inşallah nasip olur canımmm birgün
sincap gibi gelip paylaşabilirimmm
merhaba kızlar herkesler iyi maşallah hatta başka topiclerde samimi olanlarda varmış aramız da ohh maşallah
bana gelince iş yerini anlatmama gerek yok sanırım wc ye bile zor gidiyorumbu arada düğün hazırlıkları başladı alışverişler falan tabii ben hala elbise bulamadım aramaktayım ama ayrıca geceleri uyuyamıyorum faranjitim azdı sabaha kadar öksürmekten içim dışına çıkıyor bugün KBB ye gittim ilaç verdi almadım bana karbonatla gargara yap ilaç kullanma dedi bakalım nasıl olacak benden bu kadar ya sizlerden
evet fundam cok fazla tutmayan varr gercekten:18::18:
umudum kırılıo bıraz acıkcası
sen ne zmn yaptrcan kuzum hayırlısıylaa..
yum zamanı ne zmn senın
merhaba kızlar herkesler iyi maşallah hatta başka topiclerde samimi olanlarda varmış aramız da ohh maşallah
bana gelince iş yerini anlatmama gerek yok sanırım wc ye bile zor gidiyorumbu arada düğün hazırlıkları başladı alışverişler falan tabii ben hala elbise bulamadım aramaktayım ama ayrıca geceleri uyuyamıyorum faranjitim azdı sabaha kadar öksürmekten içim dışına çıkıyor bugün KBB ye gittim ilaç verdi almadım bana karbonatla gargara yap ilaç kullanma dedi bakalım nasıl olacak benden bu kadar ya sizlerden
Oyy sincabim benimmmmminsallah fundammmm
Sosyalim hosgeldinnnn cok gecmis olsun canimmm. Ilac almadigin iyi olmusss. Bol bol sicak seyler ic. Balli zencefillede bogazini yumusat canim. Bi anda gecmiyo bu oksuruk isteben hala oksuruyorummm ama bogaz agrim kalmadi cok sukur.
Dugun icinde gonlune gore elbise bulursun insallahhh
kuzum hosgeldınn yaa kıyamam ne zmn azalıcak bu ıslerın yaa bütün işleri sana mı yaptırıolar ya
oo düğün varmıss kolay gelsın cnmm ee nasıll bı elbıse arıyosun cnm ..
gecmıs olsun cnm kuzum bnmde faranjıtım var balla zencefılı karıstır gerci zencefıl fln zararlı degılse bebıse dene derım bıde bol bol su iç canom kuruyunca daha kötu oluyo
benim bayramdan sonraya kaldı herhal
kız bugün 1. gün sayarsak 23 üne filan geliyooo tam turdayken eyvahlar olsunnn
sosyalimmmmm kıskanılıyozmuugitmem kız taömammm
offf inşallah çabucak geçer faranjitin benim öksürük çok uzamıştı biliyonuz alerjikti ve kabus gibiydi
kız elbiseyi al biran evvel
sen düğünden epey önce gidecen dimi orda baksanda olmazmı aslında
benim bayramdan sonraya kaldı herhal
kız bugün 1. gün sayarsak 23 üne filan geliyooo tam turdayken eyvahlar olsunnn
sosyalimmmmm kıskanılıyozmuugitmem kız taömammm
offf inşallah çabucak geçer faranjitin benim öksürük çok uzamıştı biliyonuz alerjikti ve kabus gibiydi
kız elbiseyi al biran evvel
sen düğünden epey önce gidecen dimi orda baksanda olmazmı aslında
ayy twinim sorma benim dosyalarım çok karmaşık ya ondan çok yoruluyorum müdür en sorunluları bana vermişelbise konusunda tam arada kalmış durumdayım hamile kıyafetleri olmuyor büyük bedenler çok saçma oluyor şu göğüs altına kadar dar sonra genişleyen bi elbise bakıyorum ama buralarda çok zor :26: toz zencefil mi diyorsun bu arada twinim :26: hamilelikte zencefil zararl değil kuzum bildiğim kadarıyla :44:
ne geziyon başka yerde sürüden ayrılanı kurt kapar
ayy şu öksürük bi geçse resmen dediğin gibi kabusbu arada izmire erken gitmiyorum canım 18 ine oradayım 19 una hastane işlerim var 20 si kına 21 i düğün yani hiç boşluk yok
anam bu müdürlerde hep bizi bulur
kuzum evet zor olur elbıse bulmak bızım burda cok varr o tarzlardan ..ama ızmıre gıdıosan orda daha cok fazla ceşit var cnmm
evet kuzum toz zencefıl cok fazla karıstrma 1 corba kasıgı kadar bala az bişey toz zencefıl koy yut ustune de ılık su iç ...cok soguk ve cok sıcak ıcme azdırıo daha fazla cunku ılık su yanından ayırma hıc gecedde yanında bulunsun ..cnm ınss gecer hemnn
sağol twinim dur benimkine söyleyeyimde alsın toz zencefiliizmirde zamanım yok be kuzum keşke biraz daha erken gidebilseydim ama maalesef benimkinin izin durumu biraz karışık
ınss ıse yarar kuzum dr um bana bol bol su iç demıstı kuru kalmasına ızın verme dıodu..
anladım cnm uzun elbıse gıycen dımı
tamam canım kurutmam boğazımıuzun elbise olur mu bilmiyorum ki canım ortada duran bi göbek faktörü var çünkü top gibi ben diz hizası gibi düşündüm ama bilemedim şimdi :44:
kız elbise çok güzelde bunlar buraya nasıl gelsinnetten 1 ton bende beğendim ama cesaret edemedim almaya :26:
haklısın valla benay yapardı bi şeylerkalıplarını bilmiyoruz ki twinim ama bide mankende çok güzel duruyor sen giyiyorsun bildiğin çuval gibi oluyor
evet cnm hamıle kıyafetlerını kestırmek zor:44:
ben netten alıyorum cuk dıye oluyo da sımdı bu durumda almaya cekınıyosun olmayabıılr..artık ordan bulmaya calıs kzuum hamıs kıyafetı satan yerler yokmu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?