Ağlayakta gözden mi olak???

Aman sorma yaa zaten tavuktum iyice tavuk oldum

Eşim spor izliyo sıkıldım geçtim bende yatağa
Diziyi yarın izlerim artık sizle izlemiş kadar olduk

Aa yelizim öle o zaman tamamm iyi düşünmüşleer eskiysee berde çok takııyom böle şeyleri atlıyolar yaa dizilerde dikkat etmeleri güzel olmuş öleysee :)
Ayneen yaaa insan beğenmese bile saklarr terbiyesizzzz

Ayyl çok güldümm sosyalimmm selvi booylum haa

Yaa kızlarr günler yaklaştıkça heyecanlanıyorummm çarşamba sabahıını iple çekiyommm
bu arada sağ kasığım 4 gündür çok garip ağrıyo ne olurdu tedavi filan boşa gitseee kendisi teşrif etseee

Hakkaten benos sen de izlemis kadar oldum haa
Bende sosi de gozukuyo ama fundos online gozukmuyo burda olsa bile

Hiç belli olmaz fındık iniAllah gelip yerleşmiştir hayırlısı ile.. Sende hiç başlamamış olursun..

Hani böle hikayeler vardır ya onun gibi olır seninde ne güzel bizlerde anlatırız bire bir yaşamış olarak

Ayy funda insallahhh
Gonlunden gecen olur insallahhh
Sizin hastane topigine baktim da simdi o pozitif cikan kizin da dageri iki kat artmamis yaa öff bu ne yaaa hamile kalmaya calismak bi dert kalsan bi dert bu stres hic bitmiyo baksana

Fundos sen niye offline gorunuyorsun kiz benim tepemde yesil isik var ama
Insallah fundos bakarsin supriz yapar
O degilde yeloo tedaviyi bu ayda erteleyecekmissin gibi gorunuyor

Yeniledim sayfayı şimdiii ? Bernde yesilim ama kendimmm

Ayyy evettt yazarım bendee tedaviye baslayacaken kaldım dieee
Sonradaaa gönül için yazaakk benoslaa ben kötülicem arkadan oda gelip berde böle böle dicekkk

Kızzz öölemi olmus bakmadım onaaa ama leke ondada geliyomus galeibaa

Funda anlamadim mesajini gönül falan ne diyon kizim
Sosim ben ruhen pek iyi degilim.kafam karisik icinden cikamiyorum.bu konu her acildiginda da sizi bunaltmak istemiyorum.bebek-iş-eş-kaş-ankara diyeyim.hepsi birbirine girdi kac parcaya boleyim kendimi hangisine oncelik vermeliyim karar veremedim.korkuyorum birinin digerine engel olmasina
Dahasi okadar stresli bi donemdeyim ki bi de tedavinin stresini kaldirabilir miyim bilemiyorum.Esime de cok kizgin oldugum icin suan herseyden vazgecesim var

Ayy ben izlemem çok dram o bu kırku galibaa hemn perdenin önüne koltuk çektimm birinde aralık var sanki ordan bana bakıyo biri eşim içerde duş traş yatış hazırlıı korkuyorum kızz hemen ağaç dal gölgesini adam sanıyom

Kizz ne dram hem dee nefesim kesildi benim o ilknurun feryatlarina nasil bi oyunculuktu yaaa nasil agladimm gecen izledigimde salya sumuk
Evet ben de filmlerde paronayak oluyorum acayip
Bunda dogal afet falan diyo kizz

Aaa doğal afetmii eyvah eyvahhtam beenim konuu

Aman neyse bende öldürme pıçaklama sapıklık sanmıştımmm
izliyonmuu ben merakla izliyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…