GeldimmmmmmBugün avm de takıldık ama desene bu kez kesin bi gün karşılaşcaz
Bende bakıyosa birini hemen babaknbak sen seversin diyorum kafayı çeviriyo sonra sıkıyosa kafanı bi çevirmdiyorum çeviremiyo
Böle yapınca adamın hoşuna gidiyo. Hep onu kıskanıyım istiyo ama ben kıskanç değilim sorun orda
Kahtalı mıçı mı ahahaha
Aman çok bakma görünce kafanı çevir beben benzer neyim eder Allah
etmeye
Tak tak olmuyo sensiz
Bende eve geldim ve yerimi aldım dışarda yedik pek bi iyi oldu
aynen kuzum burda ınsaat sektoru cok gelıstı evlerde uctu halıyle
kuzum bu evı satsak arabayı satsak ancak alırız hatta belkı alamayız bıle
Geldimmmmmm
Ayy kizlar basimiza geleni anlatayimda gulun. Yemek yedik birazda fazla kacirdik. Esim hadi yuruyuse cikalim dedi. Bizimde eve yakin bi park var. Arabayla gidilio gerci yine.
Neyse arabaya bindik buyuk bi hevesle parka gidioruz. Arabayada zor yer bulduk falann. Neyse parka dogru yiruyoruz. Sokagi dondukk birde ne gorelim parki yikiyolar.her yerde bi insaaattikimizdr boyle kaldikk sonra evin oraya geldik 2-3 tur attik oda pek zevk vermedi tabiii. Sizinlede paylasmak istedimm
Benoss en guzeli disarida yemek yedikten sonra eve gelin tv karsisina gecip cayini yudumlamakk. Caylar caykur olacak yalniz. Yanlis olmasi
Twinim ben o degerleri hic anlamiorumm ama varikoselin tedavisi var diye biliorumm. Bence esin su doktorun verdigi ilaclarida duzgun kullansin. Sizin bebiste hemen yerine konacak sonrasindaa
Geldimmmmmm
Ayy kizlar basimiza geleni anlatayimda gulun. Yemek yedik birazda fazla kacirdik. Esim hadi yuruyuse cikalim dedi. Bizimde eve yakin bi park var. Arabayla gidilio gerci yine.
Neyse arabaya bindik buyuk bi hevesle parka gidioruz. Arabayada zor yer bulduk falann. Neyse parka dogru yiruyoruz. Sokagi dondukk birde ne gorelim parki yikiyolar.her yerde bi insaaattikimizdr boyle kaldikk sonra evin oraya geldik 2-3 tur attik oda pek zevk vermedi tabiii. Sizinlede paylasmak istedimm
Benoss en guzeli disarida yemek yedikten sonra eve gelin tv karsisina gecip cayini yudumlamakk. Caylar caykur olacak yalniz. Yanlis olmasi
Twinim ben o degerleri hic anlamiorumm ama varikoselin tedavisi var diye biliorumm. Bence esin su doktorun verdigi ilaclarida duzgun kullansin. Sizin bebiste hemen yerine konacak sonrasindaa
Oyy maşallahhh o zaman kiraya devam yapacak bişi yok
Yeminle koptum
Neyse başka park bulun en kısa sürede yürüyüşün çok faydası var son aylarda helede normal doğuma. Çatı dar değilse tabi.. Bide hurma ye
Kız biz çay içmiyoruz kieşimde bende sevmiyoruz
Lipton alsak ayıp mı etmiş oluruz
Yaa simdi 2-3 hafta sonra alttan muayene edecek. Onda bakacakmis catinin durumunaaOyy maşallahhh o zaman kiraya devam yapacak bişi yok
Yeminle koptum
Neyse başka park bulun en kısa sürede yürüyüşün çok faydası var son aylarda helede normal doğuma. Çatı dar değilse tabi.. Bide hurma ye
Kız biz çay içmiyoruz kieşimde bende sevmiyoruz
Lipton alsak ayıp mı etmiş oluruz
Yaaaa daha yeni yemek yedikkk offff bıktım valla haa yetiştiremiyorummmsınrada midem ağrıyoo
ayşemmm parkı yıkıyolarmıydııinşallah yinepark olur orası beton yığını olmazz
tqinim değerlernormalgeldibana eşiminkiylebenziyor
benbi ürolog ve kaın doğumcuya yorumlattımbi sitede aşılama yapdemiş
Varikoseli nasıl teşhis etti canım:44:
Yaa simdi 2-3 hafta sonra alttan muayene edecek. Onda bakacakmis catinin durumunaa
Hurma hic yemiorum. Bundan sonra yerim canimmm. Dogumu kolaylastiriomus.
Caykur dururken lipton icilmezki. Rakip firmaaa evlerden irakk
Baska park varda uzak. Burasida yakindi ama kismetimizde yokmus napalim:)
Yaaaa daha yeni yemek yedikkk offff bıktım valla haa yetiştiremiyorummmsınrada midem ağrıyoo
fındıgım hosgeldın cnmm ..
ay bnde makarna yaptım ulusal yemegımız kocıs yok ztn esyalarıda topladım 2 3 parca bısıyle kendı capımda yemek yapıom ıste
kuzum morfolojı dusmus %4 ün altı kötu ama yukseltılıyo herhlde ..bnde bı urolaga maıl attım bakalım ne yazcak ..
kuzum varıkoselı muayenede anlıyo ultrasonla fln anlasılmıyomus..
Hurma bizde eksik olmaz adet sancısına da iyiymişbenimki nerden duymuşsa hep alır ye der
Yaa twinim aklıma takıldııı varikosel nasıl teşhis edildiii bizimkidemi yoksaa
Allah yardimcin olsunn. Neyse cayini ic sende mideni rahatlatirrYaaaa daha yeni yemek yedikkk offff bıktım valla haa yetiştiremiyorummmsınrada midem ağrıyoo
Aslan benoşşş
Kızz sizin ordan g.müdar gelmiş bizimki çok stresli teli susmuyoı arkadaşları ile günün değerlendirmesini yapıyolar
Canımbenim eşimde gidip yeniden vermiş değerleri bende attım bi site varyaa ordan soruyon hani bisürü dr yorumluyo normal değerler ama bu kadar zaman olmadıysa aşılama deneyin demiş
hiç muayane olsun diyen yok:44:
kuzum elle muayeneyle anlasılıyo doppler dıye bı ultrasonla da anlasılabılıyomus ama yanlıs sonuclar cıkabılıyormus
Allah yardimcin olsunn. Neyse cayini ic sende mideni rahatlatirr
Sorma yaa bi parkimiz vardi. Orayada biseyler yapilio. Gecende esimle konusuoduk. Iftardan sonra gidip.yururuz diye
Bence seninde twininde bebisleri asilamayi beklioo. Asilamada pat diye geleceklerrrrr
Dimii hele caykurr filizin ustune yokk. Bu arada liptonun pazar payini buyuk olcude azaltmisizz. Yakinda haritadan silecez onlariiigecende antepte bayi toplantisi yapildi yaa. Guneydoguda caykur satisi baya azalmis. Herkes kacak cay iciyormus. Toplantiyi o yuzden orada ypmislarrr. Kacak cay bana cok sert gelio.ama kacak cayi sevende cok.
Bilmiorumki twinim hic sormadikk. Biz o anda hayalkirikligiyla totomuza bakarak donduk
Anladim cnm siz ertelemeden diger doktorlada gorusun o zaman. Ona gore hemn tedaviye baslansin.
Benos elimden gelince dualarimi okuyorummm. Hergun 1 yasin okumak lazimmis. Cocuk akilli uslu olurmus. Sizinde haberiniz olsun.
Evt hurmalar cikar. O konuda sansliyim. Bol bol yerim artik.
Bu arada benim cati dar olabilir. Hatirlarsaniz benim seyde zor oluodu
Allah yardimcin olsunn. Neyse cayini ic sende mideni rahatlatirr
Sorma yaa bi parkimiz vardi. Orayada biseyler yapilio. Gecende esimle konusuoduk. Iftardan sonra gidip.yururuz diye
Bence seninde twininde bebisleri asilamayi beklioo. Asilamada pat diye geleceklerrrrr
Dimii hele caykurr filizin ustune yokk. Bu arada liptonun pazar payini buyuk olcude azaltmisizz. Yakinda haritadan silecez onlariiigecende antepte bayi toplantisi yapildi yaa. Guneydoguda caykur satisi baya azalmis. Herkes kacak cay iciyormus. Toplantiyi o yuzden orada ypmislarrr. Kacak cay bana cok sert gelio.ama kacak cayi sevende cok.
Bilmiorumki twinim hic sormadikk. Biz o anda hayalkirikligiyla totomuza bakarak donduk
Anladim cnm siz ertelemeden diger doktorlada gorusun o zaman. Ona gore hemn tedaviye baslansin.
Benos elimden gelince dualarimi okuyorummm. Hergun 1 yasin okumak lazimmis. Cocuk akilli uslu olurmus. Sizinde haberiniz olsun.
Evt hurmalar cikar. O konuda sansliyim. Bol bol yerim artik.
Bu arada benim cati dar olabilir. Hatirlarsaniz benim seyde zor oluodu
Eşime sordummmmorfoloji değeri çok düşükse o yapılıyomuş soruşturmuşş ayy ölem ben onayaa nasılda ilgileniyomuşşş
G. Müdür mü demek istedim kız o kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?