Ağlayakta gözden mi olak???

Hayirli olsun lizim ağız tadiyla saglikla huzurla oturun insallah
Hayirdir neden korkuyosun ev mi içine sinmedi ne oldu??
ev çok güzel içime sindi ama kredi işine girdikya altından kalkamayız diye korkuyorum.
benim psikolojim çok zayıf hemen depresyona girebiliyorum Allah utandırmasın inşallah çok direndim ama evi görünce eridi bütün direncim

Hayırlı olaun kuzum Allah'ım ağız tadıyla oturmak nasip etsin.. Birden mi oldu hiç bahsetmedin de eğer birdense ondan böle düşünüyo olabilirsin ama be mutlu ki ev sahibi oldunuz

Kredisiz ev alınmıyo canım
Korkma Allah büyük ödenir ki kendi evin gbisi yok boşver en iyisi olmuş..

Kaç artı 1 ?

ev çok güzel içime sindi ama kredi işine girdikya altından kalkamayız diye korkuyorum.
benim psikolojim çok zayıf hemen depresyona girebiliyorum Allah utandırmasın inşallah çok direndim ama evi görünce eridi bütün direncim
Oyle dusunme senin evi gorunce fikrinin degismesinde de vardir bi hayir.Allah kolaylastirir insallah sonucta iyi bisey yaptiniz hayirli ugurlu olsun bence tadini cikar :)

Kredisiz ev alınmıyo canım
Korkma Allah büyük ödenir ki kendi evin gbisi yok boşver en iyisi olmuş..

Kaç artı 1 ?

Oyle dusunme senin evi gorunce fikrinin degismesinde de vardir bi hayir.Allah kolaylastirir insallah sonucta iyi bisey yaptiniz hayirli ugurlu olsun bence tadini cikar :)
biri dese ki bizde krediyle ev aldık ödüyoruz az rahatlıcam :-) 3+1 ev buyuk baya 135 e aldık aboooww rüya kabus karışımı herşey sorumluluk bastı omuzlarıma ardarda yaşlandım vallaa

Allah'ım yaa yaşlandım diyo delii :KK70:
Kız biz bursaya gitsek ev almak istiyorum ki ne güzel ucuza almışsınız benim beğendiklerim 200 binin altında değil :KK48:
O yüzden rahat ol ve keyfini çıkar daya döşe istediğin gbi kullan kız deli etme adamı :-)

biri dese ki bizde krediyle ev aldık ödüyoruz az rahatlıcam :-) 3+1 ev buyuk baya 135 e aldık aboooww rüya kabus karışımı herşey sorumluluk bastı omuzlarıma ardarda yaşlandım vallaa
Yalniz evi bilmiyorum da fiyat super.kaç m2 acaba merak ettim bide yerini merak ettim
Ankarada ev arastirmalarim
Basladi da :cool:

sağolunn içimi rahatlattınız biraz :-)
yer keçiören atapark yeni gelişen biyer yuksekte etraftaki evlerin fiyatı 200 e de var 400 e de biz çok hesaplıya getirdik. adam 10 bin ulaş için düştü fiyattan allah razı olsun. ulaş çığlık çığlığa doyuramadım bu sıpayı ben uyutabilirsem gelcem :KK31:

Yelizcim senin istediğin yerle çok terse kalıyo ama fiyat gerçekten iyi
Hee ozaman tamamm :)
Kizz dun baya baktim da yalnizz bi evler var anamm otur izle yani oturmaya kiyaman :-)
Sattigimiz ev cok guzel biyerdeydi genelde 2 katli bahceliydi orasi.
Simdik apt dairesi bakioz.Benim de fobim nedir biliyomusun kullanilmiş ev :KK43:
Burdaki evim yeniydi mesela cok mutlu olmustum.yani yeni olmasa bile banyo wc yeni yapilmis olsa super olur yoksa 10
Sene kalsam icime sinmez o_O

Back
X