Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aldık evi çok enteresan hislere sahibim korkuyorummm içim daralıyoHoroskop mu
Deli ya bu
Lizimm naptınız evi canım
Hayirli olsun lizim ağız tadiyla saglikla huzurla oturun insallahaldık evi çok enteresan hislere sahibim korkuyorummm içim daralıyo![]()
ev çok güzel içime sindi ama kredi işine girdikya altından kalkamayız diye korkuyorum.Hayirli olsun lizim ağız tadiyla saglikla huzurla oturun insallah
Hayirdir neden korkuyosun ev mi içine sinmedi ne oldu??
Oyle dusunme senin evi gorunce fikrinin degismesinde de vardir bi hayir.Allah kolaylastirir insallah sonucta iyi bisey yaptiniz hayirli ugurlu olsun bence tadini cikar :)ev çok güzel içime sindi ama kredi işine girdikya altından kalkamayız diye korkuyorum.
benim psikolojim çok zayıf hemen depresyona girebiliyorum Allah utandırmasın inşallah çok direndim ama evi görünce eridi bütün direncim
Kredisiz ev alınmıyo canım
Korkma Allah büyük ödenir ki kendi evin gbisi yok boşver en iyisi olmuş..
Kaç artı 1 ?
biri dese ki bizde krediyle ev aldık ödüyoruz az rahatlıcamOyle dusunme senin evi gorunce fikrinin degismesinde de vardir bi hayir.Allah kolaylastirir insallah sonucta iyi bisey yaptiniz hayirli ugurlu olsun bence tadini cikar :)
Yalniz evi bilmiyorum da fiyat super.kaç m2 acaba merak ettim bide yerini merak ettimbiri dese ki bizde krediyle ev aldık ödüyoruz az rahatlıcam3+1 ev buyuk baya 135 e aldık aboooww rüya kabus karışımı herşey sorumluluk bastı omuzlarıma ardarda yaşlandım vallaa
Hee ozaman tamamm :)Yelizcim senin istediğin yerle çok terse kalıyo ama fiyat gerçekten iyi
Yaa bugun funda miydii kimdi biriniz burda bi sarki adi soylediniz cok guzel diye geriye gittim ama bulamadimm![]()