Kuzum tekrar geçmiş olsun hiç cekilmiyo ...Kizlar su hasta halimde bile gulduruyosunuz beniiiiyiki varsiniz.
Haklisin benos evde degilimsabah esim ise giderken anneme birakti. Geldigimden beri yatiorum.
Yeliz dedigin gibi bile bile hasta ettim kendimi. Uzun zamandir bu kadar kotu hasta olmamistim. Bogazim parcalanio sanki. Annem tavuk suyuna sehriyeli corba yapti.karabiber ve limon doldurdum icine. O biraz iyi geldi. Ama kemiklerime kadar sizliyor
Aman dikkat edin kendinizee. Benim gibi eseklik yapmayin
Fundamm test yapicakmissin. Uzulmek yok. Ne cikarsa canin sagolsunnn
Sosyalimm sanada kolay gelsinnn
Twincan sagollll
Bende geldim ki :79:
Yelizim inş ss kuzum gelsin artık şu minikler..
Sosyalimm evden Kalkip gitmek o kdr zor ki evede alismistin sen..
Benosum fundam ayşem lizomm
Kizlar su hasta halimde bile gulduruyosunuz beniiiiyiki varsiniz.
Haklisin benos evde degilimsabah esim ise giderken anneme birakti. Geldigimden beri yatiorum.
Yeliz dedigin gibi bile bile hasta ettim kendimi. Uzun zamandir bu kadar kotu hasta olmamistim. Bogazim parcalanio sanki. Annem tavuk suyuna sehriyeli corba yapti.karabiber ve limon doldurdum icine. O biraz iyi geldi. Ama kemiklerime kadar sizliyor
Twincan sagollll
Hosgeldin twinnnn
Gelcek kizz insallahh az kaldiiii
Aysem gecmis olsun tekrardann
Ihlamur da ic limonluu iyi gelir
Hosbulduk canımmm ınss cnm
Bnce sende erteleme şu ameliyat işini kurtul bi an once cnmm ..
Kizlar su hasta halimde bile gulduruyosunuz beniiiiyiki varsiniz.
Twincan sagollll
sabahtan beri telefonla konuşuyorum ancak gelebildim
ayşem geçmiş olsun
yelizimmmmmm
benayyyyy
twinimmm
fundaaaaa
Kizzz ben de bi basliyorum aksamm 2 saat
Starda şaban oglu şaban varr
benimde öyle oldu ama bu süre zarfında 4 kişiyle bi benimkiyle konuşamadım şimdide başım ağrıdı
tv izlemeyeceğim az size takılayım dedim oda bi tek sen mi varsın yelizim
Muhtesemin yeni fragmani cok fenaaaaa:18:
Yaa benimki de erzuruma gitti bugunn anca gelir bir iki saate
Aynen nasil bas agrisi yapiyo dimii kizz ne sagliksiz aslinda simdi 2 yasindaki cocuklarin bile elinden dusmuyor
izlemdim canım dur izleyeyim
evde olsam kulaklıkla konuşurdum ama teyzemlere getirmedim gerçi bugün 8 den beri konuşuyorum telefonla kulaklık ne yapsın bana
Aliskanlik yap canim gercekten cok zararli telde oyle konusmakkulaklik surekli telde takili kalsin o zaman alisirsin
Biz doguluyuz ama nedense cok fazla erkek bebek hastasi degiliz yelizim o yuzden olumsuz veya olumlu bi tepki almadim herkes hayirlisiyla kucagima almami bekliyor
Bu arada esimi anlatmistim ya o kiz bebek istiyordu
Sosyalimm
Sen nasılsa oğluş istiyodun önemli olan senin gönlünden geçendi ve şanslısın ölede oldu.. Sağlıkla gelsinde sıpa azcık resimlerle sevelim
Yelizzz bizde şaban oğlu şabanı izliyorız
Benayim evet benim gonlumden gecen oglandi ama inan saglikli olmasi tabii daha onemli
Insallah seninde gonlunden gecen olur ve topicimize bi prenses gelir
Yelizim senin bence once oglun olacakbak gorursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?