu arada kızlar detaylı ne içindi :44:
bayrama kadar mı ne yaptın hacı
detaylıda bebeğin bütün organlarına bakıyorlar fundoşum
Yaptigi kumpirlerle ortakoy esnafinin bile begenisini toplamis, kumpircibasi benos nerde kaldii yaa
çaktırmadan mı4 haftadır davul çalıyorum kız bulalım ama o zamanda zor olur kızların babasına ama kuzen bulabiliriz bence
yerim iyi iyi dedi havasını attı ama demek ki çokta iyi değilmiş bence kandırdılar benayıvahh garibim yağmurdan kaçarken doluya tutuldu
tamam yaaa
hımm ne güzelmiş yahuuu
kız bana ilk dr. canı söledi ya görümcem oda dedi ona gitsin o yönlendirir demekki dr. yapmıyo evet
ama bak şifayı söyleyen çok bilgili yeni doğum yapmış izmirin yerlisi bi arkadaşım onu dikkate al bence
yeminle öldürdün beni ya süperdi tşk ediyorum kızlar beğeninize layık olmaya çalışacağım
Kızzzzz ben pazartesi başlıyorum demedim mi ne yeni yeri daha eski yerimdeyim
bugün son günüm ya işlerimi de hafiften toparlardım bi kaç tane kaldı o da bittimiydi hooppp pazartesi veda günüm burada
faturayı ödememişim telefonum kapanmış eşim ödedi faturayı teli aç kapa dedi. ben saf teli kapattım ama açmayı unutmuşum ya
şimdi yemekten geldim hemen daldım buraya
Herkescikler iyi maşallah Allah'ım nazarlardan korusun..
Bi tek lizim gelmemiş o da güzel haberle gelir İnşAllah..
Funda kız büyük ya da küçük patatesi ortadan karnıyarık keser gibi kesip ayırıyorsun hafiften elinle sonra tereyağ kaşar ile tatlı kaşığı yardımı ile karıştırıyorsun kabuk kısmını çok inceltmiyorsun sonrada ver Allah malzemeyi
Anammm kaç gün oldu mevzu daha kapanmadı
şifa kendisini çok bozdu diye biraz önce bi duyum aldım ama bilemiyorum fundoşum, kardeşimin görümcesi bu sene doğum yaptı o ege pol diye bi hastaneyi önermiş hafta sonu kadınla bi konuşacağım artık bi yer bulmak lazım bu konu uzadıkça gerilirim çünkü ben :18:
ben hemen geçtin zanettim kızneremle okuyorsam artık yi
herkesler şimdilik iyisen nassın gurban
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?