Ağlayakta gözden mi olak???

lizim 1 hafta çılgınlar gibi temizlik yapmayacağım kız 2- 3 gün sürer sonrada dinlenirim bol bol benimkinin izin durumu biraz karışık olduğu için ancak 1 hafta alabildi

kıızz ben eğer sonuçları takip edemezsem beni an ve an bilgilendir ayyy 1 aycık kaldı çok heycanlııı

kızzzzzzzzz tam doğum haftana denk geliyoooooo
tamam ben yazarımm zaten tutup tutmadığını öğrendiğimizde minik paşayla sen evde olursunuz :119:

kızzzzzzzzz tam doğum haftana denk geliyoooooo
tamam ben yazarımm zaten tutup tutmadığını öğrendiğimizde minik paşayla sen evde olursunuz :119:

evet büyük ihtimal öyle olur bide nerde kalacağım yanımda kim kalacak kimler ilk zamanlardan başımıza çullanacak belli değil. face den yazarsan telefonuma düşer ordan ulaşırım ben

evet büyük ihtimal öyle olur bide nerde kalacağım yanımda kim kalacak kimler ilk zamanlardan başımıza çullanacak belli değil. face den yazarsan telefonuma düşer ordan ulaşırım ben

annenin gelme imkanı varsa o olsun yanında canım kv zaten yakın değilmi gelip gider
yaa çok iyi oluyor bu hemen ulaşıyoz

geçen fatmaya yazdım gördü cvp yazmadı alacğı olsun madem selamı kesti silebilir yanii sıkıntı yok zor durumda kalmasın

kızz sonra yazarım diyip unutmuştur belki. hem niye girmiyo artık fatma bi sorunmu varki :44:
büyük ihtimal annem gelcek canım kv çalışıyo zaten akşamları gelir, onların akrabaları da biliyosun lohusa demez doldururlar evi. anneciğime yazık hiç oturamıcak millete hizmet etmekten

belkide.. eşi izin vermiyordur heralde yoksa fatma çok iyi kız sanmam boşlasın

evet canım ama minik bebek var kimse öle çok kalmaz heralde

ben geldimmmm,dondurmayi buzluga attim. bakalim nasi olacakkk. kiz labneyi bende ilk defa duyuyorummm. bakalim nasil olacakk:26:

sosyos,fundos,lizosss

ben geldimmmm,dondurmayi buzluga attim. bakalim nasi olacakkk. kiz labneyi bende ilk defa duyuyorummm. bakalim nasil olacakk:26:

sosyos,fundos,lizosss

kıvamı nasıl oldu tam dondurma gibimi krema gibi oluyosa almim
çileklimi yaptın pembişmi yaniii ımmm

kıvamı nasıl oldu tam dondurma gibimi krema gibi oluyosa almim
çileklimi yaptın pembişmi yaniii ımmm

ya sabah markette cilek bulamadim,muz aldim bende. cilekli daha guzel olurdu gerci.
kivamida krema gibi ama tam dondurma gibi olmazki zaten. ben oncedende dondurma yapmistim bole olmustu. tadi cok guzel oldu,donunca nasi olacak merak ediorum.
aannemde guluo,ruyanda mi gordun dondurmayi dio

kız bende öleyimm taktımmı hemen yapacam
kaç saat kalcak ne zaman yiceniz
neyse bu deneme olsun güzelse çileklide yaparsın malzeme sadece p.şekeri labne ve meyvemi

kız bende öleyimm taktımmı hemen yapacam
kaç saat kalcak ne zaman yiceniz
neyse bu deneme olsun güzelse çileklide yaparsın malzeme sadece p.şekeri labne ve meyvemi

aynen bende oyleyimmm
ikindiye kadar kalsin dedimm
evet bende oyle dusundum guzel olursa cilekli yaparim.onuda kayinvalidede yaparimm
eevt cnm sadece 3 malzemeee. sahrap soysalin tarifiii,o kadin cok degisik seyler yapio

aynen bende oyleyimmm
ikindiye kadar kalsin dedimm
evet bende oyle dusundum guzel olursa cilekli yaparim.onuda kayinvalidede yaparimm
eevt cnm sadece 3 malzemeee. sahrap soysalin tarifiii,o kadin cok degisik seyler yapio

çıkarınca çekip ekle bari çok merak ettim ama yaaaa
haa bana sormuşsun ya dün denedim baktım hoş gözükmüyo eklemedim dev gibi bişey bide mayonez fışkırdı birden çok fazla var üstünde estetik durmuyodu

ayşemmmm bugün 2. günüm yaaa aşılama için başlama günü bugün tüh yaaa :126:

tamam fundosss,atarim fotoo,insallah estetik dururrrr
neyse diger yapisinda foto atarsin.
bu ara tatlilara sardimmm,yiyip yiyip sisiyorummmm

tamam fundosss,atarim fotoo,insallah estetik dururrrr
neyse diger yapisinda foto atarsin.
bu ara tatlilara sardimmm,yiyip yiyip sisiyorummmm

dusunme bunu fundamm,bu ay kendine tatil verdinnnn. kafanida rahatlattt. temmuz ayindaa geri sayima baslayacaz insallahhh

valla tatlıya öle düşkünlüğüm yoktu ama bugün fena oldum yaniii bide ben regl iken canım tatlı çeker zaten yaniii al sanaaa

tamammm doğru diyosun hem tatil öncesinede geldi hastalığım biterde ohh rahat rahat takılırım
yalnız geri sayımın sonunda mors olursammm işte ozaman beni unutunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…