Ağlayakta gözden mi olak???

Geldimmmmmm
Ayy kizlar basimiza geleni anlatayimda gulun. Yemek yedik birazda fazla kacirdik. Esim hadi yuruyuse cikalim dedi. Bizimde eve yakin bi park var. Arabayla gidilio gerci yine.
Neyse arabaya bindik buyuk bi hevesle parka gidioruz. Arabayada zor yer bulduk falann. Neyse parka dogru yiruyoruz. Sokagi dondukk birde ne gorelim parki yikiyolar.her yerde bi insaaatt ikimizdr boyle kaldikk sonra evin oraya geldik 2-3 tur attik oda pek zevk vermedi tabiii. Sizinlede paylasmak istedimm

Benoss en guzeli disarida yemek yedikten sonra eve gelin tv karsisina gecip cayini yudumlamakk. Caylar caykur olacak yalniz. Yanlis olmasi

Twinim ben o degerleri hic anlamiorumm ama varikoselin tedavisi var diye biliorumm. Bence esin su doktorun verdigi ilaclarida duzgun kullansin. Sizin bebiste hemen yerine konacak sonrasindaa

aynen kuzum burda ınsaat sektoru cok gelıstı evlerde uctu halıyle
kuzum bu evı satsak arabayı satsak ancak alırız hatta belkı alamayız bıle

Oyy maşallahhh o zaman kiraya devam yapacak bişi yok

Yeminle koptum

Neyse başka park bulun en kısa sürede yürüyüşün çok faydası var son aylarda helede normal doğuma. Çatı dar değilse tabi.. Bide hurma ye

Kız biz çay içmiyoruz ki eşimde bende sevmiyoruz
Lipton alsak ayıp mı etmiş oluruz

Yaaaa daha yeni yemek yedikkk offff bıktım valla haa yetiştiremiyorummmsınrada midem ağrıyoo

ayşemmm parkı yıkıyolarmıydıı inşallah yinepark olur orası beton yığını olmazz

tqinim değerlernormalgeldibana eşiminkiylebenziyor
benbi ürolog ve kaın doğumcuya yorumlattımbi sitede aşılama yapdemiş

Varikoseli nasıl teşhis etti canım:44:

cnm hosgeldın kız koptummm
ne dıye yıkıolarmıs kı yaa avm mı yapcaklar yoksa
kuzum baska dr a gıttıkten sonra eger dogrularsa kullanıcak ..inşş gelecek bebıs bızımkıler cok nazlı cıktıı yaa

evet kuzum araba taksıtlerı bıtsın belkım buyuk bı ev ısıne gırısırz bakalım..

Yaa simdi 2-3 hafta sonra alttan muayene edecek. Onda bakacakmis catinin durumunaa
Hurma hic yemiorum. Bundan sonra yerim canimmm. Dogumu kolaylastiriomus.

Caykur dururken lipton icilmezki. Rakip firmaaa evlerden irakk

Baska park varda uzak. Burasida yakindi ama kismetimizde yokmus napalim:)

Zaten eve gidip yemek telaşı öldürüyo insanı..

Hadi inşAllah dar değildir
Evet son aylara doğru ye bari dua neyim oku önemli bunlarr zaten ramazanda geliyo iyi hurma çıkıyo şanslısın kız

Yok yok sizin markadan şaşmıyoruz..
Makarna zaten memleketimin makarnası

Neyse yürümek için bişiler bulunur merak etme

Aslan benoşşş

Kızz sizin ordan g.müdar gelmiş bizimki çok stresli teli susmuyoı arkadaşları ile günün değerlendirmesini yapıyolar

fındıgım hosgeldın cnmm ..

ay bnde makarna yaptım ulusal yemegımız kocıs yok ztn esyalarıda topladım 2 3 parca bısıyle kendı capımda yemek yapıom ıste
kuzum morfolojı dusmus %4 ün altı kötu ama yukseltılıyo herhlde ..bnde bı urolaga maıl attım bakalım ne yazcak ..
kuzum varıkoselı muayenede anlıyo ultrasonla fln anlasılmıyomus..

Hurma bizde eksik olmaz adet sancısına da iyiymiş benimki nerden duymuşsa hep alır ye der

Yaa twinim aklıma takıldııı varikosel nasıl teşhis edildiii bizimkidemi yoksaa

Canımbenim eşimde gidip yeniden vermiş değerleri bende attım bi site varyaa ordan soruyon hani bisürü dr yorumluyo normal değerler ama bu kadar zaman olmadıysa aşılama deneyin demiş
hiç muayane olsun diyen yok:44:

Hurma bizde eksik olmaz adet sancısına da iyiymiş benimki nerden duymuşsa hep alır ye der

Yaa twinim aklıma takıldııı varikosel nasıl teşhis edildiii bizimkidemi yoksaa

kuzum elle muayeneyle anlasılıyo doppler dıye bı ultrasonla da anlasılabılıyomus ama yanlıs sonuclar cıkabılıyormus

Allah yardimcin olsunn. Neyse cayini ic sende mideni rahatlatirr
Sorma yaa bi parkimiz vardi. Orayada biseyler yapilio. Gecende esimle konusuoduk. Iftardan sonra gidip.yururuz diye
Bence seninde twininde bebisleri asilamayi beklioo. Asilamada pat diye geleceklerrrrr

Dimii hele caykurr filizin ustune yokk. Bu arada liptonun pazar payini buyuk olcude azaltmisizz. Yakinda haritadan silecez onlariii gecende antepte bayi toplantisi yapildi yaa. Guneydoguda caykur satisi baya azalmis. Herkes kacak cay iciyormus. Toplantiyi o yuzden orada ypmislarrr. Kacak cay bana cok sert gelio.ama kacak cayi sevende cok.

Bilmiorumki twinim hic sormadikk. Biz o anda hayalkirikligiyla totomuza bakarak donduk
Anladim cnm siz ertelemeden diger doktorlada gorusun o zaman. Ona gore hemn tedaviye baslansin.

Benos elimden gelince dualarimi okuyorummm. Hergun 1 yasin okumak lazimmis. Cocuk akilli uslu olurmus. Sizinde haberiniz olsun.
Evt hurmalar cikar. O konuda sansliyim. Bol bol yerim artik.
Bu arada benim cati dar olabilir. Hatirlarsaniz benim seyde zor oluodu

kuzum dra gıdınce dr kendısı kontrol etmıs sonra test ver demıs ama varıkosel oldugunu dr soylesede bız emın degılız cunku cuma gunku kontrolde bısey dememıs dr ptesı gunu esım bı daha gıttı yanına orda sorunca dr varıkosel demıs haftasonu gırdı araya ne bıleyım ya nasıl dr sa muayene sırasında bısey demıo esım sorunca cvp verıo bıde prof olcak

kuzum elle muayeneyle anlasılıyo doppler dıye bı ultrasonla da anlasılabılıyomus ama yanlıs sonuclar cıkabılıyormus

Eşime sordummm morfoloji değeri çok düşükse o yapılıyomuş soruşturmuşş ayy ölem ben onayaa nasılda ilgileniyomuşşş

aysemm ıstanbulda da dra gorunecek bakalım belkı bızde bayramdan sonra asılamayı dusunuruz ...
kuzum kacak cay gıbısı yok bndee baska cayı ıcemıyorum
ama lip...n da guzel sıyah ıncı mıydı neydı ...

Çaykurun zaten üstüne yok bizde severek kullananlardanız ama biz çay içmiyoruz kırk yılda bi bide hafta sonu kahvaltıda annemler gelince bitiyo Allah'tan da yenisini alıyoruz

Bende söylediklerini aklıma alıyorum ilerde lazım olur.. Akıllı uslu sıpalar olsunlar inşAllah..

Kızz o zaman benimde dar

Eşime sordummm morfoloji değeri çok düşükse o yapılıyomuş soruşturmuşş ayy ölem ben onayaa nasılda ilgileniyomuşşş

önce söylememısmıdı kız sana..adam arastırmıs bakk..
morfolojı dusukse ne yapılıyomus kuzum bızımkı %3 e dusmus ılkı %5 ti
kzuum sızın kac morfolojı ,
ya bıde fundos testte ılerı hareketlı nın karsısında hıc bısey yazmıyo ılerı hareketlı yok anlamına mı gelıyo bu nerelere gidem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…