Ayy ama burda iyice prof. Olmuş haa keretaa çok iyi rol yapıyorrr sorma ailelerine kızıyorum ben
birde geçen sezon okumuştumm annesi sette kavga çıkarmış diğer oyuncular lüks arabayla alınıyor ben ve oğlum normal bi araçla bende isterim demiş asıl benim oğlum baaşrol
Okuyunca çok kızmıştımmm psikolojileri çok bozuluyomuş etraflarını insanlar sarıyor yaa ilgi filan çocukluğunu yaşayamıyolarrr
Burdayim kizzz
O cocugun babasi da boyle bi havalara girdi sohret olmaya calisti falan daha onceki dizide
Ayy bide kotonun şu reklamlari varya deli oluyorum yaa cocuklarla ilgili olann
Kucucuk cocuklarin sac baş yapili saclar fönlü kizlar cikartmislar kadin gibi gosteriyolar ondan sonra da bazi manyak ruh hastasi pisliklerin ilgisini cekiyolar
Anam akşam iyi ki uyumuşum ben yoksa sizle tırlatırdım
Funda depremi zaten dilinden düşürmüyo bide oturmuş filmini izliyo şimdi 3 gün deprem dinle olacak iş mi
Ayşem uzatmaman iyi olmuş boşver sen gene arafa laf sok ömerle ilgili bişi yapmak istediğnde gerek yok sen git playsteyşın oyna de bak nasıl hizaya geliyo
Yelo sorma o küçük ağaya eşimle bende sinir oluyoruz ne saçma bi dizidir o.. Ailesini bilmem ama çocuğu ben bi önceki dizsindem sevmezdim burda nefret ettim.. Çocuk gibi davranmıyo çığrından çıkmış şımarık bi çocuk bi de ne yağsa el üstünde kötü örnek ama izleyen çok malesef
Gunaydinn canlar
Benosum nssl oldunn
Ya bende kucuk agadaki cocugs sinir oluorim. Soylediklerimize aynen katiliorumm:)
Aynen oyle yapiorum benoss. Ya birde ben oyle herseyi kocadan bekleyen biri degilimdir. Elimdem geldigince ona is buyurmamaya calisiorum. Ama kirk yilin basindada birsey isteyince yapsin bi zahmett
Benim çok şükür ağrım yok bugün ama kanama geliyo çok değil tabiki..
Bakalım gün içinde ne olur yatıyorum devam.. Birazdan kahvaltı yapıcam
Bizler eşlerinizin kıymetini bilenlerdeniz.. Onlarda aslında farkında ama işte biz kadar ince düşünceli değiller malesef
İlerleyen günlerde seni daha iyi anlar eminim canın
Annede kalınca yorulmuyosun kızzz bende kaçacam uzak istee sabah esim bırakması için erken çıkmalıyız yolaa trafik malum su hastane netleesssin o zamana kadar da yalnız takılasım varrrrr