Ağlayakta gözden mi olak???

Cucukk kadar alemsinn benoss

Fundos tv acikken canin mi sikilio. Bende tam tersii. Evde bi ses olsun isterimm

Benimde evi supurmem lazim. Sabah bi camasir attim. Koltugun ustunde yigilmis camasirlari katlayip yerlestirdimm. Soyle 2-3 saat uyusa bide supurge acsam tamamdir

Sosii hadi selametle güzel haberlerle gel canım..

Kız ayşem inşAllah uyur öle az uyku oluncada zor ya iş miş yaptırmıyo

Yok kiz parol cok etkili hemde hamileykende icilebiliyor. Emzirirkende icebiliosun. Aklinuzda bulunsun.
Birde arveles cok etkili bi agri kesici ama o hamileyken icilmio galiba
Hadi selametle sosiii

Yaa ben gogsunu sansurlu gordumn sizz nasl gordunuzz

Ayy cücüğü yeni gördümmm hehehhehh

ayşemmm kız h.içi gündüz kuşağı programları gjrünce yani ruhum daralıyo görmemek daha iyi ben burdan spotfy denn albüm açıyorum hep müzik açık bide kitap okuyorum yemek siz daha sıkılmadım çok şükür
sonuç ne çıkacak acaba bundan sonrası önmlii

Anamm seninki çok yoruyor seni yaa inşallah düzene girer artıkkk

Kız google yaz ilk sırada yutub açıyorrr sansürsüz dio

Insallah hic sikilmazsin fundamm. Ben sabah kalkinca tv yi acarim hemen. Izlemesem bile acik durur. Yoksa daha sikiliorumm. Ben esra erolu izliorum gulmek icinm cok komik tipl er cikior.

Insallah hayirli sonuclar gelecek fundamm. Cok az kaldii dimii

Yaa bende sıkılmam evde tv den tv açık olmazsa olmaz bulurum mutlaka izliycek bişi.. Şimdi bakmayın sıkıldığıma

Funda senin de güzel haberlerini alacağız sen kafanı takma şimdiden yaşa ve gör.. Bak bana bi ton yorum yapıyoruz ne çıkıyo kendimizi üzdüğümüzle yorumladığımızla kalıyoruz hakkında hayırlısı cano

Ayşe kız twit ten benim eşim izletti bilmiyorum nerde sansürsüz

Ayy simdi gordumm cok fena

Valla benos ne zaman duzene girer bilmiorum. Surekli kucakta. Bak simdi bile ustumde uyukluo. Derin uykuya gectigi zamanlar cok az.
Insallah sizinkiler cok akilli olur. En basta gazlari olmazsa baya rahat edersiniz ztn.

Oyy kıyamamm çok yorgunsun be canımmm neyse sağlıklı yaaa ömercik çok şükür ğeçecek elbet bu süreçtee

benoşş evet haklısınnn düşünmesem iyi olurrrr
Bende nostalji filmlerini izlerm sıkılınca planet filan kışın

Ayşe zaten senin durumok kötü ya yazık sıpa çokta sevimli ama hep kucakta anneye zarar yani.. İnşAllah kucaksız günleriniz olurda sende rahatlarsın

Funda bende severim planeti güzel oluyo

Bak şimdi oldumuu hemen açıverdimmmm
Ayy yenide baslıyor haaa yazıları daha yeni çıktıı dertler benim olsun diee
süpürge yordu benii bıraktımm iki süpürüp nefesim kesildii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…