Ağlayakta gözden mi olak???

Günaydın kızlaaaarr
fundoooş naptın
hava miisss bugün daha iyi hissediyorum kendimi

Son düzenleme:
iyi edersin sosyalim özlüyoz yoksa

eyşan evin işi bitermi

lizoo bişey yapmadım beklenen misafir geldiii
yaa yalnız benim son aylarda hani hep ilk 2 gün kahverengi 1-2 damla leke geliyo
ben aşılamaya gideceğim zaman ne yapacam yaaa dr. iyice sökülmeden olmaz diyordu :44:

niye olmasın ki yumurtan gelişiyo sonuçta :44:
bende 16 ekimde regl oldum sabah akıntımda azcık pembelik vardı bida olmadı ertesi gün akşam gelmeye başladı ama o ay hamile kaldım. aşılamada farklı bi durum mu söz konusu

evet canım kendimle bile zor karşılaşıyorum bu ara zamanında yaklaşıyor az kaldı büyük buluşmaya

kız sen benden daha hızlı ilerliyosun sanki yoğunluk iyidir zaman çabuk ilerler. az kaldı sizin düğüne de sanırım kaç gün izinlisin sende iyice bi stres atarsın

kız sen benden daha hızlı ilerliyosun sanki yoğunluk iyidir zaman çabuk ilerler. az kaldı sizin düğüne de sanırım kaç gün izinlisin sende iyice bi stres atarsın

daha ben yarılayamadım kuzum zaman su gibi akıyor haklısın o konuda 21 haziranda düğün canım gelecek hafta alacağım iznimi 1 hafta izmir 1 hafta malatya

gunaydinn yavrukurtlarr,herkess iyidirr insalahhh

ben anneme geldimm,dun soyleedigim dondurmayi yapiyorumm. guzel olursa sizede tavsiye ederimmm

islerimi bitireyim gelecemmmmmm

ben anneme geldimm,dun soyleedigim dondurmayi yapiyorumm. guzel olursa sizede tavsiye ederimmm

ellerine sağlık canım afiyet olsun

kızlar napıosunuz nasıl gidiyor hamilelik sosyalim cinsiyet bellimi kaç aftalık oldun

kız sen ne yapıyorsun , benim 18 haftalık oldu dr erkek dedi, sen kaçıncı haftadasın cinsiyeti ne

daha ben yarılayamadım kuzum zaman su gibi akıyor haklısın o konuda 21 haziranda düğün canım gelecek hafta alacağım iznimi 1 hafta izmir 1 hafta malatya

ne bilem anacımm yaaa 2. günü başlanıyormuş bende 3. gün giderim ozaman anlatmam böle geliyo diye

sosyalimm bende 2 hafta izmirdesin sanıyordum kardeşine yardım edecen filan düğün hazırlıkları
az kaldı kızzz

ayşemmm taktın dondurmaya haaaa
dünde wafle yedin demek cadıııı çamaşır astım hopp yatağa dün takip edemedim
yaa bana çok tatlı kremalı gibi olcak gibi geliyoo labne pusra şekeri filan
benoşunda dediği gibi tiramusu yaparken koyuyom labne güzel oluyo ama dondurmada :44:

fundoşum kardeşim her şeyi halletmiş o yüzden erken gitmeme gerek kalmadı malatyaya geldikten sonra temizlik yapacağım o yüzden 2 hafta alacağım

canım temizlik için izinmi alıyosun o 1 haftayıda tatile kullansaydın sonra çoook ararsın

oyhhh dondurma mııı tatlı mıııı aman allahımm tatlı demeyin noluur kendimden geçiyorum 70 kilo oldum zaten 50 den 70 e evrim geçirdim bu tatlı yüzünden
kızlar napıosunuz nasıl gidiyor hamilelik sosyalim cinsiyet bellimi kaç aftalık oldun

hoşgeldin canım ben bu konuyu sık kullanılanlara kaydetmişim zamanında geçen gün bi tıkladım senin yazın çıktı yine regl oldum falan yazmışsın hayat ne çabuk değişiyor

kızz bombardıman yaptınız yetişemedim yazdıklarınıza
bencede 3. gün git senin düzenin böyle demekki
anammm
benim nikahımda bucada oldu :123:

lizommm tontişim benimmmm tosuncuktur o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…