Çaykurun zaten üstüne yok bizde severek kullananlardanız ama biz çay içmiyoruz kırk yılda bi bide hafta sonu kahvaltıda annemler gelince bitiyo Allah'tan da yenisini alıyoruz
Bende söylediklerini aklıma alıyorum ilerde lazım olur.. Akıllı uslu sıpalar olsunlar inşAllah..
Kızz o zaman benimde dar
Eşime sordummmmorfoloji değeri çok düşükse o yapılıyomuş soruşturmuşş ayy ölem ben onayaa nasılda ilgileniyomuşşş
aysemm ıstanbulda da dra gorunecek bakalım belkı bızde bayramdan sonra asılamayı dusunuruz ...
kuzum kacak cay gıbısı yok bndee baska cayı ıcemıyorum
ama lip...n da guzel sıyah ıncı mıydı neydı ...
Ankaradaya kızzz fabrikaa
hemen de nasıl daralttı catıyı
Aayy ne güzel yaa onlarda sonuçta bilinçli okuyup ediyorlar benim kocada okur eder şanslı kızlarız valla..
Aaaaaa seni kınıyoruzzz be kadar ayıpppphelede ayşenin yanında bunu demen küfür gibi
önce söylememısmıdı kız sana..adam arastırmıs bakk..
morfolojı dusukse ne yapılıyomus kuzum bızımkı %3 e dusmus ılkı %5 ti
kzuum sızın kac morfolojı ,
ya bıde fundos testte ılerı hareketlı nın karsısında hıc bısey yazmıyo ılerı hareketlı yok anlamına mı gelıyo bunerelere gidem ben
He yaa doğru..
Onunda işi zor ama ankaranın üstüne makarna yokki rahat olsunlar benay var arkalarında bol bol yer
Kıızz ben demiyorım ayşe diyo.. Onun öle çıkardisa benimkide dünden dar çıkar ben halaa acı çekiyorum
Zaten siyasetede çatı karıştı ne komik isim aklıma hep bizim çatı geliyo
Yaaa yapma bölee kıyamam yaa canımm bizim % 5 di simdi 30 olmuzs inatla kbpekemezi ve e vit, verdim ondan galibaa
Morfoloji 40 dı 11 olmus bizimkininde düsük ama değisiyomus o zaman zaman
Bizim sayıda 65 milyon ama diğeri 16 milyon canım
Hemen evicap al pekmez alll
kız sende dıoon yaa benımkıde dar oana dıoom
ankara makarna 1. bızde hep onu alıoz valla...
Yaaa yapma bölee kıyamam yaa canımm bizim % 5 di simdi 30 olmuzs inatla kbpekemezi ve e vit, verdim ondan galibaa
Morfoloji 40 dı 11 olmus bizimkininde düsük ama değisiyomus o zaman zaman
Bizim sayıda 65 milyon ama diğeri 16 milyon canım
Hemen evicap al pekmez alll
Bizde hep ankara makarna aliriz. Oda artik memleketimin markasi olmusssAayy ne güzel yaa onlarda sonuçta bilinçli okuyup ediyorlar benim kocada okur eder şanslı kızlarız valla..
Aaaaaa seni kınıyoruzzz be kadar ayıpppphelede ayşenin yanında bunu demen küfür gibi
Kızz bizimkide çıkarmış kalan pekmezi başlayım artık dedi ama yediği yok.. Başlayınca yer ama..
Yesin zaten yinede bakarsın şifası olur..
Ben acıdan diyom ama acıyo napıyım
En güzeli memleketim kazansın tabii bıda fundaya yarıyo ama yapacak yok napalım artık bi iraz komisyon verir bizlere
Hiç demiyo bi koli getirem sizlere makarna diye anca kendi götürüyo
Bizde hep ankara makarna aliriz. Oda artik memleketimin markasi olmusss
Valla benimkide hala acio benos. Boyle hic anlamiyorum diyenlere hep imrenerek bakmisimdirr
Twin bak fundosun esi e vitamini icti. Onun sayesinde gelisme olmus. Sizinde aklininzda olsun vitamin sonucta.
Aynen bende ölee yaş gelmiş 35 e ama acı tavanBizde hep ankara makarna aliriz. Oda artik memleketimin markasi olmusss
Valla benimkide hala acio benos. Boyle hic anlamiyorum diyenlere hep imrenerek bakmisimdirr
Twin bak fundosun esi e vitamini icti. Onun sayesinde gelisme olmus. Sizinde aklininzda olsun vitamin sonucta.
benımkı makarna delısı yıne aksam dıo yap gelır yerım
kız bızım topık sayesınde evı doldururz haa cay makarna baska yokmu
Aynen bende ölee yaş gelmiş 35 e ama acı tavan
He yaa bi tane toprak mahsülleri ofisimiz var ama onunda kendine faydası yok kianca giriş yapsın o
Soylıyım cnmm onu vıtamınden ne olcak kı ...
sagol kuzum ...
kız senın de az kalmıss yaa
Az kaldi vallahi sormaa ama heyecan yok
Kizz vallahi yakin olsanizz cay veririm sizeee. Ama fundos senin makarnalari otobusten firlatabilirrr
Benosum yasla ilgisi yokki bunun. Bizim konum bicimsizz
He yaa tam kendisi
Az kaldi vallahi sormaa ama heyecan yok
Kizz vallahi yakin olsanizz cay veririm sizeee. Ama fundos senin makarnalari otobusten firlatabilirrr
Benosum yasla ilgisi yokki bunun. Bizim konum bicimsizz
Yooo onuda yapmaz fındık kendi yer
Kız onu demeye getirdim yaş geldi ama konumun biçimi müsait değil şekil almıyotöbe yarabbim yaa
Yooo onuda yapmaz fındık kendi yer
Kız onu demeye getirdim yaş geldi ama konumun biçimi müsait değil şekil almıyotöbe yarabbim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?