Ağlayakta gözden mi olak???

hemen de nasıl daralttı catıyı

Eşime sordummm morfoloji değeri çok düşükse o yapılıyomuş soruşturmuşş ayy ölem ben onayaa nasılda ilgileniyomuşşş

Aayy ne güzel yaa onlarda sonuçta bilinçli okuyup ediyorlar benim kocada okur eder şanslı kızlarız valla..

Aaaaaa seni kınıyoruzzz be kadar ayıpppp helede ayşenin yanında bunu demen küfür gibi

Ankaradaya kızzz fabrikaa

He yaa doğru..
Onunda işi zor ama ankaranın üstüne makarna yokki rahat olsunlar benay var arkalarında bol bol yer

hemen de nasıl daralttı catıyı

Kıızz ben demiyorım ayşe diyo.. Onun öle çıkardisa benimkide dünden dar çıkar ben halaa acı çekiyorum

Zaten siyasetede çatı karıştı ne komik isim aklıma hep bizim çatı geliyo

Aayy ne güzel yaa onlarda sonuçta bilinçli okuyup ediyorlar benim kocada okur eder şanslı kızlarız valla..

Aaaaaa seni kınıyoruzzz be kadar ayıpppp helede ayşenin yanında bunu demen küfür gibi

napam kuzu ıcemıyorum ben ayseye ıhanet etmıs gıbı oldum ama kacak cay gıbsı yok
aysem affet benı
anam tursu yedm mıdem yanııoo

Yaaa yapma bölee kıyamam yaa canımm bizim % 5 di simdi 30 olmuzs inatla kbpekemezi ve e vit, verdim ondan galibaa
Morfoloji 40 dı 11 olmus bizimkininde düsük ama değisiyomus o zaman zaman
Bizim sayıda 65 milyon ama diğeri 16 milyon canım
Hemen evicap al pekmez alll

kız sende dıoon yaa benımkıde dar oana dıoom

ankara makarna 1. bızde hep onu alıoz valla...

Kızz bizimkide çıkarmış kalan pekmezi başlayım artık dedi ama yediği yok.. Başlayınca yer ama..

Yesin zaten yinede bakarsın şifası olur..

kız sende dıoon yaa benımkıde dar oana dıoom

ankara makarna 1. bızde hep onu alıoz valla...

Ben acıdan diyom ama acıyo napıyım

En güzeli memleketim kazansın tabii bıda fundaya yarıyo ama yapacak yok napalım artık bi iraz komisyon verir bizlere
Hiç demiyo bi koli getirem sizlere makarna diye anca kendi götürüyo

fundoss bazenn keyfımm kacıoo ama sonra toparlıom kendımı vardır bı hayır dıyıp :26: morfolojı 11 mı olmuss kuzum

tatlım evıcap e vıtamını mı
kecıboynuzu kürü yapıyım dıorum ama tasınma ıstanbula gelme derkn aksar dıye ertelıom ama kb.pekmezı yedıreyım ben yıne off

Bizde hep ankara makarna aliriz. Oda artik memleketimin markasi olmusss
Valla benimkide hala acio benos. Boyle hic anlamiyorum diyenlere hep imrenerek bakmisimdirr

Twin bak fundosun esi e vitamini icti. Onun sayesinde gelisme olmus. Sizinde aklininzda olsun vitamin sonucta.

benımkı makarna delısı yıne aksam dıo yap gelır yerım

kız bızım topık sayesınde evı doldururz haa cay makarna baska yokmu

Soylıyım cnmm onu vıtamınden ne olcak kı ...

sagol kuzum ...
kız senın de az kalmıss yaa

Aynen bende ölee yaş gelmiş 35 e ama acı tavan

benımkı makarna delısı yıne aksam dıo yap gelır yerım

kız bızım topık sayesınde evı doldururz haa cay makarna baska yokmu

He yaa bi tane toprak mahsülleri ofisimiz var ama onunda kendine faydası yok ki anca giriş yapsın o

Az kaldi vallahi sormaa ama heyecan yok
Kizz vallahi yakin olsanizz cay veririm sizeee. Ama fundos senin makarnalari otobusten firlatabilirrr

Benosum yasla ilgisi yokki bunun. Bizim konum bicimsizz

Yooo onuda yapmaz fındık kendi yer

Kız onu demeye getirdim yaş geldi ama konumun biçimi müsait değil şekil almıyo töbe yarabbim yaa

He yaa tam kendisi

sımdı ucaktadr o rahat rahat konus

Az kaldi vallahi sormaa ama heyecan yok
Kizz vallahi yakin olsanizz cay veririm sizeee. Ama fundos senin makarnalari otobusten firlatabilirrr

Benosum yasla ilgisi yokki bunun. Bizim konum bicimsizz

aman olmasın heyecan gelsın saglıkla ömerımız

onlar bır karsılasırlarsa fırlatacak amaa

Aşkolsunnnn kızzz

yaa yetişemiyorumm bidaha akşam girmiyim en iyisi saat kaç oldu evi pok götürüyo duş kalı

kızz ince spagetti çok güzel onu yiyin

ayşemm hheyecan yokmu korku y4kmuu

twooo evicap e vitamini evet pekmezide eczanede hünnap var en doğalı o sağlık baak. Dan
ünite test edilmiş bide çok iyiymş onu aldım ben
benoş sende alı5san en doğalı oymuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…