sosyoşş biz senlen karşılaşamıyoruz
iyi edersin sosyalim özlüyoz yoksa
eyşan evin işi bitermi
lizoo bişey yapmadım beklenen misafir geldiii
yaa yalnız benim son aylarda hani hep ilk 2 gün kahverengi 1-2 damla leke geliyo
ben aşılamaya gideceğim zaman ne yapacam yaaa dr. iyice sökülmeden olmaz diyordu :44:
evet canım kendimle bile zor karşılaşıyorum bu arazamanında yaklaşıyor az kaldı büyük buluşmaya
kız sen benden daha hızlı ilerliyosun sankiyoğunluk iyidir zaman çabuk ilerler. az kaldı sizin düğüne de sanırım kaç gün izinlisin sende iyice bi stres atarsın
gunaydinn yavrukurtlarr,herkess iyidirr insalahhh
ben anneme geldimm,dun soyleedigim dondurmayi yapiyorumm. guzel olursa sizede tavsiye ederimmm
islerimi bitireyim gelecemmmmmm
kızlar napıosunuz nasıl gidiyor hamilelik sosyalim cinsiyet bellimi kaç aftalık oldun
niye olmasın ki yumurtan gelişiyo sonuçta :44:
bende 16 ekimde regl oldum sabah akıntımda azcık pembelik vardı bida olmadı ertesi gün akşam gelmeye başladı ama o ay hamile kaldım. aşılamada farklı bi durum mu söz konusu
daha ben yarılayamadım kuzumzaman su gibi akıyor haklısın o konuda 21 haziranda düğün canım gelecek hafta alacağım iznimi 1 hafta izmir 1 hafta malatya
gunaydinn yavrukurtlarr,herkess iyidirr insalahhh
ben anneme geldimm,dun soyleedigim dondurmayi yapiyorumm. guzel olursa sizede tavsiye ederimmm
ellerine sağlık canım afiyet olsun
Kız sen ne yapıyorsun , benim 18 haftalık oldu dr erkek dedi, sen kaçıncı haftadasın cinsiyeti ne
kuzum benim 19+5 günlük kız olucak kuzum benim ya sana birşey sorcam eşya almaya başladınmı kuzum ya yoksa erken mi hoş anneannesi almaya başladıda
fundoşum kardeşim her şeyi halletmiş o yüzden erken gitmeme gerek kalmadı malatyaya geldikten sonra temizlik yapacağımo yüzden 2 hafta alacağım
hakkına hayırlısı canım, ben daha hiç bir şeye başlamadım
tamam canımm selam söle izmirime ama bucaya söleme
anladım canım karnın büyüdümü
canım temizlik için izinmi alıyosun o 1 haftayıda tatile kullansaydın sonra çoook ararsındaha ben yarılayamadım kuzumzaman su gibi akıyor haklısın o konuda 21 haziranda düğün canım gelecek hafta alacağım iznimi 1 hafta izmir 1 hafta malatya
oyhhh dondurma mııı tatlı mıııı aman allahımmgunaydinn yavrukurtlarr,herkess iyidirr insalahhh
kızlar napıosunuz nasıl gidiyor hamilelik sosyalim cinsiyet bellimi kaç aftalık oldun
düğün bucada kız nasıl söylemeyeyim
biraz
kızz bombardıman yaptınız yetişemedim yazdıklarınızane bilem anacımm yaaa 2. günü başlanıyormuş bende 3. gün giderim ozamananlatmam böle geliyo diye
sosyalimm bende 2 hafta izmirdesin sanıyordum kardeşine yardım edecen filan düğün hazırlıkları
az kaldı kızzz
ayşemmm taktın dondurmaya haaaa
dünde wafle yedin demek cadııııçamaşır astım hopp yatağa dün takip edemedim
yaa bana çok tatlı kremalı gibi olcak gibi geliyoo labne pusra şekeri filan
benoşunda dediği gibi tiramusu yaparken koyuyom labne güzel oluyo ama dondurmada :44:
anammm
benim nikahımda bucada oldu :123:
lizommm tontişim benimmmm tosuncuktur o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?