Ağlayakta gözden mi olak???

Kuzum tekrar geçmiş olsun hiç cekilmiyo ...
Sen yine evde durmamisin kız seninki baya bi gezici olcak ha ben sana söyliyim

Bakalim belkim bnde patlatirim bi test perşembe sancilar devam ediyo ama

Bende geldim ki :79:

Yelizim inş ss kuzum gelsin artık şu minikler..

Sosyalimm evden Kalkip gitmek o kdr zor ki evede alismistin sen..
Benosum fundam ayşem lizomm

Hosgeldin twinnnn
Gelcek kizz insallahh az kaldiiii

Aysem gecmis olsun tekrardann
Ihlamur da ic limonluu iyi gelir

Ahh be ayşemm yaa bende hamile iken çok öksürüyodum ya seni iyi anlıyorum o ağrılar sızılarr hamileyken hiç çekilmiyo.. Dikkat et annende rn güxel çorbayı yapmış bol bol iç iyi gelir.. Kendini yorma ve sıcak tut..

Yelizz erteleme şu ameliyatı olsun bitsin rahtla

Twin hadi heyecan ile seni be fındayı bekliyo olacağız

sabahtan beri telefonla konuşuyorum ancak gelebildim
ayşem geçmiş olsun
yelizimmmmmm
benayyyyy
twinimmm
fundaaaaa

benimde öyle oldu ama bu süre zarfında 4 kişiyle bi benimkiyle konuşamadım şimdide başım ağrıdı

tv izlemeyeceğim az size takılayım dedim oda bi tek sen mi varsın yelizim

Yaa benimki de erzuruma gitti bugunn anca gelir bir iki saate
Aynen nasil bas agrisi yapiyo dimii kizz ne sagliksiz aslinda simdi 2 yasindaki cocuklarin bile elinden dusmuyor

Muhtesemin yeni fragmani cok fenaaaaa :18:

izlemdim canım dur izleyeyim

Yaa benimki de erzuruma gitti bugunn anca gelir bir iki saate
Aynen nasil bas agrisi yapiyo dimii kizz ne sagliksiz aslinda simdi 2 yasindaki cocuklarin bile elinden dusmuyor

evde olsam kulaklıkla konuşurdum ama teyzemlere getirmedim gerçi bugün 8 den beri konuşuyorum telefonla kulaklık ne yapsın bana

izlemdim canım dur izleyeyim

evde olsam kulaklıkla konuşurdum ama teyzemlere getirmedim gerçi bugün 8 den beri konuşuyorum telefonla kulaklık ne yapsın bana

Ay cok uzuldum yaaa fragman cok dokunaklı

Yaa keske ben de o aliskanligi edinebilsem aslinda kulaklik kullanmak lazim herzaman :26:

Aliskanlik yap canim gercekten cok zararli telde oyle konusmak kulaklik surekli telde takili kalsin o zaman alisirsin

Biz doguluyuz ama nedense cok fazla erkek bebek hastasi degiliz yelizim o yuzden olumsuz veya olumlu bi tepki almadim herkes hayirlisiyla kucagima almami bekliyor
Bu arada esimi anlatmistim ya o kiz bebek istiyordu

Son düzenleme:
Sosyalimm
Sen nasılsa oğluş istiyodun önemli olan senin gönlünden geçendi ve şanslısın ölede oldu.. Sağlıkla gelsinde sıpa azcık resimlerle sevelim

Yelizzz bizde şaban oğlu şabanı izliyorız

Benayim evet benim gonlumden gecen oglandi ama inan saglikli olmasi tabii daha onemli
Insallah seninde gonlunden gecen olur ve topicimize bi prenses gelir

Biz doguluyuz ama nedense cok fazla erkek bebek hastasi degiliz yelizim o yuzden olumsuz veya olumlu bi tepki almadim herkes hayirlisiyla kucagima almami bekliyor
Bu arada esimi anlatmistim ya o kiz bebek istiyordu

Benayim evet benim gonlumden gecen oglandi ama inan saglikli olmasi tabii daha onemli
Insallah seninde gonlunden gecen olur ve topicimize bi prenses gelir

Kizz bizim aile de dogulu bizde de amcalarda falann kiz cocuk meraki vardir hatta kiz cocuk olmayanlar olanları kiskanir yani benim annem her hamileliginde erkek olmasın diye dua edermis

Ne guzel dimi benoşum yaa insanin ne kafasini yoruyoo ne biseyy tam tersi rahatlatiyo bu eski filmlerrr bi saf bi temizz geliyo bana

Benden bi aminnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…