Ağlayakta gözden mi olak???

Bende aileye yansıtmaktan yana değilim hiçbişeyi ama ıda bunun farkında olup yaptığından vazgeçmez öylee bi durumvar işte erkeklerde..
Her seferinde bunlar yaşanacak sende yakıp yıkacan bi zaman sonra durulacak :))) bende hep iyiyiz gibi gösterdilm bi sorun oldumu aileme hemm üzülmesinler diye hemde sorunu öğrenip evliliğim biter karısır diye ama iste o zaman bisey değismiyo üzüldüğünle kalıyosun..

kafanı karıştırmak yanlış yönlendirmek istemiyorum kızma sakın bana haaSadece üzülmeni istemiyorum ve daha fazla zarar görmenide gerçekten yıpranan hep biz oluyoruz bu şekilde ben öğrendim artık nasıl olması gerektiğini çok şükür yola geldi

Yaa bu hicran dizisi çok güzellllll

Bende aynen fundaya katılıyorum
Bende aileme hayatta yansıtmam ha yansıttığımız durumlar oldu mu oldu oda tamamen eşimin eşekliğinden oldu sonra oda anladı burnundan gelince..
Ev içinde bi şekilde hallolur biter diye düşünüyorum

Ben yelonunda uzun sürmeyeceğini düşünüyorum eşinin burnundan nasılsa gelecek

Evett bazıla rüyalarında görürler benimde yakın arkadaşım var ermişler soyundan zaten kız ne görse çıkarrrr
Ankara isi olsada rahatlasanız yaaa keskeee
Ama bence artık konusma yelizimmm sessizlikte çok etkiler bak onu yaralar artık sus ağır konusma ve tartaklama

Benosummmm yapma bee ağladımı annennnn of yaaa bak simdi sorun var sancakk esinle filan
Adet oldum sancım çok deseydinnn çars, konusmussun yaa nasılsa kaç gündür geçmedi ağrı deseydin ((
Ben çok üzülürüm böle anneler kafaya takar düsünür hep acaba noldu diye yaa yazık kadıncağıza yaşlı hasta
Anlıyolar aacım anlıyolarr aksi gibi ağlamıs üzülmüzken ararlar ben ağlayıncada sesim gider burnum tıkanır hemen biseymi oldu üsüttünmü der yada kadınların hemen içine doğuyoo

Yaa benosum hissediyolar gercekten.Bi de olmadik zamanda ararlar ya
Fundam valla yapicaklarim var bakalim zamanla gorecek o da
Ama cok huzursuzum inanilmaz da kirginim nasil gecer bilmiyorum neysee hayirlisi artikk zamanla gorcezz
Buarada her an bilet alip gidebilirim esime soylicem tabi ister gelir ister gelmez kendi bilir

Sosim ben de cok guldum o fragmani izledigimde

Buarada ben de hicrani izliyorum

Fundam zaten öle anlamış hemen kötüye yormuş bişimi var ne oldu diyo dedim yok bişi falan zor ikna oldu..

Yelom bende sosiye katılıyorum ve eşinle git diyorum küste olsanız orda barışırsınız..

Sosi sen zaten bana hiç katılma

Kız ben sevdim o kızı eğlenceli dizi nasılsa ben izlerim hicranı sıkıntı yok

Ben ulan istanbulun o fragmanını izlemedim yaw

Ayyy bide ne izledim ben eşim gösterdi canlı yayın programında çağla şıkelin elbise askısı düşüyo bi göğsü fora koptum yaa bikini izli falan

Ayy yok görmedim reklamda hemen mutfağa koştum çay demlemeye
çağlayıda görmadimm görmimdee vücudu çook kötü bana göre ama merak ettim bakacam bi araa
Evett esinde gelsin bencede gelmelide yok öle kızı al götür dağbasına sonra yalnız yolla arada Gidip göstercek kendinii vakit bulacak yalnız bırakma orda yelizim olmazsa tatlı dille cilveylede olsa götür

İnsan esini aldatip nasil ayni yataga girebilir otekinin yanindan dönünce yaa
Tamam dizi ama gercek hayatta da var yani

Kız bu oğlanlardan hangisi hicrana aşık esmer mi sarışın mı yoksa ikiside mi

Bide hicran kime aşık oldu

İnsan esini aldatip nasil ayni yataga girebilir otekinin yanindan dönünce yaa
Tamam dizi ama gercek hayatta da var yani

Varrr hemde nasılll biz geçen d. Gününe gittik yaa o adam bi süpriz yapmışşş salıydı d.günüü o günde çiçekler almıştı cumada kafesinde yaptı yine çiçikler
eşime dedim utan utann bak
bana diyoki o göz boyuyoo b.k yediği için onu öle mutlu ediyo Suçlu diye böle tavlıyo
yani kadın bile biliyo aldattığını vazgeçti sanıyo ama eşim diyo görüşüyo duyuyorum telde
neyse adam işten ayrıldı kendi işini kurduda benimki gjrmüyo o şeylerini gıcık oluyodu
senin koca çok saf yaa diyo bide bana normal demek istedin heralde dedim bende
salak kendi yapıyo ya erkek oluyo na göre
kızda yalnız yaşıyomuş görmese deli oluyomuş bu adamı
neler varyaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…