Ağlayakta gözden mi olak???

Bence herkesin bu yaz gelecek sonra minnoslarinizi bekleyecegiz ayy ne guzel olurrr

İnsallah kizzzz
Sizin bebisler gelince acep girebilceniz mii :26:

Fundam sana erteleme dedikk sizin tatile cikacaginiz tuttu olsunn tatilini yaoar moral depolarsın bakarsin o arada gelir minnakk
Gelmese de dönüşte aşılamayla gelir insallahhhh
Fundam mide agrisi berbat biseyy yasayan bilir geceleri gunleri karistirdigimi bilirimm o agriyla kabus gibi :18:

Kiggizzz altta bi gogus buyutme kucultme reklami cikiyor cok fenaa sizdede cikiyor muu

Oooo çoıktaan kaldırdım ben onu

Pembesütyenli güzel göğüsler ver onumu diyon sürekliçıkıyoşimdi görmüyom ben

kızlar ben kefir içmeye başladım çok iyiymişy

Evett kizz ben bakiom o hatuna

Neden kaldirdin kigiiizzzz

Evet kefir iyi kizz sindirim sistemine cok faydalii ama tadina hic bakmadım nasil biseyy :26:

Süt yoğurt ayran karışımı gibi hepsinden almış bişey
kız google parazit yazdım bakteri yazdım kocaman solucanlar çıktı çok kırktuuum:18:
sanki bişeyler hareket ediyo garip bi ağrı bide geçen haftayaşadıklarım bi gidim en iyisi dr.

Kizz miden mii karnın mı yoksaaa :26:
Midede bakteri parazit olmaz herhalde kigiiizzzz
Kendi kendini korkutma sen deee o hareket bende gaz sıkışınca oluyo midemde ve karnimin icindee

hadeöle ılsunn bakem

benoşş nere gitti sızdımı yıksa bende sızmak üzereyimm haydi yar3n görüşürüs

Yaaa diziye daldımm

Kız bizim aifat 60 lira sizin ki ?

Bu arada test yapacağın aklıma gelmedi bide twine odaklandım çünkü senin var diye saflığım ondan

Kefir ben hiç içmedim neden bilmiyorum içemem gibi geliyo

Kigiiizzz unutmusum yaa lazer randevum var yarinn..oncesinde bi işlem yapmam lazimm anamm kim ugrascak bu saatten sonra öffff
ben de kactimm canlarr hepinizi opuyorum iyi gecelerrr

Canlarim bnm bi bakiyim dedim kaçıcam hemen
Malum bnm ajan

Fundosum hemen yapmışsın kızz test
Hayırlısı olsun cnmm gelicek minik süpriz yapıcak ..

Benosum anlamadim kuzum yazdığını :44:

Yelizim kolay gele Bnde dün gittim güya randevum vardı bi gittim 4_5 kişi önümde 10 dk bekledim sinirlenip çıktım
Kaldı adetten sonraya

Bnde arkadasimin tanidigi varmis ne derse cikiyomus sana baktiralim dedi artik nezamab gideriz bilmiyorum ins banada der saglikli bebis

gunaydin kizlarrr
bugun biraz daha iyiyim cok sukurr.
fundosumm teste kafamizi takmiyoruz. tatile odaklann
bu arada kefir cok faydali,bagirsaklari duzenlio,bende icmistim bi donem.

Günaydııııın kızlar
ayşemmmm iyimisin biraz toparladın diye coşma hemen bol bol dinleneceksin canıııım

ne tatil ne bebek mideme odaklandım o düzelsinde zaten bebiş 2 ay unut tatil matil yattı bizim iş

benoşşşş 100 tl olmuş pazar günü toplantı olmuş kimsede gıkını çıkarmamış sinir oldum bi hizmette yok ne güvenlik ne havuz ne alaka bu kadar ödim yaa
pislikler

Günaydın canlarım
Fundoşum kefir iyi gelir sana dr u ihmal etme ..

Sosyalim benosum ayşem lizim yelizim saram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…