Ağlayakta gözden mi olak???

Benden haber alamazsanız ambulans çağırın adresi veriyorum 2 tane olsun

Ayy gene ne olduu
Bide iki tane demiş kocada gitti

Hakkat benoss
Hamgi ara kalkipp suslenipp boylee şıkır şıkır gune basliyosunnn
Sosyete dedikleri bu olsa gerekk

Neeeee fundaaaa naaaptinn
Mide fesadı miiii

Aynen ölee sosyetik güzeller
Bizde kenar mahallenin gülleri

Yaa ben bakmak istemilorumm öle kadınlara haksızlık buu biz çalış didin yarının hesabını yappp
öleleri keyfinde süsünde çok sinir oluyorum
paspal eve kendini zor atıyom çocuk olmadığı halde
gıcıklar nerden buluyon kızzbunları
ışılreçberide takip ediyo anamm oıda süs püs bakımmm

Hemde ne fesattt eşim diyo şiştim yaa yedikçe yiyesim geliyo az yapsaydın

Ayy çok şiştik yawww
biraz uzanamm

Resim çektin mi senden haber ver
Soda için şiştiğinize göre güzel olmuş demektir

Kız ben acaba onlardan feyz alırda kendimden utanırmıyım diye takip ediyorum ama için utanma göremiyorum aynı paspal bakımsız işe gitme modundayım ya
Hele çocuk olsa kocada yüzede bakmaz Allah korusun

Kız senin benim aldığımız 3 kuruşu onlar bi yemekte harcar

Ben zengin var diyodum ama inst.. Dan sonraa baya bayaa zengin olduğunu gördüm bizi aşar hacıı

Aynen benosumm
Biz simdi coluk cocuk yok boyleyizz 2 de cocuk olsaa pok goturcek biziii

Hee çektim ama bunun iç çekim kalitesi çook kötüü hiç estetik durmuyoo
kızz o kadınların sunumlerı çekimleri bile farklıı
ben küçük ağaya bakıom hiç izlemezdim ama sardı

yalnız filmin içinde orkiid reklamı yaptılar ne saçma yaa

Bilmiyorum o kadınlar içine ne katıyo

Bende arada izliyodum küçük ağayı ama bugün süt kardeşleri izliyorım

Yatasım ama var yatınca da hemen uyuyorum

Anam bunlar yine coşmuslar kız bu bakam dedim gül gül öldüm

2 ambulans afiyet olsun fundoş kız evde bi iki tür atın yatmayin öyle

Sosyal in kardesimi evlenio ben kuzeni saniyodum ondan o elbiseyi attiydim ..

Benoşşşş evde tekim gülmekten catliycam şimdi
Yelom geçmiş olsun kız ay anam ben dio m sana bi kurban kesin kız bi çatı kalmıştı uçmayan

Kizz yelooo bi catinin ucmadigi kalmisti,oda oodu tam olsu. Anam nasi bi yer orasi oyle dikkatli olun kiz. Can guvenliginiz surekli tehlike altinda
Anam boyle durumlarda herkes yoneticinin uzerine gelir. Bizde yoneticiyiz cok b.ktan bi durum. Allah esine sabir versinnn.

Afiyet olsun fundos hanim. Yatacagina yuru kizz yoksa o siskinlikte sizar kalirsinn. Keske hupletmeden once kumpisin fotosunu gorseydikkk

Benos melegi bende takip ediom. Ama o kadin surekli reklam yapio. Bak sayfasina dikkat edin. Paralari ordan kaldiriyorrr. Aslinda yuzu cok hos degil ama makyaji saglam yapiooo.

Funda senden bi yemekci takip ettim bende. Sen onu mu benostan ekledin acaba.

Ya bu sabah melek baykalin programinda dondurma tarifi aldim. Guzel olursa sizede vereyim tarifi,cok kolay hemde. Malum yaz geldi. Dondurmasiz olmazzz

Canm burada çatılarda kiremit yokk malum kışın kar yığildiğindan kar birikmesin düşsun diyee aluminyum sacdan oluyoo
Bizimki demekki saglam yapilmamisss ressmen uctu gitti yolun ortasina dustu

kız nasıl inşaat mühendisleriniz var kar yükünü hesaplamışlar ama rüzgar yükünü hesaplayamamışlar mı

Vala sayfalari okurken bende cok guldumm. Benos oldurdu beni esimde bakiyo yuzume neye guluyosun diye. Simdi anlatsam anlamazsin bosver sen devam et dedimm

Sosyosun kardesi evleniooo:118: bu arada bende kirmizi elbiseyi begendimm.

Fundos ikinci kumpir raundunda pert olduuu

Benos ve fundosa ölüyorum gülmekten zaten hala kavusamaadilarda
Kız harbi fundoş harbiden ne oldu kız tıkandı yazamioda artık

kız benimkide yönetici

Anam bu topikte herkesin herseyi ayni olmak zorunda mii bizede yoneticilik piyangodan ciktii. Gecen bahcenin girisindeki agacin dallari yere kadar sarkmis. Kapidan zor giriyoruz artik. Bikac komsu bunlar kesilse iyi olur dedi. Esim bu ara cok yogun en kisa zamanda ilgilenecek dedim. Sonra 1 hafta sonra baktikki dallari biri kesmis esimde cok yuz vermek istemiorum bana bagimli olmasinlar tek baslarinada birseyleri becersinler falan diyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…