Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kizz o degill yeni bi sarkidan bahsetti de aklima takildi neydi acaba diyeehakan Yeşilyurt pirayeydi sanırım yeloo
Yelomm bende yeni ev olsunn isterim dediğin gibi banyo mutfak tuvalet çok önemli..
İnşAllah bulursunuz kafanıza göre canım
Yelo. Funda demişti gülşendi galiba adını unuttum şarkının
Sosimm az kalmış kız ne güzel darısı başımıza
Hah kizz gulsendi evett ben de adini hatirlayamadimmYelomm bende yeni ev olsunn isterim dediğin gibi banyo mutfak tuvalet çok önemli..
İnşAllah bulursunuz kafanıza göre canım
Yelo. Funda demişti gülşendi galiba adını unuttum şarkının
Sosimm az kalmış kız ne güzel darısı başımıza
Sosyalim onerim ayfonn :)benimkine bana akıllı tel al dedim bana sen böyle şeyler talep etmezdin hayrola diyorbende işler değişti maymun gözünü açtı dedim
peki ne alayım dedi ben daha sonra talebimi sana iletirim deyinceböyle kaldı
evet talebiniz nedir hangisi daha iyi acaba şu smartlardan![]()
Helal kizzz basgan dedigin boyle olurr nasil hatirladi beeeeheee kızz bi de gülşeni demişti hükmen mağlup muydu neydi
az mııı 7 sene diyorum kızzzdarısı başınıza benayım daha güzel evler sizin olur inşallahhh
![]()
utandırıyorsunuz beniHelal kizzz basgan dedigin boyle olurr nasil hatirladi beeee
Biz memnun degiliz amaKiz tabii siz aklima girdiniz yoksa ben telden mennundum
Fundamm burda hicc gorulmemis bi hava var okadar sicakki anlatamam yatak carsaf islaniyo gece o derece ter.kabus gibi valla.yarin gezerim diye aksamdan yapiim dedim de uyandigimda yine sirilsiklam olcamValla ben sabah yapacam derman kalmadıı
terliyim ama bölede hiç içime sinmiyo yatağa uzanmak![]()